emredokles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 merhabalar, buraya yeni üye oldum, yaridminizin dokunacagini düsündügüm bir konu var... Yurtdisinda kaliorum... arkadaslarimla beraber istanbul u ziyarete gidicegim (26.07 ile 01.08 arasi) bana geezebilecegim yerleri yazabilirmisiniz ? simdilik birtek bir müze varmis onu duydum gezilebilecek. bide büyük pazar yerini duydum... ama bena en azinda avrupadami asyadami, hata hangi semtte yazarsaniz cok sevinirim... noooolur bana yardimci olun, arkadaslarim türk deil onlara güzl göstereyim istanbulu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 burayı kullan iyi şeyler yazmışttık oralara..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 arkadaslarina sor tarihi bi gezi mi yapmak isterler yoksa eglenceli bi gezi mi ne biliyim oturup degisik yemekler yersiniz bogaz manzarasi gosterirsin arkadaslarina osmanlidan kalma camileri gosterme bence hehe yeni genclik sonucta (ki aslinda bi jenerasyon oncesine kadar) tarihi sevmiyolar o kadar cogunlukta ben turist olsam cami muze gezmek istemem arkadaslarimla oturup super manzaralarda kaybolmak falan isterim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 cok tesekkür ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 taksim - istiklal cad kadıköy - bahariye [balon'a binin] bağdat cad. sultanahmet topkapı sarayı eminönü - mısır çarşısı ortaköy bebek sahili yürümek icin ideal.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eet dogru sölüorsun, italya da roma ya gitmistim, elimde ki kitapta en yain tarihi esere bakiorum haritada, bi gidiorum, o sicagin altinda, PAT kilise =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 dolmabahce sarayı galata kulesi taksim kadıkoy ayasofya Ortakoy yıldız sarayı malta köşkü çadır köşkü tophanede nargile bağdat caddesine taksim - istiklal cad kadıköy - bahariye [balon'a binin] sultanahmet topkapı sarayı eminönü - mısır çarşısı ortaköy bebek sahili yürümek icin ideal elimde bunlar var, bana semtleri söylebilirmisiniz ? zorluk cekmiyeyim... ya bizim yaslar 19-20 arasi, bizimkiler gelirse begenirler mi kapali carsiyi alacak bisey cikar mi onlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 haa bide otelde kalicaksak avrupada mi kalaalim asya da mi ? hangisi daha merkezi olur acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yazdıklarının %90 ı zaten semtleriyle birlikte anılır misal topkapı sarayı==>topkapı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence avrupa[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 avrupada the marmara -para sorunu yoksa - veya Perapalas- - daha uyugn fiyatlı - da kalınabilir ama perapalasın resepsiyonu illaki bişeyleri karıştırıyor -geliş tarihi çıkış tarihi vsvs - haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bu sitelerden de faydalanabilirsin ; http://www.bigglook.com/biggistanbul http://www.istanbul.com/ http://www.istanbullife.org/index_tr.htm[signature][hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bir üstteki arkadaşın yazdığı gibi istanbul.com yeterleri olur.her yerin adresi ve telefon numaraları var bu sitede.ama mutlaka beyoğlunu iyi gez! beyoğlu fetişiyim ben yaa! :)[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Kadıköy-(her yerini gezdir) Bağdat Cad.-(aman dikkat et arabalara dikkat etsinler bizim herifler basar gider yarışta ezer geçer önüne geleni) Karaköy-Buradada deniz manzaralarını fln gösterirsin daha gelmiyor aklıma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evet istanbulun hem tarihsel,hem eğlenceli,hem manzara bakımından hoş heryeri söylenmiş.Özellikle Nargile keyfini tat derim boğaza karşı... Tarihi yerlerden hoşlanırsan büyük bir zenginliğimiz var ordada. Eğlence olarak Kadıköy,Bağdat Cad'ni öneriyorum.Daha çok şimdiki gençlik Kadıköy'de nargilesini içiyor,gidiyor bi iskender yiyor sonra gidiyor alışveriş yapıyor,yok efendim müzikcd'si,bilgisayar eşyaları vs... www.istanbul.com baya yararlı olur.[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bone özetlemiş işte =] onları yapsan mest olurlar zaten.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 13 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya şimdi şöyle hayalimde bi ortam canlandı da bi aktarıyım dedim belkim vardır boyle yer: şöyle 1. köprünün sağ kısmına avrupa yakasından bakan bi yer düşünün (karakoy tarafları yani) işte boğaza ve köprüye biraz tepeden bakıyo... güneş batmış artık ortam koyu lacivert (:-P) olmuş. oturdugumuz yer direkt olarak tum bogazı ve köprüyü gören bir lokantamsı yerin balkonumsu/terasımsı kısmı... yerde minderimsi şeyler var.. ve biz onların üstünde nargile hüpletiyoruz boğaza karşı (içki masası deil :yapma: ). ortam o kadar romantik ki... ( aha aşka mı geldim lam ???) böle yanlarda otlar ağaçlar böcekler kuşlar filan var rüzgar esiyo ağaç hışırdıyo ama biz o teras/balkon da, yüzümüz boğaza dönük, bakıyoruz istanbula.... böle yer varmı arkadeşler? ( ya ne bu bendeki akım ya deli olcam acaip hoşuma gitti ya , lam romantik mi oluyom yoksa lam :? amanın )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 listenin son hali söyle... nasi olmus bi bakin, ekliceginiz bisi varmi söleyin... 1gün ayasofya sultanahmet camii sultanahmet selim usta.. bagdat caddesi (kadiköy-asya) 2.gün istiklal caddesi (beyoglu) galata kulesi güney restoran 3.gün süleymaniye camii (fatih-avrupa) ortaköy 4.gün topkapi 5. gün akmerkez (levent durakta) 6.gün kapali carsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar