Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hürriyetin "Alman kadın Türk eşini işte böyle vurdu" adlı haberinde olay anının güvenlik kamerası ile çekildiği video sitede yayınlanıyor. Kamerlardan birinin net olarak çektiği ve adamın kafasına gelen kurşunu , kanı gösteren görüntü de yayınlanıyor. Bu şekilde yayın yapılması ile ilgili kanuna aykırılık yok mu ? Yoksa bile bu nekadar etik ? nasıl bir gazetecilik anlayışıdır ? Haber linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 turkiyede gazetecilik mi var ki anlayisi olsun? http://forum.paticik.com/read.php?62,4198396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hürriyet birara azıtıp 2. sayfadaya abuk fotoğraflar koyuyordu. İnsan kafasına kurşun sıkarak intahar etmiş adamın fotoğrafını sansürsüz koyar mı yahu gazeteye. Arabanın içinde bir adam heryer kan gölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Horizon said: Bu şekilde yayın yapılması ile ilgili kanuna aykırılık yok mu ? Yok malesef, daha çok alkol yayınları ile ilgileniyor devlet. Ruhsal bozukluk önemli değil biliyorsun (bkz. Üzmez vakası), önemli olan ahlaki bütünlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 her tarafı çıplak kadın dolu gazetelerden daha fazlasını beklemeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 vakit.com.tr de kadını sansürlemişler, sadece havada duran tabancadan ateş edildiğini görüyoruz. Başlık da "Şeytan Kurşunu" daha mantıklı bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Geçenlerde, Bostancıdaki terörist evi baskını sırasında yaralananları, hiçbir mozaik/sansür uygulaması olmadan ham hali ile ya da askeri personel tarafından oğlullarının şehit olduğunu öğrendikleri sırada yıkılan ailenin halini "çek çek, kaçırma bunu" nidaları ile hiçbir kesme işlemi uygulamadan ekrana taşıyan habericilik anlayışının olduğu bir ülkede mi soruyorsunuz "Bunu yayınlamak ne kadar doğru?" sorusunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Oy verebilirsiniz.. iyi harika muhtesem!! FEVKALADE OH WUNDABA! pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hurriyetin geleceği belli ki zaten antalyalı genç, isveçli turiste tecavüz etti! tecavüzün enfes fotoları için tıklayın! videoyu izle! hali ile tr nin en çok tıklanan haber sitesi hurriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Brigand said: her tarafı çıplak kadın dolu gazetelerden daha fazlasını beklemeyelim lütfen. HANGİ GAZETE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 emniyet sorgusunu ve savcı sorgusunu yayınlamak, fotokopi belgelerle darbe geliyor lolz şeklinde yayın yapmak ne kadar gazetecilikse o kadar gazeteciliktir.bu başlığı açan zihniyeti diğer gazetecilik arızalarına karşıda tepki vermelerini beklerdik ama ne mümkün.kim yoğurdum ekşi der ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kanald d haberde yayınladılar şimdi videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DynamicK said: hurriyetin geleceği belli ki zaten antalyalı genç, isveçli turiste tecavüz etti! tecavüzün enfes fotoları için tıklayın! videoyu izle! hali ile tr nin en çok tıklanan haber sitesi hurriyet. Mesajdaki her yere tıkladım, linki bulamadım. Bir yardımcı olur musun Dyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 said: Bu adam tipik kötü adamlardan biri. Anlasilan kadinla parasi icin evlenmis, servetine el koymus bir bahane ile 'sepetlemis'. Kdin anlasilan sineye cekmis ve daralinca da kendi servetinden pay istemis. Adam belki de hakketmis,ama cinayet tam bir cinayet,planli. Anlasilan kadin da her seyi göze almisadam 1 dk da çözmüş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 böyle video konması iyi, ibret olur hırsız kafalılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Asteroth said: DynamicK said: hurriyetin geleceği belli ki zaten antalyalı genç, isveçli turiste tecavüz etti! tecavüzün enfes fotoları için tıklayın! videoyu izle! hali ile tr nin en çok tıklanan haber sitesi hurriyet. Mesajdaki her yere tıkladım, linki bulamadım. Bir yardımcı olur musun Dyna. dostum üye olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Basına "şu haberi yaparsın, bu görüntüyü yayınlamazsın" vs diye bir yasak getirilemez, velhasıl basına sansür olamaz. Basın bir haberi yaptığında negatif 3 durum oluşabilir: 1) Yayınladığı haber milli güvenliğe aykırı veya devam eden hukuksal vs süreçte olumsuz etkiler yaratabilecek bir haberse gerekli cezai işlemler yapılır. 2) Haber 1. madde dışında kalıyorsa, ama aynı zamanda seni birebir ilgilendiren bir haberse medya grubu hakkında dava açar, haklı görülürsen tazminatını alır, tekzip ve/veya özür haberini zorunlu olarak adamlara yayınlatırsın. 3) Haber 1. madde dışında kalıyorsa ve senin haberle 2. maddeki gibi bir ilişkin yoksa, yani bu haberde sadece üçüncü adam/okur statüsündeysen, ama aynı zamanda haber senin keyfine, zevkine, değerlerine ters düşen bir haberse yapacağın birşey olamaz, unutma ki haberin sunuluş şekli, içeriği vs senin hoşuna gitmeyebilir, ama bir başkası haberi bu şekilde almayı tercih ediyor olabilir. O medya grubu haberleri sürekli senin sevmediğin şekilde yayınlamaya devam ediyorsa o gazeteyi almazsın, o televizyonu izlemezsin. Sonuçta senin gibi düşünen büyük bir çoğunluk varsa da o medya grubu bir süre sonra ya haber anlayışını değiştirir ya da batar. yani "böyle haber sunmak yasaklansın" demek pek demokratlık olmuyor benim tatlı su liberallerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 liberallikle ne alakası var ya resmen gore görüntüler bunlar, haberciliği de geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tamam, benim yaptığımı yap, hiç açıp da izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hurriyet.com.tr de yayınlamakla shownomercy.com da yayınlamak arasındaki farkı biri açıklarsa olay çözülecektir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hürriyet shownomercy olmayı seçmişse bize de o gazeteyi okumamak, o siteye girmemek düşer. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hurriyeti o konuma getiren biziz, onlar değil ki? şimdi burda da linklenmiş binlerce kişiye ulaşmış. adam lar bakıyor oo deli hit almış bu yönde devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eee o zaman kabahat sende değil seni sevende, di mi refik abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kraldan çok kralcı gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 refik abim çok kral adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar