Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi chpliler öyle poz verirse ahan devlet bahçelide alır arkasına ülkücü gençleri böyle poz verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bone said: çok beğendim bu yazısını, gayet iyi yazmış. Werewolf said: Üstad yine lafı gediğine oturtmuş... Anlayana...... Biz anlamadıysak, bize gediği ve oturan lafı izah etmeye çalışır mısın acaba? Belki anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 adam 6 tane nokta bile koymuş gene anlmadın mı zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Absolut said: Süper yazıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aket-Atum said: abi şu resmi gördüğümden beri düşünüyordum soldaki adam birşeye benziyor ama neye diye, şimdi buldum. tırtıl o adam tırtıl. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Spidee said: Bone said: çok beğendim bu yazısını, gayet iyi yazmış. Werewolf said: Üstad yine lafı gediğine oturtmuş... Anlayana...... Biz anlamadıysak, bize gediği ve oturan lafı izah etmeye çalışır mısın acaba? Belki anlarız. İzah edilecek tek şey bozulan sarcasmmeterın sdfgsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BEN ÇOK BEĞENDİM BENCE ÇOK GÜZEL YAZMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kötü yazmamış ki gayet güzel yazmış. üzerine alınıp yakınanlar da velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Werewolf said: İzah edilecek tek şey bozulan sarcasmmeterın sdfgsdfs. Bone'a sordum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hepsini okuyamadım da, şurası doğru olmuş ehehe Salya sümük ağlayan metalci olur mu kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 HEPİMİZ RAKÇIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Spidee said: Yılmaz Özdil kusura bakmasın da, bıraksın bu harbi adam ayaklarını. Ben bokuma azıcık çekidüzen versem şu yazıdan daha mantıklı olur. Katıldım. Çok saçma olmuş. Slm ben çok delikanlıyım. ''Sie go veletler'' tadında yazı yazmış resmen. Metal müzik dnilemek için illa belirttiği gibi isyankar mı olmak gerekiyor. Şurda metal dinleyenlerden kaçımız nezareke girmekten tırsmaz. Madem metalcisiniz hadi söyleyin bakalım sert ve mert erkekler. Özdil bok yaptım, kakam geldi diye yazı yazsa beğeneceksiniz. Özdil ya. Özdil de kötü yazabilir. Herkes saçmalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 METAAAALLLLL!!!!11!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 adam ben cilgin rockci, metalciyim, alayina giderim dememis ki, alayina giderim diyenleri ornek gostermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elaidi said: kötü yazmamış ki gayet güzel yazmış. üzerine alınıp yakınanlar da velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 alayına giderim dediğiniz 'çocuklar'ın tek yaptığı şey girişte çimlerde oturup bira yudumlayıp içerdeki alt grupları dinlemek. ha makam arabası geçmiş 100 tane, bunnar da selam çakmış. Orta parmak felan gösterseler anlayacağım da, yok abi yok hiç annamadım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hayretlere gark oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elaidi said: kötü yazmamış ki gayet güzel yazmış. üzerine alınıp yakınanlar da velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yaziyi begenenler velet. evet. begenmeyenler de superler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cokiyi said: yaziyi begenenler velet. evet. begenmeyenler de superler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Werewolf said: Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cokiyi said: yaziyi begenenler velet. evet. begenmeyenler de superler. AHAHAHAHAH Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rörörörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Cons said: cokiyi said: yaziyi begenenler velet. evet. begenmeyenler de superler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar