sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet beyler pzt saat 4 te sadcigim yeni kardesine kavusmus oldu. birazda jedi grind yapacam afk. beni sevenler kaydetsin buradan ulasirsiniz adi sadness, sevmeyenlerde bi zahmet bh lara tell atsinlarda oyundan accik keyif alalim. (:))[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 E yani 32de! Helal olsun abi. :) Hadi artık bırak da CoH'a gel sen de.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gözün aydın:) eski oyuncuları 32'lere kadar uğraştırması aslında soe'nin çok büyük ayıbı.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sen de eskisin ama 22de mi ne açmıştın Sufi :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 20'de pistoleer ile. 20'de açılınca eski oyunculara farklı bir sistem uyguluyor olabileceklerini düşünmüştüm ama sad'ın durumu bu düşüceyi komple çürüttü.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Baştan yapamadılar şu işi, yok chef kas, dancer kas falan. Kantinalarda millet gerdan kırdı k..ı kırık jedi accountu için.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sen onu bunu bırak da siz CoH ileri gittiniz artık... dönün bakiyim swg'ye![signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hadi Hayırlı Olsun Sad Asıl Olay Bundan Sonra Ba$Lıyor Zaten :) Hele Birde Exp Gelsin Hayırlısıyla[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tebrikler abi Charda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: DA2019, 08 Haziran 2004 17:29 tarihinde demiş ki: Baştan yapamadılar şu işi, yok chef kas, dancer kas falan. Kantinalarda millet gerdan kırdı k..ı kırık jedi accountu için. hadi ordan olm. erotik icerikli oyun icin biraktiniz iste arkadaslarinizi adam gibi soyle iste ne kasiyon.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Erotik merotik, hiç diilse çayda çıra oynamadık kantinalarda...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Sufi, 08 Haziran 2004 20:04 tarihinde demiş ki: sen onu bunu bırak da siz CoH ileri gittiniz artık... dönün bakiyim swg'ye! Bi hepinizi justice serverında P.A.T.I. guildine bekliyoruz. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tebriler sad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tebrikler..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tebrikler ateseiki the sad , walla güzel bi ara görmeye geleyim (bh deilim korkma yawrucum)[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : None (RIP Soon) Faction : Imperial Professions: Novice Brawler 0-4-4-0 Master Swordsman Novice Fencer 0-0-0-2 Novice Marksman 4-0-0-4 Novice Rifleman 1-0-0-2 Novice Scout 0-0-4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sad tebrik ediyorum bilmiyorum umarım sevinirsin artık jedi olduğuna hatırlıyorum da uzun zaman önce sen ben devvo bir postta 8 saat holo aramıştık. hatta bir ara sen herhalde kalpten gitmiştin çıkmadığı için... ne zamanlardı ama[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eheheh eyw kardesim saolasin. actik iste duruyo bakalım patch sonasını beklıyo sımdılık. keyıflı olmasını saglıcak tek sey dostlarla beraber takılmak ınsallah yıne ole olur cunku oturup haldır huldur jedı kasmayı dusunmuyorum ana karakter sad. aradada jedı yuaparız işte. saolun arkadaslar.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Tebrikler hayirli olsun anali babali buyusun jedi in :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 8de jedi karakterini açanların yanında 30küsürler hakikaten haksızlık bencede.. Tebrikler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar