Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşük Level Avlanma Bölgeleri ve Birkaç Solo,Grup Technique


Sorj

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Bu Topicte Avlanma Bölgelerini Bulabilirsiniz.Tabiki Enson Betada Karakterim Level 16 oldugu icin sadece bi level 20 lik şehre gidebilmiştim (oda sidekick ile :D) o yüzden level 16 den sonra umudu kesin benden =)

1-6 Atlas Park Yada Galaxy Park
6-11 King's Row
11-14 - Perez Park (haydra rulz!)
14-16 Steel Canyon
16-20 Boomtown

gerisini es geçin benden sonra... eheheh

Ayrıca Oyunda Contact Almadan Kolayca Level Atlayamazsınız Maximum level 10 dan sonra kesiliyor adam başına 2 3 xp duşuyor mor oldurunce 15 20xp oyüzden oyunda missionlara daha cok önem vermişler level 9 10 a kadar kendinizde mission yapabilirsiniz ama grupla yapsanız daha iyidir ne kadar grup üyesi okadar cok mob ve daha fazla xp eğer bi mission a tek başınıza gidiyorsanız bi düşman grubunda (thurg dı sanırım haydut mu ne :D) en fazla 4 5 kişi oluyor 4 5 kişi haklamakta cok kolay oluyor bu yüzden tek başınıza kolayca yapabilirsiniz.Ama bir gruba girdiğinizde diyelim 5 kişilik grup kurdunuz ozaman bu 4 5 kişilik gruplar oluyor 10 15 li grup heh bunlarıda grupla haklayınca daha fazla xp oluyor doğal olarak =)
Bunu göz önünde bulundurun :D

Herkeze iyi oyunlar gönlüm isterdi level 25 olmak ama 8k debt olunca ııh olmuyordu (close ve open beta zamanında :D)[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level 20den sonrası:

Independence Port, Talos Island, Terra Volta, Dark Astoria.

L23den sonra Task Force Sister Psyche'dan. Ve tüm levellar boyunca hydra grup!!!

Ayrıca, Debt olayı ile ilgili bir teorim var, debt max cap ya o an bulunduğunuz seviyeyi bitirmeniz için gereken xpnin yarısı ya da 27500 xp. Dün gece debti 27.5k yaptım daha da ilerlemedi. Ama gerekli xpnin yarısı olması kuvvetle muhtemel.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

debt olayi sanirim sole mesela exp aldiginde health ve endurance nin altinda bi gosterge var onlardan 9 tane doldurunca(galba) lvl atliyosun 1 tanesi kutunun doldrulmasi mesela 1000 xp ise olunce debt 500 oluyo..

bu arada artik ben mi usta oldum bole oyunlarda bilmiyorumda bana kimse soylemeden avlanacak guzel yerleri buldum sadece fikir danisiyorum bazilarina o kadar =) oyunun keyfini cikarmak icin biraz kendiniz oynayin mesela ben ilk oynadigimda kendi lvl ima gore mob oldurecegimi bilmiyodum vs vs zaman la ogrenilecek ustalanicak seyler bunlar.. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendi fikrimi soyledim ben yanlis anlasilmasin ben oyunu kendim duse kalka ogrenince daha cok egleniyorum sole bi huyum varki herseyin kusursuz olmasini istiyorum benden baska karakter yaratma ekraninda 30 dk geciren yoktur heralde veya enhance slot lari hangi skill e veriyim diye dusunup 1 gun oynamayan vs =)karakterin tipini begenmeyip lvl 7 iken silen uzar gider..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lol kimse yanlış anlamadı be. Bulduğun farkettiğin şeyler varsa burda dile getir dedim.

(Bu arada mesajım hakikaten "Buyur çok biliyosan sen yaz" gibi olmuş :-P lol)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 10 Haziran 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Here's a general overview of what level enemies you will find in what zones. Remember, certain Hazard Zone cannot be entered unless you are of a specific level:

Atlas Park: Levels 1-5
Galaxy City: Levels 1-8
Kings Row: Levels 5-11
Sewers: Levels 5-18
Perez Park: Levels 7-15
Steel Canyon: Levels 11-19
Skyway City: Levels 11-20
Boomtown: Levels 12-19 (must be minimum level to enter)
Faultline: Levels 14-22 (must be minimum level to enter)
Talos Island: Levels 20-27
Independance Port: Levels 20-29
Dark Astoria: Levels 23-32 (must be minimum level to enter)
Terra Volta: Levels 23-37 (must be minimum level to enter)
Brickstown: Levels 27-39
Crey's Folly: Levels 30-? (must be minimum level to enter)
Founder's Falls: Levels 30-?"
[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 10 Haziran 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...