Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Nesil Botlar


Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Uzun süre sonra alt karakterimle oynama isteği geldi ve Sholazar Basin'de quest yapmaya başladım. Yanımdan bir horde hiçde normal olmayan bir şekilde geçti, aradım taradım fakat bulamadım. Birkaç dakika sonra yine aynısı oldu rogue olacağını düşündüm ama hareket şekli ve kayboluşu o kadar hızlı ve tuhaftı ki ihtimal vermedim. Target yapmak bile imkansız gibi birşey çünkü ileriye teleport oldukları mesafe target rangeden çıkmalarını sağlıyor. Etrafımı aradım taradım bulamadım. Birkaç dakika sonra herb topluyordum açık alanda olmanın avantajıyla onu hızlı şekilde gelirken gördüm ardından herbleri instant şekilde aldı ve yoluna devam etti. Aynısı birkaç dakika sonra tekrar oldu.

Şimdi görünen o ki teleport ile yüksekten çok ama çok hızlı bir şekilde ilerliyorlar. Herb ve oreları instant şekilde toplayabiliyorlar. Ben gathering vb addonlar ile belirli koordinatlara gittiklerini ve işlerini hızlandırdıklarını düşünüyorum.

Titanium Ore en çok Sholazar Basin'de bulunuyor bu da demek oluyor ki uçuk fiyatlardaki orelar gold sellerlar/farmerler için yeni bir gelir kaynağı olmuş. Oyun içinde hack programlarının işlevi bu boyuta nasıl geldi anlam veremiyorum. Eskiden blizzard kapattığı hesapları gururla açıklardı son 2 yıldır bu konuda hiçbirşey duyamıyoruz. Vanillada Burning Steppes'deki dragonkinleri farmlayan botlar bile rahatsız ediciyken oyunun ticari dengesini sarsacak derecede önemli olan bu durum kabul edilemez. Ticket attım tabiki ama cevap almak 10 saatten fazla sürüyor bu da bir başka wotlk nimeti...

Benzeri bir olayı gözlemleyen oldu mu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gece saat 3 de trade kanalında biri titanium ore sattığını söyledi. AH fiyatı 1 stack= 120 gold civarıydı. Adam stackını 25 golda vericeğini söyledi. Kaç stack var dedim. 100 stack dedi. Pazarlıkla hepsini 1500 golda aldım. Sonrada nedense sevinçten başka garip bi duygu daha hissettim. Böyle pişmanlık gibi :)

Okadar ore toplanır mı ya? Okadar biriktirilir mi? Bide bazen böyle durumlarda guild masterları falan hackleyip guild bankı patlatıyolar....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarren mill'de de bi kac kisi gordum.
yer altina teleport olup oyle topladi.
glowing adli bi rogue (ally). death grip ile yanima cektim ama hemen yer altina dustu. buyuk ihtimalle ADT dosyalariyla oynayip dunyayi bi kac birim yer altina almistir. zamaninda bi kac machinima icin ben de oyle bisi yapmistim.
Gm'ye report etmekten baska bisi yapamayiz zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silkroad Online üreticisinin official botları var. Blizzard'da unofficial destekliyor bunu sanki. hem account açılıyor, hem ekonomi ilerliyor. WoW forumlarında 1 2 sene önce gold seller reklamı vardı. Yanlışlıkla! nasıl çıktığı belli olmayan reklam. Bilmiyorum bence Blizzard bu çinli farmer olayını ve dolaylı yoldan gold selling leri destekliyor. Kendisi yapacağına yaptırıyor. Kaldı ki lvl kasma olayı çok bezdirdiği için account bind heirloom itemler çıkardı, onlarda farkında artık yeni karakter kasmanın baydırıcılığının. O yüzden powerlvl a destek verebilirler :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet teleport hızlı gitme programları google da aratarak rahatca ulaşılabilecek şeyler. ben tbc döneminde trial acc den flyhack ve speed hack olayını denemiştim. ama o zamanlar blizz cok rahat tespid ediyordu. tabi bnm bu google dan aratarak bulduum programların cok daha gelişmişlerini yazmışlardır adamlar kendilerine blizzin buna bir çare bulması gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...