Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hani replikler vardirya ne onunla ne onsuz diye... Aynen de oyle bisey bir o kadar klise bir o kadarda dogru bir soz iste. Anathemayla mi Anathema sizmi yasamak daha zor bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 life has betrayed me once again.. i accept somethings will never change... so i take a breath and hide behind my bravest mask.. how i really lost control.. olasilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bone güzel açıklamış hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 anathema walla ilk kez duyuyom :) türk müü yabancı mı?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 türk diil ama yabancı da diil bizden.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Anathema kelime manasi olarak dinden kovulmus demektir.. gurubumuz yabanci olup aslen gercektende melodik olarak yakindir .. bilmeyen arkadaslara Angelica sarkisiyla baslamalarini tavsiye ederim. Ama bir daha dusunun mavi hapi alip herseyi unutabilir ve hayta kaldiginiz noktadan devam edebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: senko, 16 July 2003 01:23 tarihinde demiş ki: anathema walla ilk kez duyuyom :) türk müü yabancı mı?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu İlhan Mansızla Koreliler gibi bişi işte... :-P[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 sonrada lost control[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Gerçekten süfer bi grup. Bence anathemayla yaşamak daha acı veriyor. Ama yani ne onla ne onsuz gibi bişey. Aaaaah ah. *!duygulanır*[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Bu foruma şimdi Volfied ın yorumunu bekler olduk. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 :) ilk Volf yorumu geliyo ztn arkasından HellHound :D bkz:Arama>Sentient anathema...:) herzaman dinlenicek bi grup değil ya....ben çok değer verdiğim anlarda dinlerim...asla öyle haybeye dinlemem yani....[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Deepi de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Anyone Anywhere ilacımdır ama dahja fena öldürür adamı Tori Amons - Smells like teen spirit Coverı ağlatıyor admaı resmen[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 anathemasizda yasam olur. denemei dene daha guzel ve daha derinden yaralayıcı gruplar war.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Darqer bir kaç grup ismi alabilirmiyim acaba bakalım nedir söylediğin gruplar ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 dersler yuzunden acamadim paticik i iki gundur ama sizi geride birakmayacam Anathema bir kere dinden atilanlar degil Cursed Ones yani lanetlenmis olanlar demektir (kaynak www.dictionary.com) tersi de benedictus dur :) Anathema hem eski doom stiliyle, hem de yeni emotional stiliyle bneim iki yonden kalbimi fethetmistir. Cavanagh kardesler beni oldurmustur, Anathema hakkinda yazdigi yazi ile Ema abla ya olan hayranligim artmistir, ve kaderin bana olan bi oyunuyla (soylemicem) ANathemaya bagliligim sonsuz olmustur. Unutmamak icin her hafta bir dozaj her sarki dinlenmeli dicem, ama Anathema unutulmaz. Belki Opeth gibi cok etkileyici melodileri yoktur, ama melodilerine ekledikleri sozler sizi oldurur. Pink Floyd dan etkilendikleri icin (kendileri soylemislerdir) Eternity ve Alternative 4 abumlerioni sarkilari bagli yapmislardir, ve hatta Another Brick In The Wall Pink FLoyd ise Eternity de Anathema dir. Iki vokalleri olmustur TOm Patterson ve Cavanagh (yenisi Davie di galiba, ya da Davie gitarist olandi) ikisi de asmis kisilerdir, ki Antimatter (Patterson un ayrildiktan sonra kurdugu grup) gene asmis muzikler yapmaktadir. Anathema nin her sarkisi hakkinda oturup bir seyler yazabilirim, ama sizi yorar okumak, o yuzden kisa kesiyim, Anathemasiz olmaz. Anathemayla olmaz diye bir sey yok, eger cok bunalim olmussaniz Release in basini dinleyip o gitar ile bi aska gelin, sonra da Temporary Peace dinleyip bi 6 dk dinlenin (bence dunyadaki en guzel album bitirme sarkisi, dalgalarla baslar A Fine Day To Exit in sonunda (sarkinin ve albumun) ve dalgalarla kapanir, Deep inside the silence, staring out upon the sea The waves are washing over, heart forgotten memories... diye gider...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Isimlerle berbat olan ben hemen hataalarimi duzeltiyorum, metal masterimiz HellHound sooledi valla, ozur dilerim herkesten Darren White vokali (olsun ha TOm ha Darren, ses guzel vokaldeki) TOm da DUncan mis, ama Antimatter da TOm diye geciyodu bi yerde o yuzden (Antimatter sitesinden indirdigim bi mp3 de) Davie de Danny olacak our dilerim herkesten, ama olsun, sarki sozlerine ve adlarina gelin, ya da baterilerine :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 the silent enigma albumunu ilk dinledigimde `nasil lan` olmustum..hala oluyorum[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 anathemasız yasamak daha acıdır onlarla kimi zmn güldük kimi zmn ağladık :P cidden angelica, fragile dreams, lost controlsüz adam akıllı bunalıma bile giremezdik heralde :P[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 www.seslisozluk.com ......anathema :AFOROZ, LANETLEME, LÂNETLENMİŞ KİMSE, LÂNETLİ ŞEY, NEFRET EDİLEN ŞEY -------------------------------------------------------------------------------- (i). aforoz, Lânetleme (özellikle katoliklerde) ; aforoz edilmiş veya lânetlenmiş kimse; yasak edilmiş şey.,aforoz ne kadar işguzarız .. Yok manası budur.. herşeyi ben biliyorum.. :hrr: [Bu mesaj Loserandlost tarafından 17 July 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 tabi ki anathema sız bunu düşünmek bile saçma bence kaç tane grup biliyorsunuz hüzünlü anlarınızda sizi bir kat daha hüzünlendiren (bi saniye bu iyi olmadı, en azından normal dinleyiciler için nese salla) mutlu anlarınıozda yine hüzünlendiren ne zaman dinlerseniz hüüznlendiren ve şu da var ki anathema her zaman dinlenemeyecek bir grup tabi köprüler ya da ilaçlar la aranız çok iyiyse gece gündğüz de dinleyebilirsiniz:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ulan yapmıycaktım ama gene canımı sıktınız.. www.dictionary.com.. anathema: 1.A formal ecclesiastical ban, curse, or excommunication. tam çeviri: resmi bir şekilde kiliseden dinden kovulma (banlanma),lanet beddua küfür afaroz veya aforoz etme.. ben daha ne diiim.. :hrr: :hrr: [Bu mesaj Loserandlost tarafından 17 July 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Sinirlenme loser otur yerine...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 afkurma horace afkurma :-) çoook güler gerçektennn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 oncelikle sakin ol, buirasi kavga alani deigl, mantikli tartisma alani dictionary com un ilk satirlari o kelime hakkinda: a·nath·e·ma ( P ) Pronunciation Key (-nth-m) n. pl. a·nath·e·mas A formal ecclesiastical ban, curse, or excommunication. A vehement denunciation; a curse: “the sound of a witch's anathemas in some unknown tongue” (Nathaniel Hawthorne). One that is cursed or damned. One that is greatly reviled, loathed, or shunned: “Essentialisma belief in natural, immutable sex differencesis anathema to postmodernists, for whom sexuality itself, along with gender, is a ‘social construct’” (Wendy Kaminer). -------------------------------------------------------------------------------- [Late Latin anathema, doomed offering, accursed thing, from Greek, from anatithenai, anathe-, to dedicate : ana-, ana- + tithenai, to put; see dh- in Indo-European Roots.] FOrmal ecclesiastical ban, curse or excommunication. Bu anlam eve,t kiliseden atilmis olanlar, afaroz edilmisler Diger anlamlarina ve latincesine bakiyoruz, ve ingilizcenin nasil bir dil oldugunu ogreniyoruz: A vehement denunciation; a curse: “the sound of a witch's anathemas in some unknown tongue” (Nathaniel Hawthorne). Denunciation : The act of accusing another of a crime before a public prosecutor. (iftira atmak, suclamak) Nathaniel Hawthorne adli kisinin lafina da bakarsak, cadinin sesi bilinmeyen dilde anathemalardir, yani lanetlerdir. One that is cursed or damned : Buna da istersen afaroz edilmis olan de, lanetlenmis olandir bunun Turkceye cevirisi. One that is greatly reviled, loathed, or shunned: “Essentialisma belief in natural, immutable sex differencesis anathema to postmodernists, for whom sexuality itself, along with gender, is a ‘social construct’” (Wendy Kaminer). Nefret edilen, korkulan, kacilan kisiler. 4 anlam var, 4 un 3 tanesi dogrudan lanetlenmis olmayi gosteriyor, tek bir anlami ise kiliseden kovulmus olani (Afaroz). Ingilizce gibi bir dilde bir kelimenin anlaminin kac koseye cekildigini biliyorsundur umarim. Ama afaroz edilmek, lanetlenmis olmaktan cok daha spesifik bir sey, o yuden genel anlam once geliyor. Tekrar soyluyorum burasi bir tartisma alani, kavga degil, ve sen tartismaktan insanlarin birbirlerine agresif sekilde konusmalarini anliyorsan yanlis yerdesin.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Anathema'yala mi Anathema'sizmi yasamak daha acidir? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 anathemasız yasamak daha acıdır onlarla kimi zmn güldük kimi zmn ağladık :P cidden angelica, fragile dreams, lost controlsüz adam akıllı bunalıma bile giremezdik heralde :P[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 www.seslisozluk.com ......anathema :AFOROZ, LANETLEME, LÂNETLENMİŞ KİMSE, LÂNETLİ ŞEY, NEFRET EDİLEN ŞEY -------------------------------------------------------------------------------- (i). aforoz, Lânetleme (özellikle katoliklerde) ; aforoz edilmiş veya lânetlenmiş kimse; yasak edilmiş şey.,aforoz ne kadar işguzarız .. Yok manası budur.. herşeyi ben biliyorum.. :hrr: [Bu mesaj Loserandlost tarafından 17 July 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 tabi ki anathema sız bunu düşünmek bile saçma bence kaç tane grup biliyorsunuz hüzünlü anlarınızda sizi bir kat daha hüzünlendiren (bi saniye bu iyi olmadı, en azından normal dinleyiciler için nese salla) mutlu anlarınıozda yine hüzünlendiren ne zaman dinlerseniz hüüznlendiren ve şu da var ki anathema her zaman dinlenemeyecek bir grup tabi köprüler ya da ilaçlar la aranız çok iyiyse gece gündğüz de dinleyebilirsiniz:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ulan yapmıycaktım ama gene canımı sıktınız.. www.dictionary.com.. anathema: 1.A formal ecclesiastical ban, curse, or excommunication. tam çeviri: resmi bir şekilde kiliseden dinden kovulma (banlanma),lanet beddua küfür afaroz veya aforoz etme.. ben daha ne diiim.. :hrr: :hrr: [Bu mesaj Loserandlost tarafından 17 July 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Sinirlenme loser otur yerine...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 afkurma horace afkurma :-) çoook güler gerçektennn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 oncelikle sakin ol, buirasi kavga alani deigl, mantikli tartisma alani dictionary com un ilk satirlari o kelime hakkinda: a·nath·e·ma ( P ) Pronunciation Key (-nth-m) n. pl. a·nath·e·mas A formal ecclesiastical ban, curse, or excommunication. A vehement denunciation; a curse: “the sound of a witch's anathemas in some unknown tongue” (Nathaniel Hawthorne). One that is cursed or damned. One that is greatly reviled, loathed, or shunned: “Essentialisma belief in natural, immutable sex differencesis anathema to postmodernists, for whom sexuality itself, along with gender, is a ‘social construct’” (Wendy Kaminer). -------------------------------------------------------------------------------- [Late Latin anathema, doomed offering, accursed thing, from Greek, from anatithenai, anathe-, to dedicate : ana-, ana- + tithenai, to put; see dh- in Indo-European Roots.] FOrmal ecclesiastical ban, curse or excommunication. Bu anlam eve,t kiliseden atilmis olanlar, afaroz edilmisler Diger anlamlarina ve latincesine bakiyoruz, ve ingilizcenin nasil bir dil oldugunu ogreniyoruz: A vehement denunciation; a curse: “the sound of a witch's anathemas in some unknown tongue” (Nathaniel Hawthorne). Denunciation : The act of accusing another of a crime before a public prosecutor. (iftira atmak, suclamak) Nathaniel Hawthorne adli kisinin lafina da bakarsak, cadinin sesi bilinmeyen dilde anathemalardir, yani lanetlerdir. One that is cursed or damned : Buna da istersen afaroz edilmis olan de, lanetlenmis olandir bunun Turkceye cevirisi. One that is greatly reviled, loathed, or shunned: “Essentialisma belief in natural, immutable sex differencesis anathema to postmodernists, for whom sexuality itself, along with gender, is a ‘social construct’” (Wendy Kaminer). Nefret edilen, korkulan, kacilan kisiler. 4 anlam var, 4 un 3 tanesi dogrudan lanetlenmis olmayi gosteriyor, tek bir anlami ise kiliseden kovulmus olani (Afaroz). Ingilizce gibi bir dilde bir kelimenin anlaminin kac koseye cekildigini biliyorsundur umarim. Ama afaroz edilmek, lanetlenmis olmaktan cok daha spesifik bir sey, o yuden genel anlam once geliyor. Tekrar soyluyorum burasi bir tartisma alani, kavga degil, ve sen tartismaktan insanlarin birbirlerine agresif sekilde konusmalarini anliyorsan yanlis yerdesin.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar