roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sesu said: Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım. lise 1 triplerinden falan bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 |Joker| said: BloodyBeast said: ayrıldık,hala şifreler aynı,yeni sevgili bile yaptı hnmefendi. ne kadar larcım ben ya Söyle de değiştirsin. Yoksa hayat boyu bakarsın :D. Ben söyledim, "aa ne gerek var benim gizlim saklım yoktur" dedi, 3 saat sonra değişti :D. ahahah yok yok girip denetliyorum ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ayıp yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 "roket adam" said: sesu said: Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım. lise 1 triplerinden falan bu ya böyle tanıdığım birkaç acayip çift var, birbirlerine güvenmedikleri için ne telefonda karşı cinsin numaraları var ne de msnde. facebooku bile kapattırdılar birbirilerine. güven kişinin yüzüne olur, msninindeki listeye değil. listesinde bir erkek/kız var diye kıskanıyorsanız ilişkinizi bitirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sevgilim olsa paypal bile veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yapıldımı bakamadım ama iki kişinin bildiği şifre değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 güvensizlikle alakası yok abi, paylaşırım herşeyimi. a dan z ye benim olan herşeyi bilir. ben de onun yani art niyet göremiyorum burada ve hiç rahatsız olmadım bana özel şeyleri karıştırırken. eşim lan. neden rahatsız olcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 eşin belki sevgilin neden? yani çok gerekirse bir durumda (emailını kontrol edemiyorsundur acil bir durum vardır falan) verirsin ama sırf sevgilin diye şifre paylaşmak çok vıcık vıcık değil mi? yani bunlar böyle hadi şifre paylaşalımd aha bi sevgi yumağı olalım diye olacak şeyler değil hatta bence olmamalı manasız, ilişki eskitici. Zamanla gerektikçe olacak şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abvblizzard said: Sevgilim olsa paypal bile veririm. şalkaşlakş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Verin şifreleri, sonra arada gelen mesajlar sonucu edin kavganızı. sdf Arada siz bakın, birinin yavşadığını görün sinirlenin, kavga çıksın. :D Cahillik mutluluktur, bilmemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Oha biri yavşıcak ve kavga çıkmasın diye bilmemek daha iyi dicem ? Çıkacak kavga çıkmalı. Çıkacak kavgadan sopa esirgenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yavşayana yavşanmadığı sürece sorun yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ardeth said: eşin belki sevgilin neden? yani çok gerekirse bir durumda (emailını kontrol edemiyorsundur acil bir durum vardır falan) verirsin ama sırf sevgilin diye şifre paylaşmak çok vıcık vıcık değil mi? yani bunlar böyle hadi şifre paylaşalımd aha bi sevgi yumağı olalım diye olacak şeyler değil hatta bence olmamalı manasız, ilişki eskitici. Zamanla gerektikçe olacak şeyler bunlar. Katilmiyorum, hatun benim boxu tum ciplakligiyla gormus sorun yokta mailboxumu goruncemi civiyacaz? Sevismeden once dusunecektin onu, anadan uryan gormusunuz birbirinizi mail sifresinin lafimi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 paylaşmak saçma olabilir de, ondan da ötesi paylaşılan şifrelerden ötürü bütün her şeyin düzenli olarak kontrol edilmesi bence. insanların kendi alanları var abi, sen özgüveni olmayan, yetersiz biriysen kontrol edersin anca içindeki korkuyla. kendine güveniyorsan, bir şey olmayacağına inanıyorsan bırak ne yaparsa yapsın. yetersizlere yer yok ya bu dünyada:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Werewolf said: Selam ben Werewolf'un eli. EHİ EHİ EHİ yihehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 isvicredeki banka hesaplarimin numaralarini bile veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 paylaşacak şey kalmadı msn şifremi paylaşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bazı arkadaşların karı kız ortamına girdikçe ağız değiştirdiğini görüyorum topikte ve bu ben derinden yaralıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 çok az erkek aynı kalıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bavulun ustundeki kilidin sifresini bile soylemem lan, ne soylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 NoTwisT said: Katilmiyorum, hatun benim boxu tum ciplakligiyla gormus sorun yokta mailboxumu goruncemi civiyacaz? Sevismeden once dusunecektin onu, anadan uryan gormusunuz birbirinizi mail sifresinin lafimi olur? konsepti anlamamışın. yeri gelir paylaşırsın yani lazım olduğu zaman "ne vercem lan demezsin" (mesela senin imkanın yoktur ve birinin acil bakması lazımdır postana gibi). Fakat "madem sevgiliyiz o zaman hemen tüm şifrelerimizi paylaşalım sebepsiz yere sırf sevgili olduğumuz için" gibi pembe davranışlara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sevigiliye hiçbişeyin şifresi verilmez bak bana -cnm cep telefonuun şifresi ne? -hı ney ? -cnm facein varmış öle diolar -ümmühaşa -msninini açsana aşkm -ya bırah wowdan arkaaşlar saçma sapan gerekyok -mailine bakabilirmiyim -salla bayadır bekmıyom .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 belli kurallar vardır.. servis bekletilmez / beklenir! önce alışveriş / sonra fiş! şifre verilmez / alınır! spybuddy falan kurun gitsin işte.. siz sağ, o.... hmm.. cem garipoğlu gibi birisi iseniz onun sağ ya da salim kalabileceğini söylemek güç olabilir. neyse, içiniz rahat olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bazen dasaa nın levent kırca olmasından şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar