berkezor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Account ticareti yasak mı bilmiyorum, yasaksa da çok özür dilerim. Bir arkadaşıma sordum nerede satabilirim diye burayı önerdi. Avrupa serverlarının en iyilerinden birinde, Al'akir(PVP) de orc hunter http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&n=Hauke herşeyiyle (bir tek ranged değişmeli) trail of the champion a hazır. serverın en iyi guildlerinden birinde oynadım( "the asylum" ) isterseniz geri döndüm diye yutturabilirsiniz=) aynı serverda bir de pvp için kastığım bir 80 paladin var pvp yapmaya hazır(çoğu pvp epiği üstündedir) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&n=Allmightie artık okula daha fazla ağırlık vermek zorunda olduğumu düşündüğümden satmaya karar verdim,çünkü çok zamanımı çalıyor .Üzülerek satıyorum(hepiniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır=)). Fiyat olarak 250 TL düşünüyorum, ancak pazarlığa açığım. ulaşmak isteyenler [email protected] adresine mail atabilirler.(buarada email adresimi beraberinde satmıyorum, account mail adresini nasıl değiştirmeyi düşündüğünüzü konuşuruz) Eğer bu tarz topicler(ticari) yasak ise şimdiler adminlerden özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Burada huntera pek talep yok gibi satabileceğim başka türk site biliyor musunuz?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wow-turk.com dan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 teşekkür ederim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar