Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dos santosun biraz büyümesi lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ayakta duramıyor ekmek yemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 çocuk Galatasaray formasını giymenin verdiği heyecan ile yerinde duramıyor, hep zıp zıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 harrykewell said: çocuk Galatasaray formasını giymenin verdiği heyecan ile yerinde duramıyor, hep zıp zıp HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 selam genç fenerli kewell haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gazetevatan said: Kewell ve Baros müjdesi Baros'un sakatlığından beri belini doğrultamayan Galatasaray'a müjde.... Çek yıldızın, en iyi anlaştığı partneri Harry Kewell’la birlikte pazartesi gününden itibaren düz koşulara başlayacağı öğrenildi. Sol ayak bileğine platin takılan golcü oyuncunun beklenenden çabuk bir iyileşme süreci geçirdiği bildirildi. Jo, Sabri ve Gökhan Zan’ın ise biraz daha zamana ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 platin ne be yuh emre. nefret katsayim barosun yok oldugu her gunde katlaniyor adama karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 baroşun da hamuru sağlammış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bide şu takıma hakan şükür gelsin forvet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Emre ne yaptı baros'a? hala daha Emre deniyor. adamın kendisi çıkıp dedi Emre bana bir şey yapmadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Efendiliğinden öyle diyo. Baros Emre'yi sakatlasa böyle şeyler söylemez Emre. Çünkü efendi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Emre'ye zaten çıkıp efendi diyemez kimse. adam yaşken çok yanlış ellerle eğildi, biz napalım. galatasaraylının anca avrupa görmüşü, Fenerbahçe'ye gelmişi bu kadar oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok efendi adam yahu her maç kendini yere atar. elle top oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sebeb emre arkadasim adam olesinemi dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Arkasokak said: Emre'ye zaten çıkıp efendi diyemez kimse. adam yaşken çok yanlış ellerle eğildi, biz napalım. galatasaraylının anca avrupa görmüşü, Fenerbahçe'ye gelmişi bu kadar oluyor :) belki fenerliligi gibi o da dogustandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bence tam olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Arkasokak said: Emre ne yaptı baros'a? hala daha Emre deniyor. adamın kendisi çıkıp dedi Emre bana bir şey yapmadı diye. gel ben de sana yapicam ayni hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 emre çirkeflikte sınırları zorluyor oynadığı her maç. izledikçe şu herifi, şükrediyorum es kaza gs ye geri gelmedi diye. izlemeyi bırakırdım gs maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Akşam Atletico-Barça maçı var, rakibi görelim bi son kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ntv mi ? ntv spor mu? :) barça çok üzmez umarım.adamlar bize patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 lider cimböm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Haftaya verelim liderliği, sevmiyorum ben son 5 haftada alırız zaten. Forlan çok canlı, Barça'ya yazdı bir tane.Umarım Barça geri döner de moralli çıkmaz bu herifler karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 of sanki acaip düdüklencez gibi hissediyorum maçı izlerken :) bizim defansın ve orta sahanın aptal davranışları aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar