MD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Arkadaşlar kız arkadaşımla 8 veya 10 ağustostan itibaren gitmek için ucuza merkezde pansiyon arıyorum. İnternette bir sürü buldum ama sizin bildiğiniz,tavsiye edeceğinizi bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bulursan buraya yaz, ben de arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bodrum olması şart mı beklentiler neler farklı yerler önerelim ille de bodrum demiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cons'ların bodrumda butik oteli var.fiyatta anlaşırsınız.geceleri yatmadan kapıyı kitlersen problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 meraba otel(aslında pansiyon), 35 lira günlük kişi başı.. halikarnas diskosunun karşı sokağı, kısacası bodrumun direk içi.. klima var, tv var, kendi tuvaleti ve banyosu. temiz ferah 35 liraya kahvaltı da dahil edit : 4 kez gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben de arıyordum iyi oldu bu topic klima var ama ekstradan ücret istemiyorlar mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 slickers said: ben de arıyordum iyi oldu bu topic klima var ama ekstradan ücret istemiyorlar mı peki? klima açman için mi? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 var öyle yerler kumandasını kiralıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 salaklarmış o zaman, her klimanın manuel düğmesi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 30 derece uflemeye baslarsa sonra fellik fellik kumanda ararsin ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 oha neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hocam koyun üst kısmında çok tatlı minik oteller var 10-15 odalı oralara git çok seversin manzara süper odalar küçük ama tam aşk yaşamalık.. bence gidip kapıdan bak yer bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Arkadaşlar ben Gardenya diye bir otelde kaldım çok güzeldi.Odada herşey vardı mutfakta meyve sıkıcağı bile vardı ve ucuz bir fiyattı geceliği 30 ytl verdik eğer apart kiralaydık 4 kişi 20 ytl olacakmış adam başı. Yeri halikarnas'ın arka tarafında kalıyor.Ayrıca ufak bir havuzu var.Türk çok yoktu genelde bir sürü yabancı vardı ama kesinlikle tavsiye derim bundan sonra bodrumdaki adresim orasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar