Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeğe müzik dinletmek??

shapshal

Öne çıkan mesajlar

bebeklere neden müzik dinletirler?? sakin bi adam falan mı oluo büyüyünce :) beğe metal dinletsek ne olur?? bu işin mantığı nedir yoksa saçma bi olay mıdır?[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

saçma değildir müzik ruhun gıdasıdır lafı boşuna söylenmemiştir. Gerçekten insan ruhunu çok etkiler.. Birkaç adam tnaıyorum uyurken odalarında klasik müzik açık oluomuş. uyurken daha bi rahat oluolarmış bi doktor tavsiyesiymiş. aynı şey bebekler için de doğru olsa gerek.. yani klasik müzik tavsiye ediolar ztn onun illa bi yararı vardır.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

muahah kuzenime metal dinletiom ben çok sevdi kerata paso istiyo abi bana megadeath aç rotting christ aç falan diyo daha yaşı 2,5 falan kafa sallıor çocuk fasla gelişmiş zaten 2,5 yaşında okuma yasma biliyor :) hemde hertürlü şeyi... Tırsıom büyüyünce beyin gücüyle bizi havaya falan kaldırır diye :D[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

esası ilginçtirki donma noktasında olan buz kristallerinin bir kısmına bütün gece klasik müzik verilmiş bir kısmına bethovın falan verilirken bir kısmınada metal müzik dineltilmiş
bir süre sonra klasik müzik dinletilen kristaller çok güzel buz kristallerine ve şekillerine dönüşürken metalinki parçalanmış[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

lol kırılmasın:P

yannız uyurken nasıl müzik açılırki anlamıyorum
hertürlü seste uyurum ama müzikte uyuyamıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

olay o zaten metal dinlersen yataanda hoplayıp zıplayacaandan uyuyamassın kolay kolay :D
veya sen uyurken biri giricek sinsice açıcak ohh mis :P[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

konu dağıtmış gibi olmasın da ben bide şeyi çok merak ediyorum. Kekeme bir insan şarkı söylerken hiç kekelemiyor. Çok ilginç bir olay. şarkı cennetten gelme mi :D ^'&^/[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bana küçükken klasik müzik dinletirlermiş
karaketeri çok fazla etkilediği söylenemez:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

yok desibelleri aynı o testte:)
birde klasik müzik dinletince sakin olması diye bir konu yok bence
kendimi örnek veriyorum:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

eeh bizde gene yaptık 2 lafla çürürmü benim laflarım:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

birdefa bir deneyde sadece 1 etken değişir
yani tekini açar tekini kaparsan o deney olmaz
bütün müzikler aynı olsa tekini açsan tekini kıssan deneye girer ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 10 Haziran 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
birdefa bir deneyde sadece 1 etken değişir
yani tekini açar tekini kaparsan o deney olmaz
bütün müzikler aynı olsa tekini açsan tekini kıssan deneye girer ama

yo deneye girer ıkısıde ama bırının sesını acarsa sarkı fakrlı olursa o ampirik deney olur :)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical
sen bana bir elektro gitarin baterinin frekansi ile bir kemanin piyanoun frekansinin ayni oldugunu sooleyemezsin.

Ikisinin sesi ayni oldugu anda Metalin sesi daha coktur aslinda, neden yasli insanlarin cogunlugu metalden rahatsiz olurlar sanirsiniz, muzigi sevmedikleri icin degil, muzik onlarin kulaklarina fazla tiz geldigi icin[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

buzlarda sevmio metal işte ehe[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...