Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Play Station - 2

sirplayA

Öne çıkan mesajlar

daha önce buraya bişeyler yazmıştık, ama server geri alındığı için silinmiş.

modelini bilmediğini söylüyosun, ama kararım tamamen buna bağlı olduğu için ısrarla soruyorum tekrar, aleti bi evirip çevirip sağına soluna bakar mısın? büyük ihtimalle arka tarafında x000y formatında 5 basamaklı bi sayı olması lazım.

bi de madem chipini bilmiyosun, şöyle sorıyım, her bölgeden dvd izleyebiliyo musun? kopya oyunlarla sorun yaşıyo musun? dvd oyunlarla sorun yaşıyo musun? divx çalıştırabiliyo musun? dvd ve divx'lerde altyazı sorunun oluyo mu? altyazılarda türkçe karakter sorunu var mı?

biliyorum çok soru oldu ama chipini bilmediğin için öğrenmenin başka yolu yok.

ha bi de hangi şehirdesin?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

arkada bir çok bilginin yazılı olduğu bir plaka var
onun en sol üstünde "Sony Model No SCPH-30004" gibi bir şey yazar, benimkinde bu yazıyor mesela, modeli de 30004 diye geçiyor, bir nevi versiyon gibi bir şey işte

seninkindeki bu bilgiyi yazarsan alıcılar için daha iyi fikir verebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

seninki daha yeni olabilir
versiyon farkı var işte temelde ne farkediyo bilmiyorum ama takılabilecek chipler açısından o versiyonlar önemli[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir
çeşitli bölgelerde farklı farklı versiyonlarla satılıyor
mesela amerikan versiyonları ntsc olduğu için onlar da farklılar versiyon olarak

emin değilim ama hem sistem farkını hem de dvd'ler için bölge farkını belli ediyor o kodlar aynı zamanda

ben alalı 2 yıl olmuştur bu arada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bende messiah3 pro var chip olarak. cali$tirirmi her$eyi denemedim oyundan ba$ka bi$i :p[signature][hline]Brad, 18 Temmuz 2003 20:27 tarihinde demiş ki:
Özellikle 20-40 yaşları arasında bol bol masturbasyon yapan erkeklerde Prostat kanseri riski %50 oranında düşüyomuş...Uzmanlar erkeklerin bol bol masturbasyon yapmaları gerektiğini söyluolarmış...İlginç yane lol....

REf:Hürriyet
Sosyal ağlarda paylaş

evet bilmemneyle bilmemneye aynı anda basıp sol ayağını yerden kaldırıp 1 fatiha okuyosun dvdleri okuyo :pp

şaka bi yana ben unuttum bile messiah var bende de, dvd olsa çalıştırmayı beceremem valla[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...