Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ikmal midir butunmeleme mi ne onlar iste ne zaman ?

WindShade

Öne çıkan mesajlar

lise2 bitince yazın millet karneleri alacak,tatile gidicek sen haziran temmuz gibi sadece 3 dersten sınava girecesin 3 dersi sen belirliyeceksin.
kredili sistemde hatırlamıyorum sınıf geçme kredisini ama 2.5 ile geçiliyodu sanırım.kredin kaçsa hesepla en yüse ders saaiti olan derslerden sınava gir kradei toplamaya çalış kredin yetmezse kalırsın.kredin yetiyor anca edebiyatın zayıfsa gene kalırsın.

edebiyat 2 den yukarı olacak
karnet notu 2.50 olunca geçersin[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

eğer morel vericekse söyliyim lise 2 de 1 . dönemde benim de 9 tane zayıfım vardı FEN bölmü okuyodum 8 tane 1 , 1 tanede 0 vardı ( matematik ).
1. dönem 3 sınava girdim.ve hepsinden 4 alarak (ortalama 3 yapıyor) 1. dönemde 3 zayıf düzelttim
2.dönemde 3 tane düzeltim.ve sene sonunda gene 3 sınava girip kalan derslerimide düzelttim.istedim ve yaptım lise 3 ü de hiç zayıfsız bitirdim.
2 sene bunun gururunu yaşadım açtane arkadaşım vardı 7 8 zayıfı olupta sınıf tekrarı yapan ama azmeden herşeyi yapıyor.lise hiç bişe keşke hiç bitirmeseydim liseyi hayat göründüğünden çok daha zor.[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben okuduğum süre boyunca lise 1 ve 2 ke kaldım lise 1 de iklen uzamıştı lise 2 de uzamandı bu birazda kalan öğrenci sayısına bağlı yani belki kimse milli güvenlikten kalmaz ama olduya kalanlar oldu o zaman onunda sınavı gerekiyo.
ne oluyo 1 gün de milli güvenlik için bölyece temmuza kadar gidiyo

zaten 15 16 haziran civarında kapanıyo[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...