Astral Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sınava girmeyeli 10 sene oldu bir haberim mevzuattan. Hangi puan neye lazım, nasıl tercih yapılıyor? Yerleşme imkanımın yüksek olduğu üniversiteleri hangi kriterlere göre belirleyeceğim? 0,8 ne 0,3 ne? ne lan bu? :) Birisi detaylı izah ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bari puanını söleseydin bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi ne istiyosun sınavdaki puanın nedir amacın nedir felan onları bir sırala da yardımcı olalım 3 gün kaldı. ben tüm sene olayın içindeydim, anca yazıcam. zor yani baya gerçi ikinci üniye felan girişiyosan tabi tuzun kurudur böyle gülerekten tercih başlığı açtığına göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kısaca belirteyim: 0,8 li katsayılar senin bölümün olan yani asıl tercih kriterin olan kısım demek. Onun dışında alanın olan (say söz ea ) gibi bölümlerden 1 veya 2 . kısım olanına karar verip türkiye sıralamasına göre tercih yaparsın. Hangi bölüm say söz ea veya 1 mi 2 bölüm mü diye bulman çok kolay,ösym kitapçığında belirtilmiştir bunlar. Ufak bi örnek vereyim: Sayısalcıyım, mühendislik istiyorum.Alakalı olan kısım say2 (0,8 li puan kısmı) sıram 42.000 . Tercih ettiğim bölüm 41.345yi almış enson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 öss tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor kesin bir bilginiz var mı? bir de dgs sonuçları?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ağustosun 2. haftası olur genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kingpin said: öss tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor kesin bir bilginiz var mı? bir de dgs sonuçları?? agustos 15 diye hatırlıyorum ama resmimi onu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar