nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi televizyonda gordum 5 dakka once hemen youtubedan buldum erol evgin"den birde bana sor degil mi bu sarki http://www.youtube.com/watch?v=ZHrv0SRLv4I www.youtube.com/watch?v=ZHrv0SRLv4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Evangelion un efsane sahnesidir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi bildiğin türkün biri girmiş seslendirmeye onu söylemiş.bu kadar net olamaz sadfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yav. sanırım benim host dosyasına bişe olmuş. videoları görüntüleyemiorum. yani yutub ekranı çıkıo, play tuşu fln. ama basınca bi hata occurledi dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Makat 2 yi güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dragonmax said: yav. sanırım benim host dosyasına bişe olmuş. videoları görüntüleyemiorum. yani yutub ekranı çıkıo, play tuşu fln. ama basınca bi hata occurledi dio. http://sozluk.sourtimes.org/?t=an+error+occurred+please+try+again+later 8. entry'de anlatılanı yapınca düzeliyor. bi de küfür efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Killer said: abi bildiğin türkün biri girmiş seslendirmeye onu söylemiş.bu kadar net olamaz sadfsd. ahah harbi lan lkasdksajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şarkı hakkat çok benziyo hatta o da.. küfüre bildiiin çatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yetemenk said: Killer said: abi bildiğin türkün biri girmiş seslendirmeye onu söylemiş.bu kadar net olamaz sadfsd. ahah harbi lan lkasdksajda Japonca bilen bi arkadaş hakkaten öyle bi kalıbın(kelime cümle işte neyse) olduğunu söylemişti gerçek de olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ya ben komik birşey bulacam diye,altyazıları falan okudum adamlara falan bakıyorum.Sonradan düştü jeton küfür varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Oldu olacak Amerikalılar da her sayı saymaya küfür ediyor : "Van tu tri for fayv 6" diye n00b durumuna düşürmeyin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 O sayı saymayla bir mi bu bilader. Birinde tek kelimelik bir laf , diğeri bildiğin cümle kurmuş. Bence millete noob yakıştırması yapana kadar ingilizce yazı yazmasını öğren. Kinkaudonau said: Oldu olacak Amerikalılar da her sayı saymaya küfür ediyor : "Van tu tri for fayv 6" diye n00b durumuna düşürmeyin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sg-1 said: Dragonmax said: yav. sanırım benim host dosyasına bişe olmuş. videoları görüntüleyemiorum. yani yutub ekranı çıkıo, play tuşu fln. ama basınca bi hata occurledi dio. http://sozluk.sourtimes.org/?t=an+error+occurred+please+try+again+later 8. entry'de anlatılanı yapınca düzeliyor. bi de küfür efsaneymiş.süpersin. mütişsin. übersin. oldu ueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar