tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya ben anlamadım ben zbl scp sinden aldım jail.scp dosyasını ama neden se jaile attiktan sonra ne dpgru odaya gonderiyo nede timer koyuyo kafasina. acaba sorun bende mi scp demi anlayamadım calisan bir tane elinizde var sa gondermenizi rica ediyorum. Simdiden cok tesekkur ederim [Bu mesaj Baggio tarafından 10 Haziran 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Dmx'in yaptigi jail scpsi bayagi guzel. onu kullanin bulursam gondericem sana[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 saolasin bekliyorum ben. [Bu mesaj Baggio tarafından 10 Haziran 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Nebulanın jail scpsinde en üstte [function jail] var jail i silip kafana göre birşey koy Örn: [function ceza] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar