Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya çektim UO ML yi netten laptopa vista var. Setup.exe ye tıklıorum başta setupa hazırlarken işey yüklüo ve orda takılıo yanıt vermemeyu başlio setup iptal oluo. Dedim acaba başka bi sorun mu var setup mı bozuk başka yerden çektim tekrar denedim falan ki desktopumda sorun olmuo XP de vista ile ilgili bi olay varmı UO Mondains LEgacy ile ilgil bişey yapmam mı gerekio var mı böle bişey yaşayan
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende vista var bi sorun yaşamadım bence install dosyalarındandır
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 işte ayrı sourcelardan çektim hatta dier pcimde oldu xp ile olan vistada olmadı laptopda :L şimdi bi .net framework updatei yaptım laptopu 2 gün önce aldım acaba onla ilgili mi die bakıcam şidmi
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok updateden sonra denedim yine olmuo preparing setup kısmında yarısına gelince duruo iptal :/
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hmm güç planınını High Performance ypatım oldu hmm entertainment da duruodu zaten birden hızlandı pc ben mal gibi başından beri yavşa mı kullaniodum pcyi yani bu mu olay xP
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mortis said: hmm güç planınını High Performance ypatım oldu hmm entertainment da duruodu zaten birden hızlandı pc ben mal gibi başından beri yavşa mı kullaniodum pcyi yani bu mu olay xP tam bunu diyecektim kendin bulmuşsun asdf:D bende 3 ay bilgisayarı öyle kullanmıştım, yanlız değilsin :D
Öne çıkan mesajlar