paranoya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 arkadaşlar aranızda rp ile ilgilenen varmı bilmiyorum ama sağlam bir rp shardı kurmak için en azından biraz rp veya yüzükleri efendisi,dragon lance gibi kitapları okumuş ve dürüst edit yapmıyacak arkadaşlar aranıyo bir rp shardı açılmak pilanlıyorum ama sponsor amacımız ve bütün staff olmadan ve kaliteli görmesse shardı açmıyo ondan rpye bayılan arkadaşlar aranıyo bana [email protected][signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şu anda öyle bir proje üstünde çalışıyorum,bakalım.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bence vazgeç. Yolunda sana başarılar.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar