Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 utorrent'den film indirdim, windows media player'da açıyorum ses geliyor ama görüntü yok. sorunu çözmede kulannabileceğim programlar bilir misiniz? bir de alt yazı monte edicem help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bsplayer filan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 divx planetın forumlarında altyazılarla ilgili bolca bilgi bulabilirsin, subtitle workshoptan altyazı entegre etmeye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi u torrentten indirdiysen en son codeclerle yapılmıştır filmler. codec problemin var yani. googledan klm mega codec pack diye aratırsan bulursun. en son 5 çıktı ayın 10unda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://www.gomlab.com/eng/ (Y)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vlc dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 k-lite codec indir yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 u-torrentle filmi izleyememe arasında bir mantık yok sorun ne dostum? utorrent dosya paylaşım programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar