Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 valla rock'ın türk siyasetinin kendisine açılmasına ihtiyacı yok da türk siyasetinin baya bi açılmaya ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Viktor said: CHP'den worlt of warkiraft acilimi bekliyorum ben baykal yanina kilicdaroglu ve onur oymen i alip arenada poz vericek BEN BURDAYIM SEN NERDESIN? ERKEKSEN 3v3 E GEL dicek, kilicdaroglu ret paladin onur oymen DK baykal arms warrior (lulz) ama korkarim basbakan kesin arinc ve unakitani yanina alip rogue meyc pirasyt oalrak cikicak, yaparmi yapar zaten klasik meyc tipi var adamda yok abı arınc ve unakıtan, tam drain team. tayyip, de acar bi priest oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Rabbime sordum, Death Metal dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar