Udinen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 "Cünkü Avrupalilar cocuklari kücükken yaramazlik yaptiginda popolarindan dövüyorlar, ama Asya ve Afrikada kafalarina vuruyorlar" Bizim burada bir Tunuslu cocuk dedi . Yari saka yara ciddi epey ilginc geldi bana...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cünkü Asya ve Afirakıların aksine Avrupalılar düsünmmek icin daha iyi kosullara sahipler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bence ondan değil bence asıl sorun olan asyalıların (burda asla müslümanlara laf atmıorum sinirlenmesinler ) müslüman olmaları çünki müslümanlık bazı şeyleri baya baya sınırlıyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 islamın hiç bir şeyi kısıtladığı yok,arapların ve iranlıların islam öncesi gelenekleri islamın bir parçası sanılıyor,kısıtlıyan bu[hline]biraz yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 acaba yemek kültürleri yada afrikadakilerin yediklerini düşünsek? yada gelişmeleri?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 japonyada asyada dikkatinizi çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: EarS, 26 April 2003 22:38 tarihinde demiş ki: japonyada asyada dikkatinizi çekerim. wvwt katılıyom ki japonya hem teknolojide hemde diğer yönlerden avrupalılardan üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 japonlar çalıkşan millet ondandır :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sony mesela bi japon markası dünyanın en iyilerinden biri yani yalanmıyım. kim bi sony diskmani olsun istemez ben isterim ama 600 m im yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: kermit_frog, 26 April 2003 22:34 tarihinde demiş ki: müslümanlık bazı şeyleri baya baya sınırlıyo ! Nasıl böyle birşey diyebilirsin ya.İnanmıyorum.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bende katılıyorum![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Aslinda yukardaki cümlemde anahtar bir kelime daha sakli...Popo veya vücudun alt kismi bizde tabu görülüyor biraz. Örnek olarak Avrupada erkek veya kadin bölümünde (havuzda sonrafalan )ciplak dus aliyorlar.Bana ilkin garip gelmisti ama sonra alistim. Ama Türkiyede böyle bir duruma sadece konservatuarda rastlamistim (oda ayni wcyi kullaniyorlardi)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bana göre öyle şimdi sen müslümansın toz kondurmazsın ama çok mantıklı düşün göreceksin gerçeği ha bu arada benim amacım kavga çıkarmak değil bakın ne güzel tartışıyoruz biraz seviyeli olalım ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: elesso, 26 April 2003 22:36 tarihinde demiş ki: islamın hiç bir şeyi kısıtladığı yok,arapların ve iranlıların islam öncesi gelenekleri islamın bir parçası sanılıyor,kısıtlıyan bu[hline]biraz yardım pls İşte gerçek mesle BUDUR[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ayrıca 1.2milyar kusur çinli var asyada.yani budist insan daha fazla muslumanlara gore yanlıs hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: EarS, 26 April 2003 22:42 tarihinde demiş ki: ayrıca 1.2milyar kusur çinli var asyada.yani budist insan daha fazla muslumanlara gore yanlıs hatırlamıyorsam. eminmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yannız japonya awrupalı gibi amerika almanya japonya ws.. die güç sıralamasına girebilir ülkeler.. öbür asya ülkeleri geriler onlara göre. we kısıtlı imkanları war. müslüman bazı ülkelerin kısıtlamaları ayrı onlarım islamla da alakası yok. hayat standartları baya yüksek awrupadaki ülkelerin çoğunda.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 doğru fazla islamla alakası yok asıl mesele devlet başkanları birazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: kermit_frog, 26 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki: doğru fazla islamla alakası yok asıl mesele devlet başkanları birazda Amma lafı çeviriosun yaw:lol:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hatta Arap ve Pers dünyasi islamdan sonra bir bütünlük ve disiplin gösterip matematik, edebiyat ve felsefe gibi konularda Avruplailardan epey ileride oldugunu dusunuyorum. Ve Avrupalilar bu bilgileride Hacli seferleri yoluyla Sarkdan ogrendi.Yani dinin cok büyük bir etkisi oldugunu zannetmiyorum. Ama islamin cemaat yapisi ile Hristiyanligin (özellikler protestanlik ve luteryanlikdan sonra) bireye önem veren yapisi tabiki ileriki zamanlarda Islam yozlastirilmasiyla birlikte kan kaybetmistir. [Bu mesaj Fegro tarafından 26 April 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 :) acaba ilk uygarlık nerede başlamış yada ne bileyim tarihe dayanarak afrikadaki çogu ulke onceden yada asya ornegin hindistan onceden ingilterenin somurgesiymiş ondan gelişmemiş olabilir mi? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ama maalesef sark onlardan geri kaldı[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 benim bildigim budistler daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Khirsah, 26 April 2003 22:46 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 26 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki: doğru fazla islamla alakası yok asıl mesele devlet başkanları birazda Amma lafı çeviriosun yaw:lol:[hline]Blood never ends without the power of wisdom lafı çevirmedim hala lafımın arkasındayım orda bi bence islam kardeşim mantıklı düşünün tıpta olsun teknolojide olsun herşeyde olsun budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ona bakarsan Hong Kong da İngilterenin somürgesiydi ama şu anda dünyanın en zengin şehirlerinden biri[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar