shapshal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bebeklere neden müzik dinletirler?? sakin bi adam falan mı oluo büyüyünce :) beğe metal dinletsek ne olur?? bu işin mantığı nedir yoksa saçma bi olay mıdır?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 saçma değildir müzik ruhun gıdasıdır lafı boşuna söylenmemiştir. Gerçekten insan ruhunu çok etkiler.. Birkaç adam tnaıyorum uyurken odalarında klasik müzik açık oluomuş. uyurken daha bi rahat oluolarmış bi doktor tavsiyesiymiş. aynı şey bebekler için de doğru olsa gerek.. yani klasik müzik tavsiye ediolar ztn onun illa bi yararı vardır.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 muahah kuzenime metal dinletiom ben çok sevdi kerata paso istiyo abi bana megadeath aç rotting christ aç falan diyo daha yaşı 2,5 falan kafa sallıor çocuk fasla gelişmiş zaten 2,5 yaşında okuma yasma biliyor :) hemde hertürlü şeyi... Tırsıom büyüyünce beyin gücüyle bizi havaya falan kaldırır diye :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 esası ilginçtirki donma noktasında olan buz kristallerinin bir kısmına bütün gece klasik müzik verilmiş bir kısmına bethovın falan verilirken bir kısmınada metal müzik dineltilmiş bir süre sonra klasik müzik dinletilen kristaller çok güzel buz kristallerine ve şekillerine dönüşürken metalinki parçalanmış[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben bizim uşaga grudge dinleticem bakalım nası bişi çıkacak...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 demekki metal soğuk havada dinlenmes :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol kırılmasın:P yannız uyurken nasıl müzik açılırki anlamıyorum hertürlü seste uyurum ama müzikte uyuyamıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 olay o zaten metal dinlersen yataanda hoplayıp zıplayacaandan uyuyamassın kolay kolay :D veya sen uyurken biri giricek sinsice açıcak ohh mis :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 konu dağıtmış gibi olmasın da ben bide şeyi çok merak ediyorum. Kekeme bir insan şarkı söylerken hiç kekelemiyor. Çok ilginç bir olay. şarkı cennetten gelme mi :D ^'&^/[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya her cocugun kafa basmaz müzige. zuahahha [Bu mesaj kRaL_aRtHuR tarafından 10 Haziran 2004 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lp acıp 4-5 gece uydugumu hatırlarım ki daha 2-3 hafta önceydı.daha dun gece de eva,lp,pink vs acik bıraktım winampta yattım uyudum kafam bosuk olunca baya ii gelio.tavsıye ederım.[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu arada bana küçükken klasik müzik dinletirlermiş karaketeri çok fazla etkilediği söylenemez:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Valeron, 10 Haziran 2004 15:03 tarihinde demiş ki: ben cocugum olursa Kesinlikle Mozart dinleticem rahat bi tip olsun abi cocuk .. yada marly manson mi dinletsem ? marly manson daha ii bi secim :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 cocugum Pink Floyd ile buyicek daiyt! her gece baska bir album dinleticem cocuga klasik muzik gercekten etkili oluyor o buz kristalleri olayi da soole diyelim metalin sesini kisik versinler, klasik muzigin sesini fazla versinler bakalim nooluyo hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Xaer_Aloneheart olm sana elton john dinnetmislerdi dimi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yok desibelleri aynı o testte:) birde klasik müzik dinletince sakin olması diye bir konu yok bence kendimi örnek veriyorum:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahaha volf kopardın beni :D gene geldın bı laf ettın curuttun adamın dediklerini :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eeh bizde gene yaptık 2 lafla çürürmü benim laflarım:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 birdefa bir deneyde sadece 1 etken değişir yani tekini açar tekini kaparsan o deney olmaz bütün müzikler aynı olsa tekini açsan tekini kıssan deneye girer ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o zmn temelini yamuttu :-p bak cöktu cökuor tut lan tut..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Chemical, 10 Haziran 2004 15:18 tarihinde demiş ki: birdefa bir deneyde sadece 1 etken değişir yani tekini açar tekini kaparsan o deney olmaz bütün müzikler aynı olsa tekini açsan tekini kıssan deneye girer ama yo deneye girer ıkısıde ama bırının sesını acarsa sarkı fakrlı olursa o ampirik deney olur :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Chemical sen bana bir elektro gitarin baterinin frekansi ile bir kemanin piyanoun frekansinin ayni oldugunu sooleyemezsin. Ikisinin sesi ayni oldugu anda Metalin sesi daha coktur aslinda, neden yasli insanlarin cogunlugu metalden rahatsiz olurlar sanirsiniz, muzigi sevmedikleri icin degil, muzik onlarin kulaklarina fazla tiz geldigi icin[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 buzlarda sevmio metal işte ehe[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çocuğuma ninni yerine philip glass dinletmeyi düşünüyorum. hatta odasına güzel bi set kurucam param olursa. büyük kolonlar, iyi bi amfi. birlikte dinleriz artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kalp ritmindeki klasik müziğin olanı insanı anne rahmindeki kalp atışlarını hatırlattığı için rahatlatıyor diye hatırlıyorum[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar