DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 mardox said: testerda güvenilir yer olcak yoksa çakma parfümcülerin yeni modası tester'lar . 20-30tl'ye aldıkları doldurmayı kaliteli bir cam şişe içinde 50'ye satıyorlar :D Bu zmn'a kadar dediğim yerden 12-13 tane parfüm almışımdır 1 yıl içinde hiçbir sorun yaşamadım ki sahte parfümü ayırabilecek düzeydeyim evde pedere yurt dışından hediye edilmiş saf parfümler bulunuyor. O yüzden Ankara da olupta almak isteyen varsa dediğim yeri şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu tester mevzusu sakat o zaman ya , sahteyi ittirirler bize. Orjinal ile gerçeği ayırt edebilir miyim bilmiyorum . Mesela 1 million kullanıyorum , geçen dp olanı varmış arkadaş da açıp kokladım neredeyse aynı , onu orj ambalaja koysalar , yerdim belki de :D Istanbul'da 100% güvenilir biryer var mı ? Bu ankarada'ki vatandaş kapıda ödeme gönderir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar