Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupalilar neden Asya ve Afrikalilardan daha zeki ?!

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Aslinda yukardaki cümlemde anahtar bir kelime daha sakli...Popo veya vücudun alt kismi bizde tabu görülüyor biraz. Örnek olarak Avrupada erkek veya kadin bölümünde (havuzda sonrafalan )ciplak dus aliyorlar.Bana ilkin garip gelmisti ama sonra alistim. Ama Türkiyede böyle bir duruma sadece konservatuarda rastlamistim (oda ayni wcyi kullaniyorlardi)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yannız japonya awrupalı gibi
amerika almanya japonya ws.. die güç sıralamasına girebilir ülkeler.. öbür asya ülkeleri geriler onlara göre.
we kısıtlı imkanları war. müslüman bazı ülkelerin kısıtlamaları ayrı onlarım islamla da alakası yok.
hayat standartları baya yüksek awrupadaki ülkelerin çoğunda.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta Arap ve Pers dünyasi islamdan sonra bir bütünlük ve disiplin gösterip matematik, edebiyat ve felsefe gibi konularda Avruplailardan epey ileride oldugunu dusunuyorum. Ve Avrupalilar bu bilgileride Hacli seferleri yoluyla Sarkdan ogrendi.Yani dinin cok büyük bir etkisi oldugunu zannetmiyorum. Ama islamin cemaat yapisi ile Hristiyanligin (özellikler protestanlik ve luteryanlikdan sonra) bireye önem veren yapisi tabiki ileriki zamanlarda Islam yozlastirilmasiyla birlikte kan kaybetmistir.

[Bu mesaj Fegro tarafından 26 April 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
:)
acaba ilk uygarlık nerede başlamış yada ne bileyim tarihe dayanarak afrikadaki çogu ulke onceden yada asya ornegin hindistan onceden ingilterenin somurgesiymiş ondan gelişmemiş olabilir mi? :-?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 26 April 2003 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
kermit_frog, 26 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
doğru fazla islamla alakası yok
asıl mesele devlet başkanları birazda

Amma lafı çeviriosun yaw:lol:[hline]Blood never ends without the power of wisdom

lafı çevirmedim hala lafımın arkasındayım
orda bi bence islam kardeşim mantıklı düşünün tıpta olsun teknolojide olsun herşeyde olsun budur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...