soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 paticikte oynayan var mı? beraber oynayalım varsa. ya da oynamayanlar varsa tavsiye ediyorum, 300 küsür megabaytlık bi şey. ama kalitesiz değil. özellikle anime severler denesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nası bişi? ss lerden tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 karakter yaratıyosun. bi elde kılıç vari silahlar diğer elde ateşli silahlar var. topu rakip kaleye sokmaya çalışıyosun. onlar da aynı şeyi senin kalene yapmaya çalışıyo. tekme tokat serbest tabi. ama sahalarda geçmiyo hep. garip garip bölümler de var. bi de maç olmayan modeli var. onda takım olup karşıdakileri öldürmeye çalışıyosun direk. sevimli ve hızlı bi oyun. bana da patiden önerdiler geçen gün. oynayarak paralarla elbise ve silah falan alabiliyosun. öyle bi şey yani. ben ilk gün çözdüm olayını. siz de çözersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fazla bişi istiyo mu pc özelliği olarak? yoksa yükliyim bari merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben de merak ettim. ama muhtemelen 2 gün oynar sonra bırakırım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yani bilmiyorum da istemiyodur heralde. ben bakmadan indirdim bi sorun olmadı oynuyorum. sitesini verim bakarsınız. http://s4.tr.alaplaya.net/ türk yapımı değil bu arada. ama türkçe desteği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 show me your s4! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 insanların garbage'a konu açmaları hoşlarına falan gidiyor heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?40,4164703 garbıça açmalıymışım ben de zamanında demek8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bu topicin son mesaj atanı olmak istiyorum bi dakkalıgna özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav said: http://forum.paticik.com/read.php?40,4164703 garbıça açmalıymışım ben de zamanında demek8-) aslında haklısın . işin doğrusu bu arkadaşın yaptığı oluyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yoh la bağyan die rep alıyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 baymayan da olsa alırdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 özür dilerim bi de yapmam gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben baya bi önce arkadaşın indir şu oyunu bah çog sevcen indir indir diye beynimi dürtmesiyle indirmiştim. Hiç açmadım bakmadım o arkadaşada bi daha selam etmedim. yani AY HEV NO AYDİYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar