BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Allahın Meriç'i işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Haldun Üstünel'in getirdiği yıldızlar Galatasaray'ı geçen sezon ligde ancak 5'nci yapabildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fossanın dedikleri doğru çıkıyor bir kaç transferdir. Ali Turan kesin Galatasaray'da diyorlar. http://fossacimbom.blogspot.com/2010/01/sonunda-bitti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fena adam değil bence zandan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 İyi ki 5. olduk. Sanki Fener şampiyon oldu ahah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 poopla said: Haldun Üstünel'in getirdiği yıldızlar Galatasaray'ı geçen sezon ligde ancak 5'nci yapabildi.. şu forumun en boş beleş en güldüren yazı yazan adamısın. geçen sene fener kaçıncıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Güldürmüyo abi. Ağlancak haline gülemiyorum ben. Acıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dos santos 6 maçta milli maçlardan dolayı oynayamıycak :S.buna a.madrid rövanş maçıda dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 İlk maça gitmeyeceğini söylemiş. Takımla kalıyorum demiş. Belki gerisine de gitmez. Bugün Atletico maçları zevkli oalcak diye açıklama da yapmış hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 poopla said: Haldun Üstünel'in getirdiği yıldızlar Galatasaray'ı geçen sezon ligde ancak 5'nci yapabildi.. bu ne ara turedi ben kacirdim bu adamin cikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 cado said: dos santos 6 maçta milli maçlardan dolayı oynayamıycak :S.buna a.madrid rövanş maçıda dahil. Ne turnuvası var ki? Gold Cup yazın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hazırlık maçı hepsi.gerçi kesin çağırılacağı bile belli değil :P belki maçlarda farklı isimleri dener.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ya Gold Cup değilse hazırlık maçlarını o tip ülkeler kendi liglerinin oyuncularıyla oynuyor genelde.Dert olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Khelben said: poopla said: Haldun Üstünel'in getirdiği yıldızlar Galatasaray'ı geçen sezon ligde ancak 5'nci yapabildi.. şu forumun en boş beleş en güldüren yazı yazan adamısın. geçen sene fener kaçıncıydı ? fener ne alaka ? kompleks yapmışsın harbi ne alaka bidaha okudumda :D fenerden sanane ki gs nin transferleri konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 beşiktaşlı olup bizim transferlere laf atıyorsan daha fena. hani yok fenerliysen geçen seneki duruma laf atman çok fena. sen komple çok fenasın yahu. gs nin transferlerinden sanane git kendi topicinde oyna takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 nileppezdel said: İyi ki 5. olduk. Sanki Fener şampiyon oldu ahah =D fener komleksi ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Khelben said: beşiktaşlı olup bizim transferlere laf atıyorsan daha fena. hani yok fenerliysen geçen seneki duruma laf atman çok fena. sen komple çok fenasın yahu. yok bn sadece futbolu sevdiğim için yorum yapıyorum takımlar umrumda değil. laf atmıyorum ki gerçekçi oluyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahahaa off rezalet ya ahaha =D bak bu sefer gülebildim Hakan, senin dediğine çıktı sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 takım tutmuyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Khelben said: takım tutmuyorsun yani? Hiç bi takım taraftarlığa kabul etmiyormuş. Hıncal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 nileppezdel said: Güldürmüyo abi. Ağlancak haline gülemiyorum ben. Acıyorum sadece ezmecan... helal sana. gs 5.ci oldu dedim diye acıncak hale düştüm yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yok onu demenle alakası yok. Genel olarak futbol bölümüne attığın her mesaj etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tamam ya catlikethiief miş. bende diyorum uslüp nerden tanıdık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 poopla said: Khelben said: beşiktaşlı olup bizim transferlere laf atıyorsan daha fena. hani yok fenerliysen geçen seneki duruma laf atman çok fena. sen komple çok fenasın yahu. yok bn sadece futbolu sevdiğim için yorum yapıyorum takımlar umrumda değil. laf atmıyorum ki gerçekçi oluyorum sadece sevme futbolu bosver semsiyeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hayda adamlar delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar