Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz ile (uzun ilişkilerde) MSN, E-Mail, Facebook vs. şifrelerinizi paylaşır mısınız? Paylaşmış mıydınız?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

sesu said:

Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım.
lise 1 triplerinden falan bu ya

böyle tanıdığım birkaç acayip çift var, birbirlerine güvenmedikleri için ne telefonda karşı cinsin numaraları var ne de msnde. facebooku bile kapattırdılar birbirilerine.

güven kişinin yüzüne olur, msninindeki listeye değil.

listesinde bir erkek/kız var diye kıskanıyorsanız ilişkinizi bitirin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

eşin belki sevgilin neden? yani çok gerekirse bir durumda (emailını kontrol edemiyorsundur acil bir durum vardır falan) verirsin ama sırf sevgilin diye şifre paylaşmak çok vıcık vıcık değil mi?

yani bunlar böyle hadi şifre paylaşalımd aha bi sevgi yumağı olalım diye olacak şeyler değil hatta bence olmamalı manasız, ilişki eskitici. Zamanla gerektikçe olacak şeyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

eşin belki sevgilin neden? yani çok gerekirse bir durumda (emailını kontrol edemiyorsundur acil bir durum vardır falan) verirsin ama sırf sevgilin diye şifre paylaşmak çok vıcık vıcık değil mi?

yani bunlar böyle hadi şifre paylaşalımd aha bi sevgi yumağı olalım diye olacak şeyler değil hatta bence olmamalı manasız, ilişki eskitici. Zamanla gerektikçe olacak şeyler bunlar.

Katilmiyorum, hatun benim boxu tum ciplakligiyla gormus sorun yokta mailboxumu goruncemi civiyacaz?

Sevismeden once dusunecektin onu, anadan uryan gormusunuz birbirinizi mail sifresinin lafimi olur?
Sosyal ağlarda paylaş

paylaşmak saçma olabilir de, ondan da ötesi paylaşılan şifrelerden ötürü bütün her şeyin düzenli olarak kontrol edilmesi bence.

insanların kendi alanları var abi, sen özgüveni olmayan, yetersiz biriysen kontrol edersin anca içindeki korkuyla. kendine güveniyorsan, bir şey olmayacağına inanıyorsan bırak ne yaparsa yapsın.

yetersizlere yer yok ya bu dünyada:(
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

Katilmiyorum, hatun benim boxu tum ciplakligiyla gormus sorun yokta mailboxumu goruncemi civiyacaz?

Sevismeden once dusunecektin onu, anadan uryan gormusunuz birbirinizi mail sifresinin lafimi olur?

konsepti anlamamışın. yeri gelir paylaşırsın yani lazım olduğu zaman "ne vercem lan demezsin" (mesela senin imkanın yoktur ve birinin acil bakması lazımdır postana gibi). Fakat "madem sevgiliyiz o zaman hemen tüm şifrelerimizi paylaşalım sebepsiz yere sırf sevgili olduğumuz için" gibi pembe davranışlara gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

belli kurallar vardır..

servis bekletilmez / beklenir!
önce alışveriş / sonra fiş!
şifre verilmez / alınır!

spybuddy falan kurun gitsin işte..

siz sağ, o.... hmm.. cem garipoğlu gibi birisi iseniz onun sağ ya da salim kalabileceğini söylemek güç olabilir.

neyse, içiniz rahat olur en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...