mahmut123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Arkadaşlar bir çogunuz oyun oynamıstır oyun oynamak için bir çok tuşu aynı anda kullanırsınız mesela okları mausu space alt ve ctrl tuslarını ozellıkler ama benim elim alışık değil ateş etmeyi alt zıplamayıda F4 'de koyuyorum ne zama başşam nedenını anlamadıgım bir sekilde oyundan çıkıyor pc :S:S sorarım size nedır bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 alt+f4 kombosu quit icindir zaten. ondan cikiyosun, degistir yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tamam değiştirdim f4 yerine ctrl koydum egilmede del' deydi simdi egilirken fızplatıp ates ne zaman etsem bi menü acılıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 onu da degistir o zaman. harfleri kullan madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ı ıh olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vaniLLe said: alt+f4 kombosu quit icindir zaten. ondan cikiyosun, degistir yerleri. ciddi ciddi cevap vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar