Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Uzun yıllardır spor yapmıyordum arada arkadaşlardan gelen halı saha ve basket maçlarını saymazsak. :=) İşim gereği de bilgisayar başındayım günün 8 saati. Bende sıkıldım bu durumdan ve bir spor salonuna yazıldım. İş çıkışları gidip hem biraz kilo almak hemde vücudu şekillendirmek hemde sağlıklı yaşam için :=P İlk olarak Salı günü gittim ve çok da zorlanmadan verilen planı uyguladım. Sadece sonlara doğru artık aletlerde kol gücü isteyen setlerde inanılmaz zorlanmaya başladım ki program bitti. Eve gittim sadece yorgundum. Ertesi gün heryerim tutuldu klasik olarak ama bugün geçer diye düşünüyodum. Bugün tutulma iyice arttı, sol kolumu sağ kolumu kullanarak havaya kaldırabiliyorum. :=) İşe bile gitmedim bugün, sizce bu ağrılar normal mi? Özellikle göğüs ve kol kaslarımda inanılmaz bir ağrı var ve hareket ederken resmen canım yanıyor. Normal ise ne zaman geçer sizce? Normalde bugün tekrar gitmem lazım salona ama imkansız gibi geliyor bana. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 madem evdesin bi tane kas gevşetici ilaç al vur kafayı yat. yarına pek bişeyin kalmaz. düşük dozlu birşeyler al alırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tamam öyle yapayım, teşekkür ederim tavsiyen için. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 başlık çok şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İlk günün ardından normal dicem ama sendeki baya ağır olmuş. Programı yapanla mutlaka konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aynisi benim basima gelmisti. Ara vermistim spora 1 sene, sonra eski girdigim kilolara girmeyi deneyip ayni senin gibi olmustum. Dinleneceksin ve bidahaki sefere daha az agirliklarla calis, kas mas zedelersin sonra acilar.com . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Çok saolun çok yardımcı oldunuz hepiniz. Programı yapan hocamla konuşucam gerçektende bu kadarı çok ağır oldu. :=) Böyle diyince de aklıma; geldi. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi niye mcfly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu çok ağır oldu deyince hemen o aklıma geldi. :=) This is heavy derdi ya filmde sürekli. :=) O hisle resmi koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 off cok pis bir olay o ya mal gibi defalarca yaşadım kas gevşetici filende icmiyorum makus talihime boyun eğip yatiorum 2 gün geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben de öss öncesi bırakmıştım sporu, 8-9 ay kadar olmuş oluyor işte 3 hafta önce başladım gene. İlk bi kaç gün senin dediğin kadar olmasa da böyle oldum sanırım. Şu sol kolu sağ kolla kaldırma olayı zaten çok ilginç xD Benim de sol kolum böyle değişik bi eğimle duruyodu düz duramıyodu kapanamıyodu felan. ilk günden girişmemek lazım kısaca. yani uzun süre spora gidilmediyse ilk gün gidip "kız antrenmanı" yapmak lazım :P yoksa kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 annemde diyo ki bugünde git oğlum aksatma. :=) anne ölüyorum diyorum, böyle böyle üstüne giderek geçer o acılar diyor. :=) bence üzerine gidersem kaslar yırtılır yani o kadar gergin. :=) Gamakulin içtim artık beklemedeyim, saolun. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bende ara vermiştim gittim kadın ilk bi kaç gün rahat çalışın dedi ağrı olacak fln dedi olmadı buda benim hikayem ama antreman biraz kız antremanıydı kabul etmek gerekirse 3 sene önce ilk gittiğimde 1 saat karın kası çalışması yaptırmışlardı 1 hafta gülememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Solozzo said: annemde diyo ki bugünde git oğlum aksatma. :=) anne ölüyorum diyorum, böyle böyle üstüne giderek geçer o acılar diyor. :=) bence üzerine gidersem kaslar yırtılır yani o kadar gergin. :=) Gamakulin içtim artık beklemedeyim, saolun. :=) yirtilir. yapma sakin. zaten istesen de kaldiramazsin bisi, kolunu zor kaldiriyorsundur su an. Annenin dedigi normal standart hamlik icin gecerli. bu farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Aynen öyle gerçekten de kolumu zor kaldırıyorum :=) İnşallah yarına iyi olurum. Hazır evdeyken bol bol karbonhidrat depoluyorum. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 uzun süre spor yapmayınca hamlamıştır kaslar. normaldir. 2-3 güne düzelirsin. 1 haftadan çok ara verirsen yine hamlarsın ama :) güzel bir duygudur hamlamak kaslar alışınca çalıştığını hissetmiyorsun çünkü oysa hamladığı zaman uu buralar çalışmış demek ki diyor insan dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 karbonhidrat pek depolanan bişey değil aslında. direkt enerji olur, enerji harcayacak yer yoksa da yağa dönüşüyor olabilir tam emin değilim neysee sporda ilk başlarken muhtemelen her hareketi programda 4-5 yazsa da 2 set yapman söylenmiştir ama pek kaale almamışsın sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bugün düne göre çok daha iyiyim. (3.cü kas gevşeticiden sonra) :=) aslında hocam 2 set yap falan demedi sadece çok aşırı zorlama kendini dedi ama ben gelmişken tam yapayım dedim, sonuçda böyle oldu. :=) Şimdi bu akşam gidicem ama en hafif şekilde çalışıcam, sanırım böyle böyle düzene girecek artık. :=) Sigarayıda bu sabah bıraktım, başım dönüyo şu anda ama ne olursa olsun bi daha sokmam hayatıma onu. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ben genelde uzun süre spor yapmazsam, yaptığım ilk gün önceki programlarımın aynısını uyguluyorum. 2 gün ağrı oluyor sonra geçiyor. En fazla 3 gün sürer zaten o tür kas ağrıları, sonra birşey kalmaz. İlk günden zorladıktan sonra diğer günler alışmış oluyorum birşey gelmiyor başıma. En azından şimdiye kadar gelmedi :) . Çok çok uzun süre ara vermedim, büyük ihtimal o sayededir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bence ince doku zedelenmesi. ağır antremanlardan sonra bana bile oluyor hala ki 1.5 sene olacak boksa başlayalı. yapabileceğin tek şey dinlendirmek. ben birde lasonil sürerdim eskiden dayanamayacak gibi olursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dün gittim salona ve hiç sorun yaşamadan çalıştım ve hiçbir ağrım kalmadı. :=) Sanırım zorlamadan çalışmak en iyi tedavi bu ağrılar için :=) Birde B vitamini önerdi hocalar, sinir uçlarını yumuşatıyomuş. :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu arada yeri gelmişken sorayım ya, izmir/karşıyaka'da var mı bu işlerle uğraşananız? bi spor arkadaşı iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 spor arkadaşı olamam belki ama bostanlı iş bank yanı the besti öneririm. tolga hoca vardır, çok iyidir, deli ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 O ağrılar bende de vardı yaw bildiğin işkence.Spordan çıktıktan sonra bildiğin arabayı süremedim arkadaşı aradım geldi sürdü.Çok şükür geçti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bir kere bir dumbbell yapmışım böyle Acı hayatımda cekmedim. Bende 7-8 aydır elimi atmıyordum. Arkadaşımla gittim spor salonuna ortada gaz fln da yok gayet sakiniz. Sen kaç yaparsin ben kaç yaparim. Gayet güzel sapına kadar zorladim çift dumbbell'ı sonra ki gün bir uyandım. Kollarınızı düzken 180 derecedir ya 90 derece bile durmuyor kollarım. Resmen serbest bırakılmış halde 50-60 derecelik açıyla duruyor o derece gerilmişler. Acısını siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar