hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Rewendor said: En güzel çözüm bir şekilde kızdan nefret etmeyi başarmak. İlaç gibi geliyor resmen, bi anda siliyorsun, öyle böyle değil. Başta zor ama başardıktan sonrası çok kolay. Çözüm kızdan nefret etmeyi başarmak değil, hatta ondan nefret edersen sürekli aklına gelmeye devam eder kurtulamazsın. İçindeki öfkeden dolayı zaten bu kadar acı çekmeye devam ediyorsun ve haklısın kızı bulup ona karşı öfkeni kusmayı başarırsan yardımı olur. Yine de eninde sonunda kızı affetmen gerekecek. Zamanında Bütün Dünya'da okumuştum affetmekle ilgili bir yazı ----> Bu şu anda belki bir işe yaramaz ama üstünden zaman geçtiğinde(ya da ne kadar geçti tam bilemiyorum) yapman gereken şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Önce yazıya bir baktım, scroll down yaptım uzun uzun okumadan. Sonra okumaya başladım; Schweinsteiger said: Merhaba arkadaşlar sizlerinde fikrini almak istiyorum. 2 yıllık bir birlikteliğiniz var mesafe uzak gerçi ayrı şehirler fazla görüşemiyorsunuz. Burada kestim okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ZUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 GÖNÜL YARASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1.önerim : avea'ya geç 2. "hani 250 gr tuzlu fıstık onda ya" şeklinde şeyler yazmasan iyi olur 3. olarak da "bone" adlı userın izinden gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 avea'ya geç, mesajlar falan gitmeyince bahanen olur. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 selam, kimse icin kendini uzmeye, kucuk dusurmeye degmez dostum. selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 thatscalledbrokeup. takecare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: bide inanıyosan kendini imana ver harbi diyorum çok faydalı her türlü depresyona ota boka hehe Ona vermiştim kendimi ztn namaz flan kılıyordum ben tabi bundan sonra ondan da büyük bir kopuş yaşadım. Öyle aşırı dine bağlı şunu bunu yap diyen ailem de yok çok şükür bir tek ben yapmaya başladım bu işi evde kendi isteğimle annemin falan bana bakışı, davranışları ve tavırları olumlu yönde çok değişti çok yararını gördüm ne dersem Evet! olmaya başladı:P Llama said: 2 sene uzaktan ilişkiyi nası yürüttün koç 6 ay dayanılmaz be Sevince problem deilmiş sanırım isterse alaskada olsun mecnun leyla'yı kaç kere görmüş ? =) napae said: bir de psikoloji okuyorum. ben bu işten hiç anlamıyorum gerçekten Genel olarak kendim içimden bulunduğum ruh halinden kurtulmak için zaman zaman soruyorum kendime acaba kendimi anlamanın tek yolu bu mu psikoloji mi okusam diye ? Asteroth said: Önce yazıya bir baktım, scroll down yaptım uzun uzun okumadan. Sonra okumaya başladım; Schweinsteiger said: Merhaba arkadaşlar sizlerinde fikrini almak istiyorum. 2 yıllık bir birlikteliğiniz var mesafe uzak gerçi ayrı şehirler fazla görüşemiyorsunuz. Burada kestim okumayı. Böyle bir post geleceğini bekledim ve gelmiş teşekkürler =) Flameoffear said: Senin unutamadığın kız deği, sana göre kızın sana yaptığı. Ne yazık ki senin iyi olman için onun biraz üzülmesi gerekiyor. Senin durumunda başka bir şey işe yaramaz. İşte budur. Ben sadece anlam veremiyorum , anlayamıyorum ve inanamıyorum. Yani nasıl bu denli tersine döner olay karşınızdaki kişiyi tanıyamamak. Dünyanın düz değil geoit olduğunu öğrenmek vs gibi mi desek işte. İstediğim oydu evet onun üzüldüğünü düştüğünü görmek. Gerçi görsem ne olucakta olmuşla ölmüşe çare yok derler ya.. Bir konuşmada demediğim kalmadı bir küfür etmedim bir de allah belanı versin demediğim kaldı. O her dediğime gayet rahat bir şekilde tamam dedi. Baktım ne desem tamam diyor benim sinir katsayım iyice tavan yapıyor ne desem “tamam” kapatım telefonu dayanamadım. Sanki iltifat ediyormuşum gibi geldi. Sürekli düşünüyorum hayata dair çoğu zaman herşeyin boş olduğunu görüyorum bütün olay bence psikoloji denen şu merette bitiyor hayatın anlamı yerine bunu kurcalayıp çözmek lazım. Çok fazla kafa patlatıyorum hayat hakkında. Sanki bana düştü dünya'yı kurtarmak peh.. Böyle konu falanda açmazdım ben fasa fiso yere fakat dediğim gibi sadece bu yaptıklarına anlam veremediğim bir cevap bulamadığım için farklı 100lerce düşünceye danışmayı istedim. Bir pati'nin nesi var ? İki pati'nin sesi var pıf pıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya okudum da üzüldüm tavsiye vermiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mangal said: ya okudum da üzüldüm tavsiye vermiycem Bir reçete de sen yaz ne olucak =) Dinlenilmekte güzel teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 üzüldüm ve 5 ay önce yaşadıklarım aklıma geldi , arkadaşım en azından şunu bil , yalnız değilsin senin yaşadıklarından daha dengesizini yaşıyıp dünyanın geoid bile değil muz şeklinde olduğunu öğrenen insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Schweinsteiger said: Bir konuşmada demediğim kalmadı bir küfür etmedim bir de allah belanı versin demediğim kaldı. deseydin baya üzebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Perspective said: Schweinsteiger said: Bir konuşmada demediğim kalmadı bir küfür etmedim bir de allah belanı versin demediğim kaldı. deseydin baya üzebilirdin Yani iyiki dememişsin mi demek oluyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 valla bazen insan kendisini üzeni üzmek istiyor, aynı durum başıma gelmişti ne dediysem sakindi "sen beni çok üzdün allahda seni üzsün" dediğimde başlamıştı ağlamaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Perspective said: valla bazen insan kendisini üzeni üzmek istiyor, aynı durum başıma gelmişti ne dediysem sakindi "sen beni çok üzdün allahda seni üzsün" dediğimde başlamıştı ağlamaya :) EE bende öyle dedim. Benim bu üzüldüğümün misli misli üzülürsün inşlh dedim. Mutsuzluk ömrün boyunca yüzünden eksik olmasın yakanı bırakmasın hiiç dedim. Hakkımı helal etmiyorum , ne halin varsa gör dedim. Hepsine sakin bir ifade ile tek tek "Tamam" diyerek cevap verdi. Ben daha diyecek birşey bulamayınca telefonu kapattım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hocam, hayatımda başka br, var dediği anda basacaktın tekmeyi. Yalan söylese bile, öyle birşey diyebilmesi sennle alakalı hislerinin artık negatif olduğunu belli ediyor. VE Alah Rızası için iyi dilekler vs ne demek? Tamm, hoşgörü iyidir, arkadaş kalmak iyidir, ama böyle davranan birine uzun uzun iyi dilek dileyeceğine direk kısa soğuk bir mesajla bitirmen gerekirdi. Tavsiye olarak derim ki, sakın müzik dinleme 3 ay. Çalışıyorsan daha fazla çalış, öyleki eve gelince yorgunluktan birşey yapmaya fırsatın olmasın, direk yat. Arkadaşlarınla gez dolaş, öyle olmasa bile neşeli takıl, mutluymuş gibi yaşa, zaman içersinde gerçekleşecek çünkü( 40 gün deli deme olayı). VE komedi filmlerini izle, mesela Cem YIlmaz serilerini vs alıp izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Schweinsteiger said: EE bende öyle dedim. Benim bu üzüldüğümün misli misli üzülürsün inşlh dedim. Mutsuzluk ömrün boyunca yüzünden eksik olmasın yakanı bırakmasın hiiç dedim. Hakkımı helal etmiyorum , ne halin varsa gör dedim. Hepsine sakin bir ifade ile tek tek "Tamam" diyerek cevap verdi. Ben daha diyecek birşey bulamayınca telefonu kapattım tabi. Hocam gerçekten saçma birşey yapmışsın. Kıza gidip beni çok zdn vs vs diye mızmızlanmak, hem bir erkeğin kızlar için ezikliğine tekabül eder, hemde kızın egosunu şişirir. O zaten yaparken bilmiyor muydu seni üzeceğini? Senin tek yaptığın kızın k..ını kaldırıp kendisini bir halt zannetmesini sağlamak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Efrasiyab said: Tamm, hoşgörü iyidir, arkadaş kalmak iyidir, ama böyle davranan birine uzun uzun iyi dilek dileyeceğine direk kısa soğuk bir mesajla bitirmen gerekirdi. Abi orada mesaj içinde mesaj var anlayana o biraz aptal anlamadığı için geri öyle dönüş yapmış. Asıl amaç sokup sokuşturmak orada :D Yani gün olur devran döner inşlh demek istedim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Algıda seçicilik mi bilmiyorum da, kadınlara bi haller oluyo bu aralar. Ben de dahil bazı yakın arkadaşlarım tanıdığım tanımadığım herifler kıçlarına tekme yemeğe başladılar. Bir underground örgütlenme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yapay sperm de yaratıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 paspatur said: Algıda seçicilik mi bilmiyorum da, kadınlara bi haller oluyo bu aralar. Ben de dahil bazı yakın arkadaşlarım tanıdığım tanımadığım herifler kıçlarına tekme yemeğe başladılar. Bir underground örgütlenme olabilir. :/ Başbakan oluyum ilk işim sizler için ukrayna'ya çıkarma yapmak olacak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tüm yazini okudum ögüt verme derdinde degilim ama durumunu göz önüne alinca aslinda isin bir cok kisiden daha kolay. Neden diyeceksin ilk önce yasadigin iliski baska iliskiler gibi degil. Yani allahin hergünü 24saat bir arada degildiniz bu arti senin icin. Düsünsene her dakka hergün beraber olsaydiniz birden bir ayrilik söz konusu olsa olay daha vahim. Kendini toparlama zamani, bu kisiden kiseye degisir bazisi 1 ayda bazisi 3 ay bazisi 6 ayda olayi icinde bitirir. Yapilacak islerin basinda kesinlikle yanliz kalma annenle babanla arkadaslarinca cokca vakit gecir. Duruma göre is ve okuluna agirlik ver günlerini planla hergününü dolu dolu gecir bos vakitin kalmasin. Vücüt gelistirmeye git yada spor yap. Yürüyorum diyorsun iyi ama insan yürürkende cok düsünür kosarsan daha iyi olur hatta söyle gaz verici müziklerle bir mp3player esliginde cok daha hos olur. Sosyal ortamlara kay. Hatta tek basina sinemaya git tek basina alacagin kararlar seni güclenderecektir hatta bu iliski seni eskisinden de güclü yapacaktir Onu asla arama ona ait birseyler varsa at atabiliyorsan yada kücük bir saglam kutu bul hepsini oraya koy sonra bodruma felan koyarsin(yillar sonra acip bakinca insan cok eyleniyor). O kiz bir nane yiyor daha sonralarida bir cok kere yiyecek. Sen bu kizi karisina alip artik öpecegini düsünmüyorum o yüzden geri kazanirim triplerinden hemen cik, tabi varsa öyle bisi. En temiz cözün yeni biri ama böyle durumlarda hep aksiliktir o kiside pat diye karsina cikmaz, zaten o seni bulur biraz zaman ver.Sigariyi birak kendini daha iyi hisedeceksin unutma belki sigara icme nedenin tamamiyle ondan kaynakli sana zarar vermesine izin verme. Can yücelin süper bir siiri var baba öyle güzel anlatmiski olayi öyle güzel özetlemiski aslinda sirf onun linkini versem yeterdi. Can Yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 okumadım da grafik lazım mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi naptın ya video bitirdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar