sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Elimde cok temiz play station2 var satmayi dusunuyorum.1 orjinal kol extra olarak 1 kol daha oda titresimli filan,chip,10 tane oyun,1 tane dvd film (HeLL) fiyat olarak 350 milyon diyorum.Ilgilenenler bu thread altinda yorum yaparsa sevinirim.[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 chip nedir? hangi chip yani? bi de tam olarak hangi modeli olduğunu söylersen sevinirim. [Bu mesaj Zed tarafından 03 Haziran 2004 09:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 eet chip markasi ve ps2 nin seri no kaçla başlio onlari bi söyleyiver ffx-2 bitirmek için almam lasim :)[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 daha önce buraya bişeyler yazmıştık, ama server geri alındığı için silinmiş. modelini bilmediğini söylüyosun, ama kararım tamamen buna bağlı olduğu için ısrarla soruyorum tekrar, aleti bi evirip çevirip sağına soluna bakar mısın? büyük ihtimalle arka tarafında x000y formatında 5 basamaklı bi sayı olması lazım. bi de madem chipini bilmiyosun, şöyle sorıyım, her bölgeden dvd izleyebiliyo musun? kopya oyunlarla sorun yaşıyo musun? dvd oyunlarla sorun yaşıyo musun? divx çalıştırabiliyo musun? dvd ve divx'lerde altyazı sorunun oluyo mu? altyazılarda türkçe karakter sorunu var mı? biliyorum çok soru oldu ama chipini bilmediğin için öğrenmenin başka yolu yok. ha bi de hangi şehirdesin?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Evete zedin en sonuncuya katılıyorum hangi şehirdensin eğer antalya ise alabilirim![signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkada bir çok bilginin yazılı olduğu bir plaka var onun en sol üstünde "Sony Model No SCPH-30004" gibi bir şey yazar, benimkinde bu yazıyor mesela, modeli de 30004 diye geçiyor, bir nevi versiyon gibi bir şey işte seninkindeki bu bilgiyi yazarsan alıcılar için daha iyi fikir verebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Black benimkinde "Sony Model No SCPH-39004" yazıo ne farkı var ?[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 seninki daha yeni olabilir versiyon farkı var işte temelde ne farkediyo bilmiyorum ama takılabilecek chipler açısından o versiyonlar önemli[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben fransadayken almıştım ordan olabilir mi ?..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 olabilir çeşitli bölgelerde farklı farklı versiyonlarla satılıyor mesela amerikan versiyonları ntsc olduğu için onlar da farklılar versiyon olarak emin değilim ama hem sistem farkını hem de dvd'ler için bölge farkını belli ediyor o kodlar aynı zamanda ben alalı 2 yıl olmuştur bu arada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bende messiah3 pro var chip olarak. cali$tirirmi her$eyi denemedim oyundan ba$ka bi$i :p[signature][hline]Brad, 18 Temmuz 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Özellikle 20-40 yaşları arasında bol bol masturbasyon yapan erkeklerde Prostat kanseri riski %50 oranında düşüyomuş...Uzmanlar erkeklerin bol bol masturbasyon yapmaları gerektiğini söyluolarmış...İlginç yane lol.... REf:Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 çalıştırır ama dvd çalıştırması için ayrı bi hareket yapman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet bilmemneyle bilmemneye aynı anda basıp sol ayağını yerden kaldırıp 1 fatiha okuyosun dvdleri okuyo :pp şaka bi yana ben unuttum bile messiah var bende de, dvd olsa çalıştırmayı beceremem valla[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bana biraz pahali geldi bakırköyde bir dükkan chipli peşin 450 milyona satiyor kredi kartinada 6 taksit yapiyor.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben msh3 pr0 cipli ps2 400 e aldim[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 325 milyona satilmistir...[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ühü...[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar