BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 4. pazarında da gelin istanbulda yapalım işte 1. pazar eskişehir 2. pazar izmir 3. pazar ankara 4. pazar da istanbul olsun o değilde şu "istanbul olsun" lafı nerede geçerse geçsin aklıma süper babanın müziği geliyor.. bak yine geldi..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 anlatim evladım.. ulan ağzını yüzünü.. feci küfür var açmayın http://www.youtube.com/watch?v=f6vxUC3pGNI edik: editledim zart diye açılmasın deyü onun yerine bbcode kaldırdım siteyen açar bakar
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Estel_Anorien said: azmocugum bende de türkiye judo şampiyonluğu var ama onu napçaz? hacı 7-8 yaşındayken felanmı aldın o şampiyonluğu sürekli aynı şeyi söylüyosun böyle bi muhabette
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yok kermitçiğim lise yıllarının başındaydı. yine de yırtıcı kişiliğim ve mebzul miktardaki kalıbım ile açığı kapatacağımı düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar