Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Abi yok yani şu kolpa denizli belediye maçında bile Ufuk ayağına gelen her topu çok tuttu ayağında kaybetmenin eşiğinden döndü. Şurada Atletico Madrid'le oynayacağz yani. Ha Ankaragücü maçında da arkasından adam gelip topu kapıyordu neredeyse Ufuk amele gibi beklesin anca. Son anda yanında Caner sanırım uyardı da adam eline aldı topu zar zor.

Şimdi 3 kulvarda ciddi rakiplerle yarışan bir takımın kalecisi aşırı süper kurtarışlar yapasa da en azından şu saçmalıkları da yapmamalı. Çünkü bunları iyitakımlara karşı yaparsa o adamı öperler gözlerinden
Sosyal ağlarda paylaş

leo franco adamın sırtına dikti topu dakka 94te. anlamıyorum bu adamı bana nasıl savunduğunu. geçen sene içerisinde attığı bazı çalımlarda vardı gereksiz yere. ufuk u uyarırsın olur biter kalecinin en büyük sorunu ayağında top tutması mı yani. o kadar mı elit kalecilerimiz varda bu mu kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda adam 3 yıl 1. ligde oynadı. ayrıca ben küçük takım kalecisine daha çok ilgi duyuyorum, sonuçta kötü defansla kendinden iyi takımlara karşı oynuyor. Tamam adamı pat diye atleticonun karşısına koymak mantıklı birşey değil falan ona katılıyorum da leo dan bıkmış durumdayım. hücum hattının leo nun gitmesiyle gelen +1 le daha da iyi olabilicek olmasını düşünmem de var bunun sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis oldugun soylenince neden trolluk olsun, ufuk yapiyo dediklerinin beterini yapiyo leo franco, hadi ufuk en azindan genc, tecubesiz diyoruz, francoya ne dicez? dun o adamin sirtina carpttirdigi top nedir? ayagina her top geldiginde korkuyorum ben gol yicez diye, yedigi gol zaten evlere senlik, ilk de degil sacma yedigi gol.
Sosyal ağlarda paylaş

Trollük diyorum çünkü yanlış ya da doğru yoktur diyorum. Sen bana yanlışsın dersen bu komik olur. Görüşüm seninkinden farklı. Ama bu yanlış olduğunu göstermiyor. Gelip de sen haksız bulduğun görüşe direk yanlışsın dersen bu trollüktür

Leo Franco'nun ayağına top gelince bu kadar korkmuyorum ben. Ha Ufuk oynasın isterim de seneye oynasın yani. En baştan o oynasın ilk kaleci olarak. Defansla anlaşması falan da var bunun süreçle olacak şeyler ve Galatasaray'ın öyle bi süreç riskini alacak lüksü yok şu anda.

Yoksa Ufuk tabii ki Leo Franco'dan çok daha iyi bir kaleci olacak
Sosyal ağlarda paylaş

leo nun dün yediği gole birşey sölicem,

bence o gol yenilebilecek bir goldü, çok yakın mesafeden kafa vurdu falan, ama ama ama ama rıdvan a kesinlikle katılıyorum yahu, yoldan geçen adamı da koysan elini aynen o şekilde uzatır. sporla alakası olmayan biri gibi hareketler gösteriyor adam. sanki mahallenin şişko çocuu kaleci yani, lan bari atla.

öte yandan dünkü maç deyince aklıma geldi, 1. sarı kart doğru veya yanlış, hakemi alkışlamasına ne demek lazım var mı böyle bir dünya?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakemi alkışladı diye kötü futbolcu mu? Bülent Korkmaz kötü futbolcu mu mesela? Neresinden çamur atacağınızı şaşırdınız. Kötü kaleci eyvallah da hakemi alkışlamasına da laf etmeyin yani. O konuda daima futbolcunun arkasında olurum gerçi Emre Belözoğlu bile alkışlasa desteklerim düşün o derece kılım hakemlere
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, kötü futbolcu değil ama sarı kartın varken hakemi alkışlamak profosyonellik dışı bir harekettir. istersen kalecinin allahı ol, sen orda 2. sarıdan atılırsan, 3 oyuncu değişikliği de kullanmışsan 2-1 giden maçta dakka 82 yken, o maçta yapabileceğin en büyük hatayı yapmış olursun.

ayrıca niye laf etmiyim, yıllarca bu takım en çok hakeme itiraz eden oyunculardan çekmedi mi ? baros elle oynayıp sarı görünce biz de kızmadık mı ? e bunun onlardan ne farkı var. hakemle çene yarıştırmayacak futbolcu dediğin. malesef gs de bunu yapan bir sürü adam var başta ayhan olmak üzere. kalecimiz yapmasada olur
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

ben kafa atarım da döverim de ama ben galatasaray futbol klubünden yılda 1231231212 bin dolar euro veya her neyse, maaş almıyorum.

İşte alıyo olsan da yapabilirsin. Hagi yaptı ama Hagi Galatasaray tarihinde bu kulübe en yararlı 5 futbolcudan biridir bunu da tartışacağını sanmıyorum.

Leo Franco yararsız tabi o ayrı da sonuç olarak o kadar para alıyor olsan bile hakem orada (buraya bir küfür girin)'lik yaptığında kendini tutamayabilirsin. Buda insanlıkhalidir. Sporcular da insandır. Zaman zaman patlayabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

@aquila: O geç oynamaksa Sabri dünyanın en iyi sağ beki.

@hakan: Karşılaştırmadım abi bunu da belirttim zaten tamam Leo Franco yararlı değil diyerek. Nasıl okuyosun yazdıklarımı ya? Leo Hagi'nin tırnağı bile olamaz evet ama sonuçta üstüne çok gidilmemeli futbolcunun hakeme tepki verdi diye. Kötü kaleci diye git yani ona lafım yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da hagi nin yaptıkları haginin başarıları sayesinde göz ardı edilebiliyordu. hagi nin arsenal maçında atılması çok mu normaldi yoksa. belki o gün tafarel o topu çıkarmasa biz hagi ye küfredicektik lan atılmasa yenerdik diye.

ama işte franco nerden tutsan elinde kalıyor benim için. yoksa sırf orası öyle olduğu için öyle birşey demedim. sadece o yönününde bana göre kötü olduğunu söyledim
Sosyal ağlarda paylaş

hayla franco yu savunan varmı ya.abi orda ufuk olsa kesinlikle franco dan kat kat daha iyi olur.o denizli maçında üstüne gelen topuda yemez.franco gs ye gelen eminim gelmiş geçmiş en kötü yabancı kalecidir.yerine sabriyi koysan denizli maçındaki topu kurtarırdı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...