Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Acaba genel olarak online privacy durumu uzun ilişkilerde nasıl bir etki yapıyor, merak ediyorum :) Diğeri seçen arkadaşlar açıklarlarsa eğer diğer derken ne demek istediklerini güzel olur. Şahsen biz paylaşırız, ayda bir filan da bakarım öyle çünkü internetten sosyal olayları sevmiyorum, sosyal etkileşim olacaksa internetten kontrollü olmasını düşünüyorum. Hatta birgün msn facebook gibi internet sosyalliği araçlarının kimlik numaraları ile bütünleştirilmesi ve önüne gelenin internette içlerinde baskıladığı duyguları monitör arkasından kendisini gizleyerek dışarı çıkaramaması, bununla birlikte de internetin kız bulmak için kullanılamaması gibi hayallerim var (belki ölmeden görürüm). İnsanoğlu olarak da beğenilmekten hoşlanırız ve kimi zaman bazı şeylere koymamız gereken mesafeyi tam koyamayabileceğimizi düşündüğüm için abartmadan arada sırada kolaçan etmeyi ve edilmeyi normal görürüm. Tabi bir de en değerli sahip olduğum şeyi niye korumaya çalışmayayım, o da beni korumaya çalışsa niye rahatsız olayım düşüncesi var. Sizlerin de düşüncelerini merak etmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 paylaşırım. paylaşımım artı rep ister terazime abanmasını isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben paylaşmıştım, bilirdim de. Ayrılırken şifreyi değiştir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 paylaşırım tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bazen paticiği ve hatta özel mesajlarımı okuması can sıkıcı oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaşıyorum, zaten uzun ilişkilerde (10 yıl kadar) pek kıskançlıkta olmuyor. İnternete ulaşamadığım yerde benim yerime maillerime bakmasını istiyorum yada tam tersi. Kıskançlık olmadığından pratik bir durum oluyor. Bunun dışında açıp kendim baktığını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 paylaşmam. paylaşmadım da hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Selam ben burtonesk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Selam ben Asteroth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hem istenmemesi hem verilmemesi gerekir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Selam ben Werewolf'un eli. EHİ EHİ EHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 PAYLAŞILAN ŞİF-RE ŞİFRE DEĞİLDİRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Trollemeyelim bi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 digeri tiklayanlar napiyor allahaskina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Fistan said: paylaşmam. paylaşmadım da hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Troll değil yahu 4 senelik ilişkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tamam da konu mesajları bozulmasa, şahsi sohbete çevrilmese daha iyi olur gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 "Bilirim ama bakmam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 paylasmazdim. onla yasadigimiz her ne kadar özel olsa da, o kadar özelime girmesine gerek yok. sonra bogulcaksin falan.bukimsananedenyaziyobunebune bik bik. o kadar cok paylasima gerek yok. güvensin kardesim alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bende bilirdim ama bakmazdım keza o da bilirdi zaten tüm şifrelerimiz aynı ayrıldık hala aynı bi problem cıkmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Brigand çok nazik çıktığından bu benzersiz troll fırsatını es geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bazı şifreler verilir de, verilmicek yerler de var. zaten kız arkadaşın görünce kızmasından tırtığın bişeyin varsa ya nete koyma ya da kız arkadaşın olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaşmadım, paylaşmamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 erkek arkadaşın olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar