DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ucuz forvet yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 baros ayarında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aslında sabriyi forvet yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: ronaldinho işi gerçek fakat milan 4 milyon euro bonservis bedeli isteyince yatmış. ronaldinho rijkaardla tekrar çalışmayı çok özledim yönetim bizi ayırmıştı gelecek sene şampiyonlar liginde, rijkaar ve benim olduğum takımın barcelonayla karşılaşma hayali bile bunu denemeye yeter demiş. ama yönetim 4 milyon euroyu çok bulmuş. ronaldinho sabri ile olan yakın arkadaşlığı ile biliniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sabri çekirdek çitlemeyi öğretmeye çalışmış ama dişleri yüzünden bi türlü becerememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: aslında sabriyi forvet yapabiliriz. ne forveti, leo francodan iyi kaleci olmazsa mısır kralı olayım=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aiko said: jo gelsin plz Biyerden duymuş damı yazmışsın bilmiyorum ki. Ciddi ciddi görüşüyorlar Jö ile. Vatan tam sayfa yazmış. Disiplinsizliği sebebiyle ManCity'e geri yollamış kiralayan takım. ManCity satıyormuş, üstünel görüşüyor bu oyuncu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ben sanki gelicek forvet İtalya'dan gelicek gibi hissediyorum ya hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 disiplinsiz adamı almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 disiplinsiz adam burda daha çok hipnelik yaratır. almasınlar, böyle linderot gibi birini alsınlar ama sakatlanmasın o da lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 italyan adam italyadan başka yerde oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 italyan futbolcu türkiyede çok rahat olur bence. aynı ortam, benzer akdeniz ülkesi kültürü, benzer millet falan. hiç yabancılık çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kasaplarımız da benzer hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kim var ki italyan uygun alıncak? hiç isim geçmedi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Pazzini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jo yu almazlar heralde everton la uefa maçlarında oynadığından kelli bizim maçlarda oynamayaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Pazzini gelse iş yapar bence ya, FM'lerde de hep alırdım onu Galatasaray'a sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 pch said: Söylentiler doğru çıktı : ahaha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şu 2 saniyede wikipedia yı ayarlayanlara hastayım ya http://tr.wikipedia.org/wiki/Jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 en.wiki de yapsalar balkan mılk cup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 =) var bir iki tane isim ya hayırlısı çıkar bişeyler. En geç cuma'yı cumartesiye bağlayan gece açıklanıcak deniyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Khelben said: şu 2 saniyede wikipedia yı ayarlayanlara hastayım ya http://tr.wikipedia.org/wiki/Jo :D ehehe komikmiş ama. En azından komik olduğu bariz, bazıları ciddiymiş rolü yapıyo, onlar daha sinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 way be : ) işlerin yogunlugu ile kaç gecedir ofiste sabahlıyorum dünyadan baglantım kesildi. haldun bişiler yapmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jo gerçek mi? öyleyse eğer avrupa maçlarında oynayamayacağını bilmiyolar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar