roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Selam gençler; phpbb forum kurduk yeni, prosilver special tema seçtik sonra. fakat şöyle bi problemimiz var. Yeni konu açma, cevap yazma, giriş yapma ve kaydolma düğmeleri O KADAR UFAK ki siteye girince ben bile bulamıyorum. Bunları büyütmek için nerden ne ayar yapmak lazım bulamadım. Büyütmek şart değil yerine resim de koyabiliriz buton tasarlayıp ama nasıl koyacağız bi yardım edin bi gösterin yav. PLSTŞKKİB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ctrl ye bas mouse ile zoom yap tekerlegi cevirip :D onun template dosyalari olmasi lazim template dosyasi icinde .css dosyalari vardır sitenin renklerini logonu vs oradan değiştire bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 heh işte template dosyaları var. php formatında. ama neresi çevrilecek bilmiyorum. onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 html biliyormusun? yada css? bilmiyorsan tutorial notepad++ indir google it<< sonra notepade at o klasördeki php dosyalarini css dosyalarini bitane de klasörün yedeğini al öyle çalış direk değiştirmek istediğin ne bilmediğim için yöntem söylüyorum o template ne? buton ne ? tam olarak bilmediğimden direk çözüm söyleyemiyorum, başka bir template de kurabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Demosu varmı temanın (gizli değilse pm'leyedebilirsin sizin siteyi) bide indirebileceğimiz bir adres. Anladığım gibiyse yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 temanın bulunduğu bir zip dosyası var burada: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=73&t=1146495 demo derken bunu mu kastetmiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yarın kurcalarız bi halletmeye çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesela forum.depoturk.com adresindeki forumda, yine phpbb, YENİ BAŞLIK ve CEVAP YAZ düğmeleri kocaman. aynı şekilde giriş ve kayıt için de kocaman birer düğme koyduk mu her şey tamam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tamamdır sorunu çözdük. Kodlarla uğraşmaya gerek kalmadı. Default türkçe temadaki (prosilver) butonları aldık (/httpdocs/styles/tema_ismi/imageset/tr klasörü altında mevcut) diğer temanın altına kopyaladık aynı klasöre. gayet güzel oldu. Yardım eden herkese tşk. Diğer yandan LOGIN ve LOGOUT yazıları var ya (Giriş - çıkış) onları nasıl büyüteceğimizi bulamadık hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar