Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 lol tersten ledzeplinin yaşına vericeksin friends sevgisini. Malum yayınlanırken tam ergenlik çağındaydı friendsde full PENIS LOL XD espirileri ile dolu olduğu için seinfeld falan herkese göre değil malum
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Kötü demedim. Friends kadar iyi değil. Ayrıca hastanede şaka olmaz. O yüzden de nefret ediyorum bu diziden. Bu kadar sevilmeyi ve başarılı olmayı hak eden bi dizi değil bence
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Lopeth said: friends bi yere kadarda frasier ve seinfeld herkesin sevceği türden yapımalr değil bence. (ki taparim seinfeld e) yalnız garip bi önerme bu. scrubs herkesin seveceği bi dizi mi? :) ben ve ledzeplinbalonhelyum (nicki tersten yazamadım şimdi) da scrubs sevmiyoruz. arkadaşınki nefret olmuş biraz gerçi ama... benim gibi de çok pati vardır burda.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hastahanede şaka olmaz çok kötü bir savunma. ahlaki değerleriniz falan var sanırım, üzgünüz =|
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 izlememiş gibi konuşuyosun şu an sfdd
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Abi Friends'i daha yeni tekrar izledim. Ve gidip de himym izleyip sonra Frienmds'e penis lol demek komik gerçekten. Friends'de cinsellik esprisi çok daha az var, çok daha kaliteli.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Lancelion said: hastahanede şaka olmaz çok kötü bir savunma. ahlaki değerleriniz falan var sanırım, üzgünüz =| Bu sevmeme sebebim :D Esas demek istediğim Friends, Frasier, Seinfeld ve Married With Children eskilerden tokatlar. Yenilerden de var baya..
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 izlememiş derken scrubs i dedim ben.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Kötü demedim. Friends kadar iyi değil. Ayrıca hastanede şaka olmaz. O yüzden de nefret ediyorum bu diziden. Bu kadar sevilmeyi ve başarılı olmayı hak eden bi dizi değil bence bilader sen hasta mısın burda kimse "SCRUBS EN İYİ, NE KADAR DİZİ VARSA ÇAKAR HEPSİNE" mi demiş? dememiş, kıyaslama yapan yok bişey yok, gelmiş burda "friends en iyi scrubs kötü sokiym scrubs'a" diye laf ediyosun, kendi kendine polemik yaratıyosun, ilgi manyağı mısın? yok bu kadar nefret ediyorsan scrubs'dan, açarsın bi topic rahatlarsın "lanet olsun scrubs'tan nefret ediyorum yerin dibine batar inşallah" diye, biz de seni sallamayız, herkes mutlu olur
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi önceki sayfada olan videoları izleyin bi. scrubsda bi tek kungfu muhabbetinde -1:46 idi sanırım- bi herifi hayvani şekilde uçurmasına güldüm. kramersa direkt yarıyo.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi aferin kramer'a o zaman, aç bi kramer topici ona da gülelim
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Allahın scrubsından ne tartıştınız be :D .
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Herkes scrubs izlesin denmiş. Hepsine çakar demketen pek farkı yok bence :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 asdfasdf ben yazana kadar herkes dellenmiş hauhauh :D yok bişey tamam devam edin scrubs :)
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 scrubs izledin mi izlemedin mi ? onu bi cevaplada köşelerimize çekilelim annem
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 İzledim yeterince bölüm, bi kere de gülmedim öyle kahkahalarla
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nilep alakasız alakasız saçmalamaktan vazgeçmelisin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 burtonesk said: nilep alakasız alakasız saçmalamaktan vazgeçmelisin. Scrubs'a alerjim var nihan
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nileppezdel said: Herkes scrubs izlesin denmiş. Hepsine çakar demketen pek farkı yok bence :D herkes scrubs izlesin demekle "ne izliyosanız bırakın da scrubs izleyin" demek arasında dağlar kadar fark var, sen kafanın üstüne oturup başka yerinle yazılanları okuyorsan yapıcak bişey yok
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Saeros said: nileppezdel said: Kötü demedim. Friends kadar iyi değil. Ayrıca hastanede şaka olmaz. O yüzden de nefret ediyorum bu diziden. Bu kadar sevilmeyi ve başarılı olmayı hak eden bi dizi değil bence bilader sen hasta mısın burda kimse "SCRUBS EN İYİ, NE KADAR DİZİ VARSA ÇAKAR HEPSİNE" mi demiş? dememiş, kıyaslama yapan yok bişey yok, gelmiş burda "friends en iyi scrubs kötü sokiym scrubs'a" diye laf ediyosun, kendi kendine polemik yaratıyosun, ilgi manyağı mısın? yok bu kadar nefret ediyorsan scrubs'dan, açarsın bi topic rahatlarsın "lanet olsun scrubs'tan nefret ediyorum yerin dibine batar inşallah" diye, biz de seni sallamayız, herkes mutlu olur ze awful truth =(
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya zevk renk meselesi sevmezsin sevmeyebilirsin, bugün sevmediğini 5 yıl sonra bayıla bayıla izlersin o sorun değil ki. güzel bir dizi herkes izlesin seven sevsin denmiş. direk friends çakar kramer koyar felan ayıp şeyler bunlar
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 adamlar burda sevgilerini paylaşıyorlar, sen ne diye nefret saçıyorsun ki durduk yere. izlemeyeni asarız keseriz dememişler.
Öne çıkan mesajlar