Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Rikkie said: Çok kötü kapattı sezonu galatasaray. Neill ve son haftalardaki baros dışında hiç bir yabancı tutmadı. Avrupada erken elendi, kupada aynı şekilde, ligde de eskişehir yenilgisiyle de resmen havlu atıldı, arkasından gelen büyük maçlar serisinde bir türlü doğrulamadı takım. Haldun abinin emeklerine yazık oldu. Faturasını rijkaarda değil de yanında 50 fix kelimeyle çevirmenlik daha doğrusu yancılık yapan herife kesseler bari. Rijkaardı getiriyorsun, neeskensi getiriyorsun, yanlarındaki teknik kadroyu getiriyorsun, bu kadar büyük bir adım atıyorsun; sonra 70 milyonluk ülkeden felemenkçe bilenini geçtim ingilizcesi bile yetersiz bir tercüman getiriyorsun. Fenerbahçeden sameti getirtsin haldun. http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/S7H1fs_P1SI/AAAAAAAAR-w/wWQkFanQMwY/s1600/mertcetin.jpg abi aynen taa geçen sene temmuzdan beri falan gstvde izledim ilk bu adamı o günden beri kılım deliriyorum görünce kendimi kesesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ben bu adamdanbin kat daha iyi tercümanlık yaparım. Eskiden derdim anında tercüme de zor bir şey, hani aklında tutacaksın da çevirip söyleyeceksin falan. Ama gayet de kolaymış, geçen gün yaptım. Bu adam rezil. Rijkaard yakın oynayın derken takıma kapanın diyen bir adam. Başarısızlıkta illa ki payı vardır, taktikleri alakası çevirip Rijkaard'ın verdiğinden farklı taktik vermek falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 mani said: arda gitsin neil kaptan olsun ya. kewell ve neil gibi harbi sporcu adamlar olsa takımda daha çok mutlu olucam. anzac torunu olduğu için anzac koyunu ziyaret etmiş ve ülkesinde yayın yapan spor kanalı için röportajlar yapıyo. severek takip ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=YC3_UgPaozI kewel ile yaptığı röportaj bu da. http://www.youtube.com/watch?v=UmckZ8wk1JI (tu) (tu) (tu) <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 nileppezdel said: Ben bu adamdanbin kat daha iyi tercümanlık yaparım. nileppezdel said: TROLLING IS A ART evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Abi ahaha :D ya öyle bi konu vardı 4chan'de açılmış adama fail ingilizce konuşamıyosun diye dalga geçmişler. Ona gönderme o. Profesyonel çeviri yapan adamım ben, dediğiniz şeye bak. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 blazkowicz said: nileppezdel said: Ben bu adamdanbin kat daha iyi tercümanlık yaparım. nileppezdel said: TROLLING IS A ART evet. blaz fail ahaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 En büyük cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 blaz fail olmuş yazdım. üstteki mesajı okumadan yazmasan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ne? Kim? Bişey yazmadm ben dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dünyanın en büyük failini yaptıktan sonra daha da fail olmak imkansız diye düşünülürken son anda gelen edit olaya yepyeni bir fail boyutu kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fail konusunda benden iyileri de var ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sen eskiden böyle değildin Farinal =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 uzamasın diye edit öncesini koymayım neyse. en büyük newcastle bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 adam geçen sene 5.ydik bu sene 2.liğe oynadık başarılıyız diyor... Getir Hakan Şükür, Arif Erdem, Hakan Ünsal hatta Bülent Kaptan ve Hasan Şaş gelirse, yap bunları teknik kadro 4 sene üst üste şampiyon ol. True Story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Abi ne içtin? Takım yönetmek öyle kolay bir şey mi? Her eski topçu iyi teknik adam mı olur? Hadi bunlarda GS ruhu var dersin, ki Arif'te tiyatrocu ruhu var sadece, o ruh var olayına tamam diyelim de sadece gazla, ruhla da şampiyon olunmuyor. Rijkaard'la devam edilmeli. İstikrar başarı getirir. Günü kurtarmaya yönelik hareketler yüzünden kulüp bu halde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 adam Türkiye'de futbol oynandığını sanıyordu. bu sene bunun tuzağına düştü lige yeni yeni alışmaya başladı. gelecek sene için feci güvenim var. seneye de şampiyon olamazsa ha evet o zaman alsın hurcunu gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nileppezdel said: Abi ne içtin? Takım yönetmek öyle kolay bir şey mi? Her eski topçu iyi teknik adam mı olur? Hadi bunlarda GS ruhu var dersin, ki Arif'te tiyatrocu ruhu var sadece, o ruh var olayına tamam diyelim de sadece gazla, ruhla da şampiyon olunmuyor. Rijkaard'la devam edilmeli. İstikrar başarı getirir. Günü kurtarmaya yönelik hareketler yüzünden kulüp bu halde zaten Biri adama anlatcak burası böyle GS böyle bir takım 2.lik başarasızlık diye. Ayrıca zaten Hakan Şükürler şampiyon yaptı bu takımı 8 haftada. Zaten UEFA kadrosu ne zaman tamamen bitti takımda o zamana bu abuk subukluklar başladı. Ya da Ayhan hala kaptan kalmalıydı ki yeterince abilik yapabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Ayhan'da abilik yapabilecek karakter yok. Ben dediğini yanlış anlamışım. Rijkaard'a Türk yardımcı tabii ki lazım. Bunu ısrarla istemiyor, o da bir yerde haklı, ekolü olan bir ülkeden futbol oynatma isteğiyle geliyor. Bizim duruma çok ters. Ama başarılı olması için lazım. Yönetim istedi, Rijkaard kabul etmedi diye biliyorum ama bu seneki başarısızlıktan sonra seneye zorla da olsa getirirler bir Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Yok sadece yardımcı şeklinde demedim. Tek biri gelcekse ki mesela Tugay var o yardımcı yapılabilir o zaman diğerlerine gerek olmaz ama o saydığım adamlardan hepsi gelse biri de teknik direktör şeklinde o zaman bence gayet güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 asıl Türk gelirse hır çıkar bence. adam öğrendi artık ligi Türk yardımcıya gerek yok bence. bu sezonun başında olabilirdi olsaydı. ayrıca başarısızlığın ölçütü pisipisine kaybedilmiş 2 maç. abartmamak lazım diye düşünüyorum. hala bence GS ligin en iyi topunu oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 O zaman doğru anlamışım, o zaman rezil olur işte. Hem anlaşamazlar hem de aralarından bir tane kendini kanıtlamış teknik direktör yok. Öyle kolay değil ki bu işler. Yoksa senin dediğini de yaparlardı gayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Umarım dediğiniz gibi olur da seneye başarılı olur Rijkard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Farinal said: adam geçen sene 5.ydik bu sene 2.liğe oynadık başarılıyız diyor... Getir Hakan Şükür, Arif Erdem, Hakan Ünsal hatta Bülent Kaptan ve Hasan Şaş gelirse, yap bunları teknik kadro 4 sene üst üste şampiyon ol. True Story. HAHAHAHA lütfen getirsinler bunları. galatasaray madara olur, düşmemeye oynar. okadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Biz de öyle umuyoruz zaten. Ha senin dediğin başarılı olcak olsa o da olsun da hiç sanmıyorum ki örneği de bildiğim kadarıyla yok dünyada, öyle koalisyon modunda teknik direktörlük falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar