kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 2. kez yazıyom beyler sakin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: Sende nefsi müdafaa var mı yok mu bu nedenle yargılancaksın.. Mahkemede görüşmek üzere. YARGIÇ ama ama ama bnm sahitlerim var dolucana ...örgetmenimmmmmmmmm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: 2. kez yazıyom beyler sakin. ama biz sakinizzzz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: 2. kez yazıyom beyler sakin. peki 3. yazdın da nolcak? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle seni seviyorum aşgıma karşılık ver bebeyim dışlama beni buralarda gezdiğini gördüm cok icerledim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 O zaman ben devreye gireceğim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: sufle seni seviyorum aşgıma karşılık ver bebeyim dışlama beni buralarda gezdiğini gördüm cok icerledim böcekkkkkk seni cok özledik nolur geri dönnn.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Asteroth said: O zaman ben devreye gireceğim. peki sen devreye girince nolucak..? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 merhaba arkadaslar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Lyvanna_Dolores said: merhaba arkadaslar merhabalar hosgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kadro tamamlandı ben kaçar hadi görüşürz b.t.t.f kanka Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: kadro tamamlandı ben kaçar hadi görüşürz b.t.t.f kanka tamam hoscakal yine bekleriz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Büyüklerine sor ben devreye girince ne olduğunu. ProTip : Leylekler yalan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Asteroth'u da alıntıladığında mesaj sayın 91 olacak b.t.t.f Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Zegna said: Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi 18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Lyvanna_Dolores said: Asteroth'u da alıntıladığında mesaj sayın 91 olacak b.t.t.f yani? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: Zegna said: Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi 18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir. anlasıldı..:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 daha 1 ayin dolmamis, yazik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aquila fena knock out ettin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Lyvanna_Dolores said: aquila fena knock out ettin siz gecin dalganızı... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: Flassh said: randevu almadan gitmeyin sonra çok kızıyor ne o sen ara sıra gidip gelion galiba? gelmek istermisin :o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Flassh said: @povurfultoynez böle yap salak deiliz anlarız D: yoksa yakında rokete bincen Önemli olan anlayıp anlamamak değil. Orjinalliği bozuluyor :D. Kimse beni rokete bindirip bu diyarlardan gitmeme neden olamaz sen rahat ol. sufle said: bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. Yok kalsın. Benim ikili olabilmek için daha zeki bayanlara ihtiyacım var. b.t.t.f said: PowerfulDarkness sufle ve empat bak isimlerdede bi uyum var:) Valla o kasta göre değişir. b.t.t.f said: Böjeek said: yeni bi üye icin fazla konuşuyo. olsun hoşgelmiş genede vayyy ... biz buna cok konusma deil kendini savunma mekanizması diyoruz su anki gibi:) Tamam işte yeni geldiğin için o mekanizma arkadaşlara itici geliyor biraz. b.t.t.f said: Böjeek said: banamı dedin argadasım? bana dediysen eğer ön yargı filan değil baksana 1 mesaja 4 mesaj atılırmı. öm attım sana mesene versene sufle ya arkadasım istersem 30 tane atarım topik bnm tpiğim deil mi ya.. Arka arkaya 30 tane mesaj at bakalım görürsün topic senin mi değil mi :P. b.t.t.f said: Böjeek said: b.t.t.f said: sufle said: mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. sufle ssen kasınıosun galiba ... abovv mahalle karısı gibi lafa bak kaşınıyosun dedi. lemür var allah askına anlıorum bu topik hosunuza gitti bişeyler yazmak istiosunuz ama nolur sırf bişiler yazmıs olmak için sacma sacma seyler okumamızı saglamayın arkadaslar kimse bu topige bişiler yazma zorunlulu hissetmesin kendinde... Sen bu forumun tarzını çözememişsin daha. Ben çoktan çözdüm, sana da tavsiye ederim :). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 PowerfulDarkness said: sufle said: bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. Yok kalsın. Benim ikili olabilmek için daha zeki bayanlara ihtiyacım var. ooo bttf ne dedi sana uıfff Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 geldin yine yıktın geçtin güçlü karanlık. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.