BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Kewell Mart başında, Baros Nisan başında sahada olacak büyük ihtimal, bunun terapisi, kondisyonu rererörö değil sahada olacakları tarih bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sezonu kapattı diyelim biz ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 de sanctis 4 haftada 3 penaltı kurtarmış :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 eline çarpmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 penaltıyı kullanan kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sanctisin formayla başkası çıkmıştır aa dur lan, takımlar karıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yalnız onların ikisi out yaw.Kurtarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bak demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BulletRide said: Arkasokak said: cem sultanvar, özgürcan var, cafercan var. fmde çok var bunlardan. A2 izliyorsan Cem Sultan'ı farkedersin.Cafercan,Özgürcan fantezi ürünüydü orası ayrı.Özgürcan zaten 2. ligde.geçen gördüm kimle kimin maçıydı bilmiyorum ama hakeme bağırıyordu :P.büyümüş lan kereta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 galatasaraylı arkadaşlar farkında mı bilmiyorum ama bu düşüşle reykard sezon sonunda istifasını verebilir. bu sefer de reykarda tapınan zümre yönetime çatabilir. olmadı olgunca ayrıldık tribine de girebilir. of of of galatasaray elitistliği çok başkaymış, ifade ederken zorlanıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 De Sanctis 25 milyon Euro napol, kalesinde harikalar yaratan tecrübeli file bekçisi değerini 1.5 milyon Eurodan 25 milyon Euroya çıkardı. 19 milyon Euroluk Buffon’u geride bırakarak, milli takım kalesi için ilk sırayı aldı. GEÇTİĞİMİZ sezon kiralık olarak Galatasaray’a gelen ve kritik kurtarışlarıyla dikkat çeken Morgan De Sanctis ülkesinde el üstünde tutuluyor. Bu sezon Napoli;ye transfer olan De Sanctis;in borsa değeri 23 haftada ikiye katlandı. İspanyanın Sevilya kulübünden Napoli&ye 1.5 milyon Euro;ya transfer olan İtalya Milli Takımı’nın ikinci kalecisi, değerini 25 Milyon Euro’ya çıkardı. Sezonun en iyi transferi Son 4 haftada arka arkaya 3 penaltı kurtaran ve Napoli taraftarlarının sevgilisi haline gelen tecrübeli file bekçisi, bu büyük başarısı İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi’nin de kafasını karıştırdı. Yediği hatalı gollerle Juventus’un istikrarını bozan, sık sık sakatlanan ayrıca kart görmeyi huy edinen Gianluigi Buffon’un sırtından Güney Afrika’da ki Dünya Kupası finallerinde formayı almaya hazırlanan De Sanctis’in bu formu takımı Napoli’nin gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’ne katılmasının da müjdesini veriyor. 19 milyon Euro’luk Buffon’u geride bırakan De Santcis ayrıca İtalyan Ligi’nde ki “Sezonun En İyi Transferi” olarak listenin başına yerleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Büyük umutlarla Manchester City'den kiralanan Jo sakatlığı ile Galatasaray'a büyük şok yaşatırken, bu kez de alemci kimliği ile taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. İngiltere'de de sık sık gece yaşamı ile manşetleri süsleyen sambacı, Ortaköy'deki bir gece kulübünde kız arkadaşı ile alkol ve puro içerken görüntülendi. yonetim ceza kesicekmis :) cok iyi transfer politikası, valla helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Arkasokak said: galatasaraylı arkadaşlar farkında mı bilmiyorum ama bu düşüşle reykard sezon sonunda istifasını verebilir. bu sefer de reykarda tapınan zümre yönetime çatabilir. olmadı olgunca ayrıldık tribine de girebilir. of of of galatasaray elitistliği çok başkaymış, ifade ederken zorlanıyor insan. e normal, uzaktan yakından alakan yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zegna said: Büyük umutlarla Manchester City'den kiralanan Jo sakatlığı ile Galatasaray'a büyük şok yaşatırken, bu kez de alemci kimliği ile taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. İngiltere'de de sık sık gece yaşamı ile manşetleri süsleyen sambacı, Ortaköy'deki bir gece kulübünde kız arkadaşı ile alkol ve puro içerken görüntülendi. yonetim ceza kesicekmis :) cok iyi transfer politikası, valla helal olsun :D Ortaköy camiinde mi görecekler adamı, sıkılıyordur takılmış işte.Of çok büyütüyorlar bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zegna said: Büyük umutlarla Manchester City'den kiralanan Jo sakatlığı ile Galatasaray'a büyük şok yaşatırken, bu kez de alemci kimliği ile taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. İngiltere'de de sık sık gece yaşamı ile manşetleri süsleyen sambacı, Ortaköy'deki bir gece kulübünde kız arkadaşı ile alkol ve puro içerken görüntülendi. yonetim ceza kesicekmis :) cok iyi transfer politikası, valla helal olsun :D kelepçeler konuşmadı henüz. kelepçeler konuşursa müdehale ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fenerliler daha çok takip ediyo yahu bizim futbolcuları, onlar da olmasa haberimiz olmayacak hiç bir şeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Fenerde takip edilcek topçu mu kaldı? En güzel adamı yolladılar Kazımsız üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zegna said: Büyük umutlarla Manchester City'den kiralanan Jo sakatlığı ile Galatasaray'a büyük şok yaşatırken, bu kez de alemci kimliği ile taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. İngiltere'de de sık sık gece yaşamı ile manşetleri süsleyen sambacı, Ortaköy'deki bir gece kulübünde kız arkadaşı ile alkol ve puro içerken görüntülendi. yonetim ceza kesicekmis :) cok iyi transfer politikası, valla helal olsun :D valla bu haber en çok fener kalecesi volkanı tedirgin eder, zira lincolne neden ve nasıl daldığını hala hatırlıyoruz :) işin kötüsü lincoln beyaz bir brezilyalıydı, bu herif zenci zenci, bildiğin siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kazım alkol kullanmıyorum demiş. yazık ettiler çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bizim bilica vaktiyle sizin capone'yi gelin etmişti. galatasaraylıların eylem mecrası farklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 istersen tungayın zencilere olan zaafını hiç konuşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abi her gece her gece içip sarhoş olmadıktan sonra problem değil ki. Arda da içki içiyo, sigara içiyo. Ama formunun suçlusu medya ve Sinem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barosun erkeklere olan zaafını konus sen harry kewell :) resimlerle tescilli olan hani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben baroşu hiç bir zenci ile görmedim, hatta nondayı hiç sevmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ahahaha magazine döndü asdasdas Baros hangi playboy erkekle yatmış az sooonraa Kazım kankası gökhan ünalı da alıp hangi gece kulübünden hangi 2 mankenle çıktılar? Servet gece kulübünde de tükürünce gelen güvenlik görevlilerinden dayak yedi mi? bu gibi ve daha fazlası az sonra pati magazinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar