yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kız değil ya mallığından takılıyoz maksat post kasmak Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: kız değil ya mallığından takılıyoz maksat post kasmak kovuldu ya mal dio ne yüz ya insan asıl senin kadar mal olur istenmediği yerde kalan tek mal:) Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: shemall var bi de hıh bide espri yapıo sen malların bi üst düzeyi olmalısın mal deyip seni kücümsedim için pardon yani... Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: ok by..... elveda.... bay bay.... valla seni özler oldum böcek :(:( Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: hakaret ediyosun ayıp. ben mi ilk o baslattı ama...bana mal dedi ben daha yeniyim o ders bende derim.. Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: kız değil ya mallığından takılıyoz maksat post kasmak hyr bak önce bana dedi.. Alıntıla
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 TAMAM BTTF HAKLIYMIŞSIN CİDDEN. yav,sen de çıkşarı. SÖZLÜ NOTUN SIFIR. DAVRANIŞ NOTUN DA SIFIR. Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ''Mal''kelimesini kullanıp forumun huzurunu kaçırmaktan yargılansınlar. Alıntıla
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: ''Mal''kelimesini kullanıp forumun huzurunu kaçırmaktan yargılansınlar. (tu) Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hyr itiraz ediyorum ilk baslatan yargılanmalı cünkü ben kendimi savundum .. Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Sende nefsi müdafaa var mı yok mu bu nedenle yargılancaksın.. Mahkemede görüşmek üzere. YARGIÇ Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: TAMAM BTTF HAKLIYMIŞSIN CİDDEN. yav,sen de çıkşarı. SÖZLÜ NOTUN SIFIR. DAVRANIŞ NOTUN DA SIFIR. tesekkür ederim hocam:) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.