Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz ile (uzun ilişkilerde) MSN, E-Mail, Facebook vs. şifrelerinizi paylaşır mısınız? Paylaşmış mıydınız?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Acaba genel olarak online privacy durumu uzun ilişkilerde nasıl bir etki yapıyor, merak ediyorum :)

Diğeri seçen arkadaşlar açıklarlarsa eğer diğer derken ne demek istediklerini güzel olur.

Şahsen biz paylaşırız, ayda bir filan da bakarım öyle çünkü internetten sosyal olayları sevmiyorum, sosyal etkileşim olacaksa internetten kontrollü olmasını düşünüyorum. Hatta birgün msn facebook gibi internet sosyalliği araçlarının kimlik numaraları ile bütünleştirilmesi ve önüne gelenin internette içlerinde baskıladığı duyguları monitör arkasından kendisini gizleyerek dışarı çıkaramaması, bununla birlikte de internetin kız bulmak için kullanılamaması gibi hayallerim var (belki ölmeden görürüm).

İnsanoğlu olarak da beğenilmekten hoşlanırız ve kimi zaman bazı şeylere koymamız gereken mesafeyi tam koyamayabileceğimizi düşündüğüm için abartmadan arada sırada kolaçan etmeyi ve edilmeyi normal görürüm.

Tabi bir de en değerli sahip olduğum şeyi niye korumaya çalışmayayım, o da beni korumaya çalışsa niye rahatsız olayım düşüncesi var.

Sizlerin de düşüncelerini merak etmekteyim
Sosyal ağlarda paylaş

Paylaşıyorum, zaten uzun ilişkilerde (10 yıl kadar) pek kıskançlıkta olmuyor.

İnternete ulaşamadığım yerde benim yerime maillerime bakmasını istiyorum yada tam tersi. Kıskançlık olmadığından pratik bir durum oluyor. Bunun dışında açıp kendim baktığını hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...