Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bu olay feci patladi Yahoo'ya ya, zamaninda satmalari gerekiyordu. Hisse degeri hic artmadi adamlarin, baya moral bozdu bu iki tarafta da (bize giren cikan yok da Yahoo'ya baya var) Anlasma 10 sene gecerli, beni en cok sasirtan nokta bu. 10 sene boyunca Yahoo'nun arama motorunun tum haklari ve neredeyse tum search calisanlari Microsoft'a gecicek. Ama anlasma 10 senelik oldugundan Bing ve Yahoo'nun harmanlanmasina da bir engel bu, 10 sene sonra Yahoo'ya gecicek cunku haklar. E bu durumda ya bir yandan Bing bir yandan Yahoo gelistirilecek, ya da Yahoo'dan alinan teknolojiyle Bing'e biseyler eklenecek. Bu durumda, 10 sene sonra Yahoo'nun eline, 10 senelik, kisacasi ise yaramaz, bir arama motoru gececek. Adamlara feci girdi gibi geliyor bana ama vardir bi bildikleri (search'e harcama yapmayacaklar artik + search'ten elde edilen gelirin (yahoo.com'da tabi sadece) 88% ini alacaklar harcama yapmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya ilke susta yazılım geliştir işin iktisatını ekonomisini bilenlere bırak mavi yakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Aferim Penth. Kendi firmanin piyasadaki durumunu takip etmeyi birakma. Bedavadan motivasyon kaynagi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 40 milyar doları reddeden aptal çinli bir CEO'ydu sanırım. Sonra da kovdular adamı diye biliyorum. 40 milyar dolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 o aptal çinli, yahoo'yu bulan iki kişiden biriydi aynı zamanda =) yönetimden kovuldu ama yaho'nun durumu kendisini hala çok ilgilendiriyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Wispy said: 40 milyar doları reddeden aptal çinli bir CEO'ydu sanırım. Sonra da kovdular adamı diye biliyorum. 40 milyar dolar lan 47.9 milyar dolar olması lazım arada 7.9 milyar dolar var. şimdi ha 40 ha 47.9 diyebilirsiniz ama 0.1 milyar dolarım olsa hayatım boyunca çalışmam hatta torunlarımın bile çalışmasına gerek kalmaz gibime geliyor. para öyle bi büyük bi para yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar