Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

32

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

evet beyler pzt saat 4 te sadcigim yeni kardesine kavusmus oldu. birazda jedi grind yapacam afk. beni sevenler kaydetsin buradan ulasirsiniz adi sadness, sevmeyenlerde bi zahmet bh lara tell atsinlarda oyundan accik keyif alalim.

(:))[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Baştan yapamadılar şu işi, yok chef kas, dancer kas falan. Kantinalarda millet gerdan kırdı k..ı kırık jedi accountu için.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 08 Haziran 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
Baştan yapamadılar şu işi, yok chef kas, dancer kas falan. Kantinalarda millet gerdan kırdı k..ı kırık jedi accountu için.

hadi ordan olm.

erotik icerikli oyun icin biraktiniz iste arkadaslarinizi adam gibi soyle iste ne kasiyon.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 08 Haziran 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
sen onu bunu bırak da siz CoH ileri gittiniz artık...
dönün bakiyim swg'ye!

Bi hepinizi justice serverında P.A.T.I. guildine bekliyoruz. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler ateseiki the sad , walla güzel bi ara görmeye geleyim (bh deilim korkma yawrucum)[signature][hline]SWG Char : Ranitach
Guild : None (RIP Soon)
Faction : Imperial
Professions:
Novice Brawler 0-4-4-0
Master Swordsman
Novice Fencer 0-0-0-2
Novice Marksman 4-0-0-4
Novice Rifleman 1-0-0-2
Novice Scout 0-0-4-0

Sosyal ağlarda paylaş

sad tebrik ediyorum bilmiyorum umarım sevinirsin artık jedi olduğuna hatırlıyorum da uzun zaman önce sen ben devvo bir postta 8 saat holo aramıştık. hatta bir ara sen herhalde kalpten gitmiştin çıkmadığı için... ne zamanlardı ama[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh
eyw kardesim saolasin. actik iste duruyo bakalım patch sonasını beklıyo sımdılık. keyıflı olmasını saglıcak tek sey dostlarla beraber takılmak ınsallah yıne ole olur cunku oturup haldır huldur jedı kasmayı dusunmuyorum ana karakter sad. aradada jedı yuaparız işte.

saolun arkadaslar.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...