Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 İSTEMİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://www.urvoas.org/wp-content/uploads/2007/04/joedalton.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ulan oha yeter haldun yeter herif bütün premier ligi aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 barnacle said: o 800'ü zaten alıcaktı. sene sonuna kadar gitmicekti yani. iyi oldu iyi. bildiğim daha fazla alıcaktı , 800 peşin veriyim git dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Cezayir eledi Fildişi'niçeyre finalde bugün :) Keita dönüyor erkenden oh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 keita 30metreden koymuş cocuğu maçta yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 turnuvanın golü falan diyo spiker . gol de gol ama ya cok hızlı falan da değil top örümcek aglarını temizlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dönsün keita artık. sağ kanattan tehlike yaratamıyor takım resmen barış+uğurla. sabri+keita ikilisini izleyelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bence ugur la keita uyum saglasın sabri yedek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 uğur sabriden kötü, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 cemad said: ulan oha yeter haldun yeter herif bütün premier ligi aldı Robinho falan yazmış bugün gazeteler hem güldüm, hemde Haldun lan bu dedim. Hehe Oradayken kimi alsa gelse süpriz diyemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Abi evet şaka gibi görüp dalga geçerdik o haberlerle şimdi dalga geçemiyorum korkuyorum yazmaya gülmeye adamın sağı solu belli olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 siz onu bunu bırakın dağ gibi herif gidio lan http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13578130.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bu adamın gitmek istemesi, üstünede sakatlığı ve iyileşmenin uzun sürecek olması falan. Ne tesadüf üst üste geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 MrLevie said: siz onu bunu bırakın dağ gibi herif gidio lan http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13578130.asp?gid=229 Görüşmüyorlar da ama adamla. Eğer bu doğruysa, 7 kişi birleşip Adnan'a girelim diyorum. Ortak arıyorum. NONDA ne lan? Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 narziss said: MrLevie said: siz onu bunu bırakın dağ gibi herif gidio lan http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13578130.asp?gid=229 Görüşmüyorlar da ama adamla. Eğer bu doğruysa, 7 kişi birleşip Adnan'a girelim diyorum. Ortak arıyorum. NONDA ne lan? Öf. Aynı tip espriyi bi de bu arkadaş için yapar mısın? João Alves de Assis Silva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 eğer ki bu haber doğru ise bu parlak fikri yönetimin kafasına sokanı tahmin edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Erman hocanında bugün dediği gibi... Messi Ardayı tanımaz ama Arda Messiyi tanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://www.milliyet.com.tr/jo-nun-parasi-manchester-city-den-/spor/sondakika/25.01.2010/1190428/default.htm jo'nun parasının çok azını biz vermişiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ehehe yorum iyiymiş yalnız. Nonda yerine Haldun Üstünel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nonda kewel a voodoo yapmış :( zenciden korkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 OHA LAN afduadfhjfda yok artık üstünel! ada'da neill ve jo'dan sonra dos santos'u bitirmeye çalışan haldun üstünel'e, sıcak ilişkiler kurduğu m.city'den bomba gibi bir teklif geldi: “robinho'yu da size verelim!” transferde flaş gelişme... harry kewell’ın da sakatlanmasıyla giovani dos santos ismine ağırlık veren galatasaray’da, başkan yardımcısı haldun üstünel’e çok ilginç bir teklif geldi. teknik direktör mancini’nin de gözden çıkarmasıyla manchester city’den ayrılmayı kafasına koyan robinho, bizzat city’nin 1 numaralı ismi khaldoon al mubarak tarafından galatasaray’a önerildi. kiralık olarak anlaşmak için brezilya kulübü santos’la görüşmeler yapan robinho’nun, daha önce bu kentte ailesine yapılan saldırı nedeniyle ülkesine dönmek istemediği belirtilirken, araya giren barcelona cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşandı. xavi ile puyol’un, teknik direktör guardiola’ya giderek, “robinho gelirse takımın havası bozulur” dediği, bu nedenle transferden vazgeçildiği de gelen haberler arasında. opsiyon maddesi sorun çıkarırsa... ispanya ve ingiltere kaynaklı bu haberlere ek olarak, rijkaard’ın, “avrupa ligi’nde oynayacak bir golcüye ihtiyacım var” demesi de rotayı robinho’ya çevirdi. dos santos’un kiralık kontratına bonservis opsiyonu konulması konusunda mutabakat sağlanamazsa, üstünel’in brezilyalı yıldızla görüşmeler yapacağı öne sürüldü. kaynak : fanatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kaynak: fanatik ozmn kesin gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 oha keita oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi önceden bu haberleri görünce hadi lan ordan abartmayın falan tepkisi olusuyodu ama simdi acaba mi diye düsünüyo insan 1 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar