Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Evet bugun 10.06.2004 Tekirdağ'da geleneksel Kiraz Festivali'nin ilk günü. Yine salak salak eğlenceler, kaleye geçen kıza gol atmalar, İstanbul'dan gelen binlerce insan sahilde geziyor. Baık tutanlar, reklam yapanlar, beleş yiyecekler... Tekirdağ'daki herkes bu festivali çok seviyor ama ben nedense sevemedim. Gece 5 e kadar falan adım atcak yer olmuyor. Çok kalabalık oluyor sahil. Ben sevemedim ama herkes bayılıyor. Aslında ben kalabalık ortamlardan hoşlanmam bu yüzden olsa gerek. Neyse İstanbul Tekirdağ'a yakın. Gelecek varsa buyursun gelsin belki seversiniz :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Ferrero, 10 Haziran 2004 13:01 tarihinde demiş ki: kaleye geçen kıza gol atmalar baq bu guselmı$ mesela :) hanı kucuken apı$tan gol atınca nası deldım derler ya cocuklar gelcek ufak bı cocukluk kıza öle gol atcak o ortalık yerde öle dıcek ne komık olur :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol öle zaten. Kızlar gönüllü kaleci oluyor. Zaten Tekirdağ bence çok güzel bir şehir ama kızlar çok güzel. Güzel kız oluncada biras sakat oluyor. Kız şımarıyor triplere girior OFF...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bide her sene kiras güseli seçiliodu ama bu sene seçilmeyecekmis... :((( bide ferrero arkadasim yanl1s yazmis kiras festivali yar1n baslio...gelmenisi tavsiye ederim.[signature][hline]kRaL_aRtHuR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bu sene seçilse kesin kiraz güzeli kral arthur olurdu lol :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 geçen sene ferrero olmustu... bu sene gecen sene secilen ferrero katilmayacaini söleyince iptal olmus... zuhahahhahahah :)))[signature][hline]kRaL_aRtHuR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar