Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftanın olağan haberi, akaryakıta zam geldi.

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

haha asıl siz failsiniz.

|Joker| said:

Benzine yine zam
Kurşunsuz benzinin fiyatı artırıldı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı 95 oktan kurşunsuz benzinde artırdı.

EPDK, 4-5 Ağustos'ta geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 95 oktan kurşunsuz benzinde 3 kuruş artırdı. Buna göre, 3,26 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,29 liraya çıktı. Litre fiyatı 2,62 lira olan motorin ile 2,49 lira olan kırsal motorinin fiyatında değişikliğe gidilmedi.

Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı da 95 oktan kurşunsuz benzinde litrede 3 kuruş artarak, 3,14 lira oldu. Akaryakıt dağıtım tavan fiyatı litrede 2,44 lira olan motorin ile litrede 2,33 lira olan kırsal motorinin fiyatı aynı kaldı.

Hoşgeldin yeni benzin zammı kaynağı

Her hafta mütemadiyen zammımız var allaha şükür. 3 kuruş, 1kuruş ama olsun, haftada 1 kuruş, yılda 365 kuruş. Allah bin bereket versin. Enflasyon bu arada tek haneye indi inecek :D.
Sosyal ağlarda paylaş

thailandda benzin 23 bath yani 0.995 YTL yaklaşık 1 ytl..

adamlarda 20 den 32 ye çıkmıştı benzin adamlar kraliyet sarayını ele geçirdiler isyan çıktı, tekrar 20 ye indirdiler 2-3 sene kadar önce şimdi 23 bath..

tebrik ediyorum ülkem uzak doğu ülkeleri kadar olamadık..

illa köşkün kapısını mı kırmamızı bekliyorsunuz ??
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evet efendim dün ve bugün tekrar zam geldi ve asıl bomba :

ÖTV bindirimi yapmak için iki yüzlüce uygulamaya koydukları halkı sizin için fiyatlar yüksek devlet ayar çekecek diye getirdikleri tavan fiyat uygulamasınıda

ÖTV bindiriminden biraz zaman geçince kaldırdılar.
Fiyatlar tekrar akaryakıt firmalarının keyfine kalmış ve serbest.

Şimdi buyurun sayın Horizon savunun ÖTV zamanında savunduğunuz gibi?

Şimdi gördünüz mü Allah bir deseler inanılmayacak yalancı hilekar sürüsünü, tavan fiyat yaptık benzine çok zam yapıyorlar demek hahahahahahaha

Sieeeeeeeeeeeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...