sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 lan bu sabah işe geldim (staj) ayıptır söylemesi çok uluslu ve çok büyük bir firma.kahvaltı falan alıyoruz bir baktım kadıncağızın biri düştü bayıldı.koştuk ettik falan. ULAN MİLLETİN UMRUNDA DEĞİL.ALLAHSIZLAR İNSAN BİR YARDIM EDER.YANINDAN ELİNDE ÇAYLA GEÇİP ŞÖYLE BİR BAKIP DEVAM EDEN BİLE GÖRDÜM LAN. 3-5 kişi koştular işte hemşire falan geldi tansiyonun falan ölçerlerken gittim ben de. İŞTE PİS EMPERYALİST KAPİTALİST SÖMÜRGECİ DÜZENİN SONUÇLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qNbIY5rDHmI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ahahahaha yok artık ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DUZEN SOSYALIST OlsA HERKES GOT VERIRDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kapitalizmin en önemli özelliği düşen birine yardım etmemek zaten hele elinde çay varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sakdasşldka ciddi değildim garbaJ olmasından anlamanız lazımdı. üzgün surat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar