WindShade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 9 dersten kaldim bunlardan hangilerine sinava giricem okul bitinc emi yapilar nedir nasildir bilmiyom yardim lise 2[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hangi bölumsun onuda yazsaydın?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yabanci dil[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 benimde 1 dersim var ama alan dersi sınavlar 1 temmuza kadar bitio dimi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o zmn ilk yabancı dil e gir sora en yuksek ders saati hangındeyse ona gir derim[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 gectigim dersler beden din insan iliskileri tarih milli guvenlik geri kalan derslerden kaldim napcam ben ya ??[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bi ust msjını okusana lol[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lise2 bitince yazın millet karneleri alacak,tatile gidicek sen haziran temmuz gibi sadece 3 dersten sınava girecesin 3 dersi sen belirliyeceksin. kredili sistemde hatırlamıyorum sınıf geçme kredisini ama 2.5 ile geçiliyodu sanırım.kredin kaçsa hesepla en yüse ders saaiti olan derslerden sınava gir kradei toplamaya çalış kredin yetmezse kalırsın.kredin yetiyor anca edebiyatın zayıfsa gene kalırsın. edebiyat 2 den yukarı olacak karnet notu 2.50 olunca geçersin[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kalma yok borçlu geçersin seneye verirsin tabi 9 ersi nasıl veririsin oda ayrı konu veremessen diploma alamassın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eğer morel vericekse söyliyim lise 2 de 1 . dönemde benim de 9 tane zayıfım vardı FEN bölmü okuyodum 8 tane 1 , 1 tanede 0 vardı ( matematik ). 1. dönem 3 sınava girdim.ve hepsinden 4 alarak (ortalama 3 yapıyor) 1. dönemde 3 zayıf düzelttim 2.dönemde 3 tane düzeltim.ve sene sonunda gene 3 sınava girip kalan derslerimide düzelttim.istedim ve yaptım lise 3 ü de hiç zayıfsız bitirdim. 2 sene bunun gururunu yaşadım açtane arkadaşım vardı 7 8 zayıfı olupta sınıf tekrarı yapan ama azmeden herşeyi yapıyor.lise hiç bişe keşke hiç bitirmeseydim liseyi hayat göründüğünden çok daha zor.[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 doğru doğru ben lise 1 ile karıştırdım lise 2 ve 3 te kalma yoktu sadece devamsızlıktan kalıyodu pardon yaf[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sınavlar temmuza uzuyo mu?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya ben okuduğum süre boyunca lise 1 ve 2 ke kaldım lise 1 de iklen uzamıştı lise 2 de uzamandı bu birazda kalan öğrenci sayısına bağlı yani belki kimse milli güvenlikten kalmaz ama olduya kalanlar oldu o zaman onunda sınavı gerekiyo. ne oluyo 1 gün de milli güvenlik için bölyece temmuza kadar gidiyo zaten 15 16 haziran civarında kapanıyo[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben hic bisi anlamadim :([signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar