Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiyeleri alayım


Phyxantar

Öne çıkan mesajlar

Oyuna başlayalı 3 gün oldu. ilk gün human açmıştım ilk gün onla takıldım. Daha sonra ırkın müstakbel clana uygun olmaması nedeniyle alfar rolladım.

Her neyse bugün biraz quest üstüne yoğunlaştım. En son harvest görevlerine falan geldim o bıraktım, fazla quest bazlı gitmeyin yorumları aldıgım için. 200g falan gold kastım, oyunun temelini ögrendim sayılır.

Ancak sorunum şudur ki clansız yapabilecek tüm şeyleri yaptıgımı düşünüyorum bu 2 günde. e malum skill kasmak lazım, macroya bırakmak lazım bol bol onun içinde clana girmek lazım ama çoğu clan da tecrübe istyior ilk önce skilleri soruyor vs.

sonuç olarak şimdi ne yapmalıyım oyun gerçekten mükemmel oyunun kendisi konusunda hiç bi sıkıntım yok ama zaten sadece 20:00 - 01:00 saatleri arasında oynayabiliyorum ve her an beraber takılabilecegim bi arkadaş yok. Büyük ihtimal başvurdugum SD clanından da red yiyecegim. tavsiyeniz nedir? clana girmeden skill kasmanın bi yolunu mu bulayım yoksa skill gerektirmeyen bi clanla idare mi edeyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pickaxe ve balta bul timber/iron topla derim :P Hem yavaş yavaş stat alırsın hemde bi dolu resource çıkar, onlarla silah/ok vs yaparız. Sıkıcı olur tahminen durmadan agaç kes vs ama değer yani sırf statı için :D Bu arada kilitli bir guide var sitede bingildakın kendinin önerileri felan olarak onuda bir oku derim okumadıysan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Donunu geç sırf kıllığına keser millet :P Şimdi gene iyi, release de clanlar vardı npc şehirlerinde teror estiriyorlardı. Atıyorum Alfar racial capital şehrinde bi clan vardı 6-7 kişilik, adamlar her türlü gathererı(şehrin içi node dolu) 4 kişi sıkıştırıp keserdi 5. lootlardı :D(guardtower 4ü kesiyo). Yada trade yapan adamlara knockback atıp kesip lootlarlardı vs, çokda iyi para kaldırılıyo eğer ustalaşırsan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Staff aldınmı 2. slota? Almadıysan npc le konus starter weaponsdan dawnstaff al 2. slotuna. Parayı tut derim şimdilik gather felan yap onlarla clandakilere staff felan yaptırırsın lesser magic felan kasarsın, ok yaptırır archery kasarsın. Gather yavaşda olsa stat veriyor o yüzden iyidir. Para çok gerekicekde boşa harcamamak lazım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...