Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yaw Arama dan buldum bu topic i baya eski imis hala burda kimler takilio bakim msn lerini versinlerde destek alam :) . Bi de lag mag durumu nasi 128 k dsl im war. bi de eng i yok sitenin bulamadm English linkini uye olamiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol ya heyecanlandım :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya ben bu sitede inglizce kısmını bulamadim neresindedir sitenin ing . bolumu ?[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yok ingilizcesini bende bulamadım oynamıyorum ya.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hadi yaw biri beni uye yapsin oyuna soksun . Rusca bilen yok muuuu? ya da english linkinin yerini bilen :D .. Cecil e girdm az once aslinda cok hosuma gitti ama adim atilmio bi de 5-6 player war :( ... neyse hadi ruscular kimlermis gorelm msn leri bekliorm beraber takilalim . Benim fatal da kapali pvp server i lazim acikcasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ne oyle hemen multeci gibi atlıonus bakalim bu rus lar bizi isteyecekmi[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sayfada ingilizce linkini bulamadim, yoksa kor mu oldum ?[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 beyler bu shard'da acacamız karakterlerin soy adı olarak Turkoglu koyalım yada başka bir şey aklına gelen varmı? beyler bu arada bende bulamadım ingilizce bolumune bi bokda anlasilmiyor [Bu mesaj Lucretius tarafından 10 Haziran 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: R3v3n4nt, 10 Haziran 2004 14:33 tarihinde demiş ki: ne oyle hemen multeci gibi atlıonus bakalim bu rus lar bizi isteyecekmi lol mülteci gibi :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar