vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 emre, ömer ve gökalp hepinizin facebook sifrelerini biliyorum. kullandim sizi! AYRICA EMRE KASARSIN GÖKALP SEN DE KOCA GÖTLÜSÜN. aha bu 40 beden kicindan gecmez! satiyom bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 pogodi said: "Bilirim ama bakmam" oha hemen değiştirmem lazım DAS DAS DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 paylaşmam. onun da şifresini istemem. kalsın. sırayla friend listine bakıp "kim lan bu. BENİ BUNNARNA MI ALDATIYON HERIDFNPU" demem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mortis said: pogodi said: "Bilirim ama bakmam" oha hemen değiştirmem lazım DAS DAS DAS ara verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 "roket adam" said: paylaşmam. onun da şifresini istemem. kalsın. sırayla friend listine bakıp "kim lan bu. BENİ BUNNARNA MI ALDATIYON HERIDFNPU" demem yani. Baya bir abartıp çok uç noktada düşünmüşsün :), öyle bir düşünceden bahsetmiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 karşılıklı güven ortamında gereksiz bişi. ayrıca ben şahsen de rahatsız olurum yani kurcalanmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 paylaşmam,paylaşılmasını da doğru bulmam. 2 ayrı bireysin,zaten birbirinizin bu hakkına saygı duyup anlaşamıyorsan niye devam ediyorsun gibi düşünürüm hep böyle şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Öncelikle ben istemem, ardından benden istememesi gerektiğini söylerim. Onun haricinde, telefon cüzdan filan karıştırılmasına da uyuz olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bilmesin şifremi falan.Ayrılma aşamasına gelindiğinde illa ki çirkinleşir bunlar. edik:ben de bilmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 onemli bi durum olmadikca ne veririm, ne alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 uzaktayız zaten, napıo ne edio bilmek zor. şifrelerimiz var birbirimizde. arkadaşlar güvensizse zaten ayrılsın şifre istemem o da istemesin demişler. iyi de ben zaten güvenmediğim birine şifremi vermem ya da almam ki. ara sıra problem kıskançlık çıkıyor. geçenlerde bana kafayı takmış bi kız ikimizin resmini fotoşoplamış o kucağımda duruyor filan ilginç bir şeydi. benimki görünce duruma el koydu, kıza mesaj attı tersledi, listemden sildi filan. biraz tartıştılar mesajla. sonra olaya el koydum yeter uleeen diye. ha zaten ben %95 anlatırım ne var ne yok. ama iş için kullandığım maili vermedim mesela. vermem de zaten pek kullanmam o maili de. pek çok üyelik, hosting, kredi kartı vs cart curt var güvenliğini sağlayamaz diye düşündüğüm için vermemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gereksiz, istememde vermemde, verilmesinide istenmesinide sacma bulurum yadırgarım. ne gerek var yanı. kimi hangi kötülüklerdne koruyosunuz, bahane üretmeyin kendinize güvensizliklerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ha bi suru insan biliyo zaten abuk sabuk butun şifrelerimi, ben dıyım 5 siz diyin 10 kişi banka şifrelerimi biliyo... unutup soruyorum. ama olay bu değpil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 valla bu elit tripleri de hiç anlamam. ben şifremi vermeyi güven göstergesi olarak görüyorum. isteyen de vermez zorla verdirecek halimiz de yok. herkesin kendi keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 elitlikle ne alakası var. şifreyle güven verilmez ayrıca. başka yöntemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sen bu güven meselesini başka türlü anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 guveniyosa neden ihtiyacı varki şifreme onu anlamadım ben zaten. tam tersi olması gerekmezki. herşeyinde elitizmle suclanması ne kadar cirkin bişimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya ama elit bi adamsın gökçen kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya cok elit bir insanım, ama konu o değil. sonucta altımdaki kastlara karşı cok saygılıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 elit lafi da agza sakiz oldu iyice. elit iyidir guzeldir, keske herkes herseyin eliti olsa, ama konuyla alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesajlarını bile okumam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 YUZUNE BILE BAKMAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kafama sıkar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aquila said: elit lafi da agza sakiz oldu iyice. elit iyidir guzeldir, keske herkes herseyin eliti olsa, ama konuyla alakasi yok. elite squad var brazilya filmi baya ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abı wowda bile elit moblar daha guclu, demekki iyi bişi elit yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar