Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alt Komsu Sorunsali...

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Az once eve polis geldi, balkondan hali silkeliyormusuz.. ki yok oyle birsey, halilar silindikten sonra balkona konur o sira zarfinda parkeydi mermerdi falan silinir. Asagimizdaki manyak, gece 3'te su icmek icin ayaga kalkinca sopayla asagidan vuran bir tip zaten. ilginc ya kadin nobet mi tutuyor kamerayla mi izliyor ya da bu binanin ses yalitimi mi bok gibi anlamadim. Ne cins bir durumdur bu ya.. Annem simdi kalkti karakola gitti, asagidan surekli sopayla vuruyor diye sikayet edecek haha komedi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

bırak ya deli falandır[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh bizim alt komşu berzerker gibi bişi bzn gaza gelio ailesiyle baara baara tartışıyo, müziği sonuna kadar açıo gece bile ben burdan dinliom... heralde basket bile oynasam bişi demez, ztn hiç muhabbetimiz yok slm-slm kadar bazen[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

bizim apartmanımızda yalıtım çok kötü afedersin gaz çıkarsan duyuluyor..alt komşularımız her allahın günü kavga ediyorlar çığlıklar atarak ama alıştık artık.sizin komşu biraz çatlakmış[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim alttaki de bi başka çatlaktı
3 senedir birşey demiyor da gelirdi kapıyı çalardı
açardım şikayet ederdi gürültüden, veya annen baban yok mu evde derdi yok dersem inanmazdı
sanki evde olsa duymicak senle konuştuğumu..
kapıyı kapatırken kapıyı tutardı (acaip sinirlenirdim bu hareketine)

işin ilginç tarafı gürültüm de olmazdı öbür dairedeki afacan gürültü yapardı nasıl oluyorsa gürültü bunlara giderdi, bu da bize gelirdi.başkasının yaptığı şey benim üstüme kalıyordu

80 yaşında kadın olmasa terbiyemi bozardım + döverdim

boşuna ev alma komşu al dememişler.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Vodan, 09 Haziran 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
Ev alma komşu al demişler
Bizim alt komşuda şu an bangır bangır kullandığı kaçak elektrikle

Kaçak elektirik varsa şikayet etsene sen ben onun elektiriğini ödemek zorunda değiliz.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim alt komsuda 6-7 yil once takur tukur girisirdil sopayla ama ne yalan soyleyim bende her alahin gunu evde kardesimle basket,futbol ,uzun atlama gures,esyalari sertce yere vurmaca alt kattaki acik camlardan iceri buz sokmaca ,havada torpil patlatmaca vs oynardik.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

polisin başka işi yok muymuş da böyle bişey için geliyolarmış. ayrıca bu kadın kaç senesinden kalmış böyle zırt pırt polisi arayan bi tip herhalde. allala bak şimdi benim de sinirim bozuldu.

bizim arkadaşların evinde de va bunlardan bi tane. sabah 9, öğlen 2, gece 5 fark etmez kaçta gelirsen gel evine, merdivenden yukarı çıkarken kapıyı açıyo, bakıyo tekrar kapatıyo. bir gece bu kapıyı açtı, biz de lafa tuttuk gece gece bir saat havadan sudan bi daha çıkmadı dışarıya.
Sosyal ağlarda paylaş

50 kere şikayet edildiler fakat direk sigortadan götürmüyolarmış elektriği bizim muhabbetimiz olmadığından nası yaptıklarını bilmiyorum ama evin içindenmiş belki evin içinden apartmana direk hat çekmişlerdir bilmiyorum. evin dışından olamdığından dolayı elektrikçiler bişey yapamıyo eve girme yetkileri yok somut bişey olmadan.

Ki şşikayet etseniz bile geliyolar 5 milyona tav olup gidiyolar ceza fln yazdıkları yok boşuna yazıyolaro faturaların üstüne ihbar telefonlarını fln haybe hepsi..

[Bu mesaj Vodan tarafından 09 Haziran 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim alt komşuda birkaç kez haklı olarak gecenin yarısında gelip rica etmişti sessiz olun lütfen diye. Ama ben yuvarlanarak önünden kusmuklar içinde geçtiğim günden beri rahatsız etmemişti. Kapıyı en az içmiş olanımız açmıştı. Düşünüyorumda az hayvanlık değilmiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim alttaki car car bağartıp müzik dinler gece yarıları sonra da temizlik yapılırkenki makina sesine rahatsız olur gelir kapıma dayanır ya bu kadar mı mal olur bi insan[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

bizim komşular benim asansörde bisiklet indirmeme,apartmanda iç lastik tamiri yapmama,hatta evde çekiçle aynakol sökmeme,
Disturbed,AudioSlave gibi cayır cayır ses sonda 600W çıkışı kafa kafa dinlememe bir şey demiyorlar :)
Alıştılar artık..
viva la Resisttance mıydı?
ha ondan...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

halfmumi asansörde bisiklet indirme bizim müdürün oğlu ölmüştü bu yüzden, boğazına batmıştı bi pedal gibi şeysi. allah korusun maazallah[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite iken bazı günler bir arkadaşın evinde kalıyorduk, birgün 8-10 kişi holding adında bir oyun oynuyorduk, neyse saat oldukça ilerlemişti ve oyundaki ticaret sırasında atışmalar, bağrışmalar, kahkahalar gırla gidiyordu ve alt kattaki komşu belirli peryodlarda tak tuk vuruyordu sessiz olun dercesine. Saat 3.5 (sabaha karşı) gibi kapı çalındı. Herkez ev sahibine döndü ve başladı " aha şimdi zıçtın, alt kattaki kadın seni yiyecek, hadi kapıyı aç" demeye. Ev sahibi olan arkadaş yok ben açamam abi dedi ve evin dip taraflarında bir odaya kaçtı, kapıyı kapattı. Millet kırılıyor gülmekten. Derken birisi kapıyı açtı. Meğer Seven 11'dan bizim siparişler gelmiş.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim alt katta i kac senelik evli bi cift var, bi de kizlari var
adamlarin kaloriferleri tamir etmistik kisin yoksa kizlari bebek donacakti, o yuzden bi sempatileri var, ik misafirlige geldikleri gun eger bebek muzikten rahatsiz olursa soolemekten cekinmeyin arayip sooleyin gerekirse dedim
adam sey dedi
pop dinniceene senin dinnedigin muzikleri dinnesin kulturlu yetissin bebekken
hea
dun gece agliyodu bebek bi de odasi tam odamin altinda, ilk defa agladigini duydum ama, 24 saat muzik dinledigimden olabilir :P zaten kiz benden korkuyo hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

hahah
bizim alt komşu kapıya dayanınca ya önüne geçip dalga geçiyorum ("anne komşu geldi, tamam senin evde olduğunu söylemem. zaten gider şimdi kapıyı açmazsak vsvs") , ya kapıyı açıp çok haklısınız efenim acayip özür dilerim kendimi bilemedim diyip aynen devam ediyorum, yada türbanlı olan gelirse kapıyı donla açıyorum;
-efendim canım? direk kaçıyo..

Süper oluyo ahahah

[Bu mesaj GeeM tarafından 09 Haziran 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben slm dahil kimseye yüz vermiyorum ki astarını istemesinler..

üstteki hatun var evli bazen gün aşırı bazen bi kaç günde bir kocasından dayak yiyo, salak hem ayrılmıyor kaçmıyor, hem de şimdi ayrıldı herhalde yalım dinliyip duruo zalim oyun bozan deye, salak ya tümden salak..[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...