BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 4. pazarında da gelin istanbulda yapalım işte 1. pazar eskişehir 2. pazar izmir 3. pazar ankara 4. pazar da istanbul olsun o değilde şu "istanbul olsun" lafı nerede geçerse geçsin aklıma süper babanın müziği geliyor.. bak yine geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BANA BIR MASAL ANLAT BABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 anlatim evladım.. ulan ağzını yüzünü.. feci küfür var açmayın http://www.youtube.com/watch?v=f6vxUC3pGNI edik: editledim zart diye açılmasın deyü onun yerine bbcode kaldırdım siteyen açar bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Guiza sigara içerken yakalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Estel_Anorien said: azmocugum bende de türkiye judo şampiyonluğu var ama onu napçaz? hacı 7-8 yaşındayken felanmı aldın o şampiyonluğu sürekli aynı şeyi söylüyosun böyle bi muhabette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yok kermitçiğim lise yıllarının başındaydı. yine de yırtıcı kişiliğim ve mebzul miktardaki kalıbım ile açığı kapatacağımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar