karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Arkadaslar bir yabanci (Rus) pvp shardi buldum sizinle paylasmak istedim 24 saat acik hic lag yok ve baya uzun bir suredir de varmis hani...Serverda 300 kisi fln var online yani acaip fazla kisi var ve pvp point ile credit sistemi var...Super bir shard soyleyeyim dedim gercekten cok eglenceli...1 haftada 600 point yaptım eheh Turk power :D.1500 de ghoul olabiliorsun acaip karizma,3000 de vampir , 4000 de Vampire Knight 5000 de nosferatu vampir , 6500 de vampir knight ayni sey barbarlar fln icinde var...Neyse adresi www.pvp-alfa.ru gelin server Turk gorsun super valla...Ama uyelik istiyor eger ip den girmek istiyen varsa uye olduktan sonra IP: 217.171.64.37 ve Portu: 2593 ...Adim orada Archangel beni bulun yardim ederim ruscam yok ama cevre yaptik baya eheh[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi bastan soylesenizwe geliyorum frp master bi dagıtalim ortal,g,[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya kanka nereden üye olcez![hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hellppp!Rusca bılen warmııı?[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 frp bu girmiyo bir yardımcı olursan sevinicem ne kadar surede aciliyo acc?[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bab ingilizcen varsa menude en altta English tusu var...Valla adminler tarafindan kontrol edip acilir...Benimki 1 gunde acildi hehe.Cok guzel shard begeneceginizi umarim![hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ingilizce yoksa at ozelden mesaj acayim ben sana...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 war herahlde ıngılızcemız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 :D ii o zaman takıldıgın bi yer olursa sor cekinme... bu arada icq varsa at ozele yada ben verem 124744 .Nasi ama 6 hane eheuh[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O ne lag , one karmasik bir server bir turlu savasa giremedim ayrica yuruyemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 aynen abi 0 alg dedi herhalde kendı baglantısı super de ondan oyle dedı abi hadi lagı bırak anında oluyosun... ya beyler icq mu veriim: 126977448 arkadaslar hep beraber toplanıp oynayalım..[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 akrdesim acıcaksak turk bir pvp serverı acalım baglantı saglam olsun da oraya gıerlım abi turk serverına gırdıgnde bile alg oluo ne yabancı serverı neden bahsedıyosunuz sız??[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 insan gibi bir turk pvp shardı soyleyın de ona gırelım abi aaaaaa![hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 DeathUo yu pvp shardı yapsak ne gusel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: diablotg, 28 November 2003 17:12 tarihinde demiş ki: DeathUo yu pvp shardı yapsak ne gusel olur Server Pvp Olmucak Diablotg Bence UNUT Herzaman Rp guzeldir Diğer Kisilerde her zaman Rp yi sevmislerdir..[hline]I Got the Power.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Valla ben 128k cableim...Hic lag olmuyor belki bolgesel birsey Istanbul / Kadikoy yakasindayim...Olursunuz!Yanlis anlamayin bakin ama orada 24 saat oynuyorlar birgun sabahladim gordum bizden asmis adamlar biz hem pvpci hem rp ciyiz orada dost oluorsun direk savas ama soyle kendi charımdan sey yaparak soyluyorum belirki bir karizma yakaladiginizda acaip zevkli geliyor...Habire altta You Have Gained 1 PvP Points fln her adam oldurdugunde sanki o adamin gucu sana geliyormus gibi hissediyorsun 1 gunde 400 kisi oldurdum rekorumu da kirmis oldum eheh...Olabildigince guildlere katilmaya calisin orendigim kadariyla rusca STOI STOI derseniz arkadasim demek oluyor.Vozmite v gildy de guild ariyorum demek oluyor fakat kasacaksaniz bir oneride bulunayim Turkum demeyin Amerikanım da demeyin ben dedimki Turk ve Amerikada yasiyorum...Sallayin bisiler iste :) .Gerci seviorlar Turkleri bunlar bide cecil arena die bi pvp serveri var orada goreceksiniz Turkum dedinmi banlanacan serverdan nerdeyse.Kekolar ya :D .Ha bu arada 70 pointte meteorit set var 70 point yapin bi meteoriti giyin gorsunler yoksa almiyorlar...Girince ortada bir telepad var orada teke tek yapiyorsun grup gibi degil bu.Eger teke tekde gucunuze inaniyorsaniz en iyisini bile yenebilirsiniz.Tabi vampir fln degilse :) bi an ex por elinde diamond bow koy bi tane , bi an ex por daha gene koy yatti ha bide kal vas at oh...Acikcasi ben cok begendim shardi ama size kalmis tabi zevkini alinca guzel hersey...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: FRP_Master, 28 November 2003 22:21 tarihinde demiş ki: Valla ben 128k cableim...Hic lag olmuyor belki bolgesel birsey Istanbul / Kadikoy yakasindayim...Olursunuz!Yanlis anlamayin bakin ama orada 24 saat oynuyorlar birgun sabahladim gordum bizden asmis adamlar biz hem pvpci hem rp ciyiz orada dost oluorsun direk savas ama soyle kendi charımdan sey yaparak soyluyorum belirki bir karizma yakaladiginizda acaip zevkli geliyor...Habire altta You Have Gained 1 PvP Points fln her adam oldurdugunde sanki o adamin gucu sana geliyormus gibi hissediyorsun 1 gunde 400 kisi oldurdum rekorumu da kirmis oldum eheh...Olabildigince guildlere katilmaya calisin orendigim kadariyla rusca STOI STOI derseniz arkadasim demek oluyor.Vozmite v gildy de guild ariyorum demek oluyor fakat kasacaksaniz bir oneride bulunayim Turkum demeyin Amerikanım da demeyin ben dedimki Turk ve Amerikada yasiyorum...Sallayin bisiler iste :) .Gerci seviorlar Turkleri bunlar bide cecil arena die bi pvp serveri var orada goreceksiniz Turkum dedinmi banlanacan serverdan nerdeyse.Kekolar ya :D .Ha bu arada 70 pointte meteorit set var 70 point yapin bi meteoriti giyin gorsunler yoksa almiyorlar...Girince ortada bir telepad var orada teke tek yapiyorsun grup gibi degil bu.Eger teke tekde gucunuze inaniyorsaniz en iyisini bile yenebilirsiniz.Tabi vampir fln degilse :) bi an ex por elinde diamond bow koy bi tane , bi an ex por daha gene koy yatti ha bide kal vas at oh...Acikcasi ben cok begendim shardi ama size kalmis tabi zevkini alinca guzel hersey...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! FRP_Master Dedigin servera girmeyi cok istiorum ama kayıt olamıorum bu arada sen bu gidisle sokersin Ruscayı :D he bu arada benim icin account alırmsn?[hline]Death Uo Shard Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ya hoca giricem moonglowa you are not ready to go there iyip duruyo ya ne yapmam lasim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi daha des amni atamadan 2 kal vas yiyorum offff nasil bir server bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Erondora ozelime acc adi ve sifreni belirten bir msg at...Ha mail adresi isim falan filan iste... Simdi arkadaslar bu shardda bi olay var buyu atinca kosabiliyorsunuz yani freezetime die bi olay yok burada.O cogu yerde oyledidir you are not ready to go there yazar cunku ustunde set ve altinda llama veya zos yoksa bu yazi hep cikar! Nujel'm oldugu icin buranin ana sehri orada bi bak etrafa bi tasin etrafina karambol olmussa bilki oradan item aliyorsun veya set fln taslara baksan zaten 4 tane irk isleri taslari var 3 tanede item set silah falan...Biraz arastirmaci olun pls :D Bu arada rusca amma zormus pea sokemedik valla :P[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 [b] erondora sana butun kalbımle ınanıyorjm harbıden soker bu frp ruscayı :D[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selobant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ya bu ne kancık bir site yaa arıorum abuk sabuk seyler cıkıor bir girsem ortalıgı yaracam da giremiom acep karışık bu site!! a.q. sinir olduk yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Yeni seerler gelene kadar pvp idi fakat sonradan ne olduysa zeusun fikri deisti... Gerçi bende pvp olsun istemiyordum ama zeus özellikle istiyordu ama ne yazıkki olmadı WWW.DEATHUO.COM.TR.TC[hline] Death UO Shard Admin DEATH UO www.deathuo.com.tr.tc Ölüm Hayatın Sonu Değildir Yakında Site v2 Devreye Girecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu server ı tekrar hatırlatıyım dedim üye olcem şimdi bi girek bakak :P[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bence hıc deneme o nasıl bır karmasadır... o ne bıcım bır lagdır anlatamam sana[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar