Mille Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 99u verdikten sonra 175$'a iptal olabiliyor ama kontrat(1ay gecmesi lazim tabi, bi aylik en ucuz pakette 70$'di en son) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 trcell reklamlarından iğrendim resmen. çok saçma geliolar bana. bir de isviçreliler 4G ye geçiomuş da.. bence hepsi deildi o. isviçreli bilim adamlarıdır geçenler.. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 herkes turkcell reklamlarına giydirmiş ama bence MUHTEŞEM olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nasıl olmış ben izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çogzel olmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tamam da nası izlicem olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yutuptan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 köfteci olmamış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 işte o köfteci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AAHAHHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Yeni reklam var ıssız adamdaki adamla allahım Turkcell'in reklamlarını yapan grubu beraber bombalayalım lütfen kendimi o reklamları görünce çok kötü hissediyorum aşağı atlayasım geliyor ruh sağlığım bozuldu yardım edin NE KADARA SATTIN KENDİNİ CEMAL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben açıkçası reklam ile ilgilenmiyorum. bayiye gittim kendim sordum her şeyini. (ilk reklamını gördüm tabi). sonra uygun geldi ve geçmeye karar verdim. yarın alıcam. sözleşmeli olması hafiften huzursuz etse de denicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 çıplak konuşmak yaygınlaşır, webcam yerine cep açılır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 NoS said: Yeni reklam var ıssız adamdaki adamla allahım Turkcell'in reklamlarını yapan grubu beraber bombalayalım lütfen kendimi o reklamları görünce çok kötü hissediyorum aşağı atlayasım geliyor + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya turkiyede reklamlari kim tasarliyor bilmiyorum sahiden ama sacma reklam cok, gerci dunya genelinde de sacma reklamlar cok oluyor. yani bazi sirketler cok guzel reklamlar yapiyorlar bazilari sacma sapan, urunle hizmetle alakasiz, marketing planina bile goz atmadan urunun salak sacma reklamlar yapiyorlar... turkcell 3g reklami da gereksiz olmus biraz... bir de millet 4g ye geciyor ya yavastan biz daha anca 3g =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ıssız adam'daki adam ne çirkinmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 reklamı izleyınce bana da acayip antipatik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 adam bildiğin kötü durumdaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kriz herkesi vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o vin aleti cok sekil bir alet olmus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 burtonesk said: ıssız adam'daki adam ne çirkinmiş lan. haklısın bende buna benzettim edit: 2 farkı bulun 7 falan demedim kolay sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 zaten adam odun diye oynatmışlar filmde. orlando bloom oynıcak değildi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar