narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Tamam Zan'ı çıkar, Neill'i ortaya koy, Sabri'yi al :D 4-4-2 oynar bence Rijkaard. Akıllı adam ne zaman ne yapacağını bilir. Zaten Jo'nun üzerinden kalan parayla Santos+Caner alınır diyorum ya ben. Santos'a 5.5M€ Caner'e 3.5M€ verildiğini varsayıyorum. Totalde hesaplarımız yakın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Hala Ali Turan için haberler çıkıyor, olur da gelirse çok sevinecem. Adamın gelmesinden daha çok Aykut Kayseri'ye gidecek büyük ihtimalle o durumda. Ufuk'un önü açılır biraz. Neill'ı sağ beke koyup Zan'a tahammül edene kadar Sabri başgaan derim ben. Stoperde Servetle iyi ikili olur umarım Neill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Jo'nun kalabileceğini düşünmüyorum adamlar 20 küsür milyon pound'a almıştı CSKA'dan asrın kazığını yiyerek, ne kadar cömert olsalar da iyi para isterler.Caner'in opsiyonu bizde, Rijkaard çok beğeniyor adamı kafadan alınır.Dos Santos bir gelsin de performansına göre bakılır duruma. Tek isteğim Reis dönsün,Keita ve Elano soğutulmasın.Zaten her şekil silkeriz. Ben Ali Turan gelse bile stoperde Topal veya Balta'dan yararlanırız diye düşünüyorum.Güngör-Zan hep sakat, Servet illa ki sakatlanıyor fizik mücadeleler yüzünden.Ali Turan zaten kırmızı kart rekortmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Neill şu ilk maçında bile kendine inanılmaz güvenle oynadı. Çok takdir ettim, zekası ve güveni var. Kaptanlık yapmış bir oyuncu. Tecrübesi bile yeter, Servetle iyi olur onlar bence. Ufuk Ceylan'a biraz şans verilse yaz kampında da hep o kalsa kalede, Leo şutlansa Ufuk as kaleci olsa bence güzel olur. Yabanjı kontenjanı da açmış oluruz mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Keita iyi hoş değerli ama dengesiz bir adam. Ben de çok severim keratayı da, bazen yaptığı hareketlere akıl sır ermiyor, bazen çok fazla top eziyor, bazen ne yaparsa yapsın olmuyor bazen. Zaten Dos Santos'u al-a-bilmelerinin bir sebebi de o, AM'nin 3 farklı pozisyonunda da oynayabiliyor. Yani Keita'nın yerinde de, Caner'in yerinde de, Elano'nun yerinde de olabilir. Caner bu hızla giderse takımdaki herkesi kesebilecek seviyeye gelecek zaten. Bir tek şöyle bir durum olur dediğim kadrodan ayrı, Elano oynamamakta ısrar eder, gönderilir, Keita sağda Caner solda Santos ortada oynar. Barış gibi, Aydın gibi, Emre gibi de yedeklerimiz olur, sabaha kadar oynar bu takım. Tabii hala aynı komplo teorisinin üzerinden gittiğimizi varsayarsak. Ben Zan'dan hala ümitliyim. Neill devre arasındaki -bence- en iyi transferimiz, ama Zan MAL olmaktan vazgeçmeyi başarabilirse olacak. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Keita top kaptırmıyor, ceza sahasına kestiği paslar dışında da pas hatası yapmıyor, zaten onlar hatalı olmasa maç başına 4-5 gol attıracak.Rijkaard'ın sisteminde topa hakim olmaksa temel olan, Keita bu takımın aradığı, kaybetmemesi gereken Winger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 servetle zan yan yana hiç olmaz. zeki adam lazım defansa. boşuna umutlanma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 barnacle said: servetle zan yan yana hiç olmaz. zeki adam lazım defansa. boşuna umutlanma bence. Bunun üzerine söylenecek laf yok. Düşününce, haklısın. İki mağara adamı olmaz oraya. Neill'i Popescu misali monte etmek düşüncesi bastırır. Sağa da forza Sabri gral! Keita hırslıdır, çabuktur, yardırır, zencidir, şahanedir; ama... Bana hiç güven vermiyor ve dediğim gibi izlediğim hemen tüm maçlarında ayağına gelen topların minimum %50'sini kaptırıyor ve en az bir çalım atmadan pas verememek gibi default yüklü gelmiş bir özelliği var. Biraz daha kollektif oynayabilecekse ne ala, şahane topçu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Keita zaten bu dediklerini yapabilse , galatasarayda ne işi var? Ribery'yi keser bu dediklerinide yaparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nonda gitsinde yerine kim gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 İyide Keita'nın yeteneğiyle ilgili bi soru işareti yok ki ortamda olay adamın oynamak istemesi mutlu olması falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Razu said: nonda gitsinde yerine kim gelirse gelsin. Nonda gitse Madrid maçında kim oynayacak forvette? Sakın forvetsiz oynarız daha iyi filan demeyin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ki adam son haftalarda gayet güzel oynuyordu, istekliydi yani. Kesinlikle kaybedilmemesi gereken bir oyuncu Keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben neyi kaçırdım keitayı neden kaybediyoruz şimdi durduk yerde ? Ayrıca bencede sezon sonu Arda City yolcusu gibi duruyor. E gidebilirde bence hatta gitsin. Fiyatını bulan her oyuncu gitmeli benim gözümde, daha öyle avrupa büyüğü olmadık, olunca fiyatı olanları toplarız bizde diğerleri gibi, şimdilik fiyatını bulanı satmak gerek çok sevsekde, yoksa Hasan misali kaybolup gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 narziss said: barnacle said: servetle zan yan yana hiç olmaz. zeki adam lazım defansa. boşuna umutlanma bence. Bunun üzerine söylenecek laf yok. Düşününce, haklısın. İki mağara adamı olmaz oraya. Neill'i Popescu misali monte etmek düşüncesi bastırır. Sağa da forza Sabri gral! Keita hırslıdır, çabuktur, yardırır, zencidir, şahanedir; ama... Bana hiç güven vermiyor ve dediğim gibi izlediğim hemen tüm maçlarında ayağına gelen topların minimum %50'sini kaptırıyor ve en az bir çalım atmadan pas verememek gibi default yüklü gelmiş bir özelliği var. Biraz daha kollektif oynayabilecekse ne ala, şahane topçu olur. Yanlış maç mı izliyorsun anlamadım, Keita'nın ayağına top yapışıyor resmen.Hani bana Keita'nın en önemli özelliği söyle deseler tekniği,hızı demem topu kaptırmaması derim.Ha tek pas olayında haklısın Arda kadar olmasın ama bazen kara delik oluyor, o konuda da Sabri'nin bindirmeleri olayı çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arda City'e gidecekse hiç gitmesin. Ara transferde baka bi yıldız alırlar kulübede çürür. Mantıklı transfer politikası olan ve onbirde oynayaileceği bir takıma gitsin. Ki Liverpool kesinlikle Arda için ideal takım. Liverpool'un kanatlarından eksiği yok fazlası var Arda'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Kaybetmiyoruz abiler Keitayı ya, sadece gelecek sene bahsettiğim komplo teorisi gerçekleşirse ve Caner ivmesini düşürmezse gelecek yıl kadroda zor yer bulur diyorum.(Elano leş gibi oynamaya devam etmekte ısrarcı olursa o ayrı mesele tabii) İstatistiklerini bulayım Keita'nın dedim, internetim çok yavaş, bulamadım. Belki ben hep en çok top ezdiği maçlarına denk geldim -ilk yarı Galatasaray'ın 10 maçını falan izledim toplamda- bilemedim şimdi. Keşke biraz daha kollektif, az yoracak fitbol oynasa. Hayır, arkasındaki de Sabri. Süper beyin çıkıyo ortaya ikisini kombine edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 suBzer0 said: Razu said: nonda gitsinde yerine kim gelirse gelsin. Nonda gitse Madrid maçında kim oynayacak forvette? Sakın forvetsiz oynarız daha iyi filan demeyin bana... bence forvette dos santos daha iyi oynar nonda dan. az biraz izledigim kadariyla dos santos topa vurmayi biliyo,zaten hayvan gibi kosuyo da kıçını dönene kadar mevsim değisen nonda dan daha etkili olur bizim sistemde bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Elano leş gibi oynarsa falan filan yazmışsın ne diyosun sen hangi dünyada yaşıyorsun en son ne zaman maç izledin vs vs... Adam son maçın en iyisiydi Caner falan değildi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Son maçı izledim. Haftalardır ilk defa "ileri doğru" pas atmaya başladığı için millet "çok iyi oynadı hacı" demeye başladı. Bu zaten Elano'nun yapması gereken şeydi. Yani kendinden bir şey katmadı, City'de bundan katbekat iyi oynuyordu. Kendi standartlarına göre leş gibi oynuyor. İlk defa geçen maç vasat oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 narziss neden diye sormak lazım. Adam City'de ön libero mu oynuyordu? Ofansif orta saha oyuncusunu ön liberoda oynatırsan zaten çok bişey beklemezsin. Kimse Ayhan neden asist yapmadı Topal eden gol atmadı demiyorken Elano da ön libero oynuyorsa bir şey söylememeli bence. Rijkaard'a laf atın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Adam bir çok futbolcunun çim sahada atamayacağı çalımları attı o sahada. Birden fazla çok güzel şut çıkardı ki bir tanesi gelişine ve harikaydı. Pres yaptı top kaptı mücadele etti ikili mücadele kazandı. Defanstan top alıp doğru yerlere iletti dikine oynadı atak başlattı. Afedersin de adam napıcaktı başka? Gelişine vurduğu top biraz sola gitseydi ve gol olsaydı muhteşem oynadı mı diyecektin bu kadar mı sizin izlediğiniz futbol? Bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Haklısın aslında. AMC'ye koy çatır çatır oynasın... Da sistem o değil işte. Elano da buna uymamak için diretiyor. Bana şunu söyleyin mesela; kaç kere top çıkarılırken kendini açığa çıkarıp top istedi? Kaç kere aldığı topları ileri doğru dağıtmaya teşebbüs etti? İlk defa geçen maçta işte. Ligin ilk yarısında Elano'yu ben sahadayken bile zor görüyordum. AMC'sin, tamam, seni MC'ye koymuşlar, bu senin adına üzücü olabilir; ancak oynayacaksın. O adamı oraya teknik direktör diye getirdilerse, sen de profesyonelsen küsmeyecek, oynayacaksın. Ki çok da absürd bir durum değil AMC'yi MC'ye çekmek. Türkiye'nin en az koşan futbolcusu Alex bile çoğu pozisyonda kendini açığa çıkarıp top alır ve dağıtır yahu. Ki Elano'dan istenen bundan fazla bir şey değil. Edit: @Achtel, tek maçta biraz hırs gösterdi diye iyi oynuyor değildir benim gözümde. Eğer ayrı maçlara göre değerlendirme yapacaksak, Galatasaray'a gelen en iyi topçu Lincoln'dür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Elano'ya hücum rolü vermesi lazım. Oyun kurucu oynatması lazım. Ancak o zaman tam verim alınır. Ama o rolleri Arda'ya verdiğinden ve kanatta değil de ortada oynatmakta direttiğinden olan Elano'ya oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 elano amc değil mc zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar