Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabanci PvP Shard Buldum!Super!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw Arama dan buldum bu topic i baya eski imis hala burda kimler takilio bakim msn lerini versinlerde destek alam :) . Bi de lag mag durumu nasi 128 k dsl im war. bi de eng i yok sitenin bulamadm English linkini uye olamiom :(
Mesaj tarihi:
ya ben bu sitede inglizce kısmını bulamadim neresindedir sitenin ing . bolumu ?[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Yok ingilizcesini bende bulamadım oynamıyorum ya.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Mesaj tarihi:
hadi yaw biri beni uye yapsin oyuna soksun . Rusca bilen yok muuuu? ya da english linkinin yerini bilen :D .. Cecil e girdm az once aslinda cok hosuma gitti ama adim atilmio bi de 5-6 player war :( ... neyse hadi ruscular kimlermis gorelm msn leri bekliorm beraber takilalim . Benim fatal da kapali pvp server i lazim acikcasi :)
Mesaj tarihi:
ne oyle hemen multeci gibi atlıonus bakalim bu rus lar bizi isteyecekmi[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
beyler bu shard'da acacamız karakterlerin soy adı olarak Turkoglu koyalım yada başka bir şey aklına gelen varmı?
beyler bu arada bende bulamadım ingilizce bolumune bi bokda anlasilmiyor

[Bu mesaj Lucretius tarafından 10 Haziran 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
R3v3n4nt, 10 Haziran 2004 14:33 tarihinde demiş ki:
ne oyle hemen multeci gibi atlıonus bakalim bu rus lar bizi isteyecekmi

lol mülteci gibi :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
  • Yeni Oluştur...